emylian

Acest consilier ofera informatii si in limba:
Spaniola Spaniola Romana Romana Engleza Engleza9.6Acest consilier are un rating mediu de

25 evaluari
0 evaluari
0 evaluari
0 evaluari
0 evaluari
Totalul de 26 evaluari au fost pentru
  • - 0 Consilieri Promo - Rating 0
  • - 0 Consilieri Telefonice - Rating 0
  • - 1 Consilieri Chat - Rating 10.0
  • - 25 Consilieri pe Mail - Rating 9.6

 Emylian

Nr de identificare
LuniN/A
MartiN/A
MiercuriN/A
JoiN/A
VineriN/A
SambataN/A
DuminicaN/A
*Pretul in reteaua fixa / Pretul in reteaua mobila. Toate Preturile afisate includ TVA.

CLARVIZIUNE, PARAPSIHOLOGIE, CONSILIERE TAROT, CARTOMANTIE, COMPATIBILITATEA ZODIILOR, PSIHOLOGIE RELATIONALA..
Despre mine

Daca aveti  diferite probleme cu care va confruntati in; dragoste,  diferite neantelegeri in casatorie, serviciu, sau doriti sa aflam ce va rezerva viitorul in multe aspecte ale vietii, sunt deschis pentru orice persoana care doreste o consiliere cu mine.

Cu stima

Emylian

Va rog daca doriti sa-mi solicitati o consiliere prin email, imi puteti trimite cererea dvs cu numele dvs de botez, datele de nastere iar in cazul in care doriti sa va interesati de o anumita persoana, imi trimiteti la fel datele.  O fotografie de asemenea mar ajuta cu dvs si cu persoana respectiva  unde puteti sa o trimiteti pe adresa de mai; euniversum2010@yahoo.com

Experienta

Evaluarile consilierului emylian Ultimele evaluari

Rodicar5513.02.2017

“ Multumesc pentru analiza,a fost directa,poate prea dura pentru mine,detaliata cu lucruri pe care numai eu le stiam,dar m-a facut sa merg mai departe cu putere si hotarare.Multumesc. ”

Limoelle23.01.2017

“ Un consilier foarte bun, un bun sfetnic, ascultator. Serios si prompt si o acuratete de 100% in ceea ce spune. As da 11 ca punctaj dar maximum este 10. Va multumesc ! ”

Limoelle8.01.2017

“ Nici nu se putea mai bine. O persoana cu rabdare , care stie sa asculte, sa indrume, plin de pozitivitate. Ma uimeste si la aceasta consiliere , mai ales ca mi-a spus iar un lucru ce numai eu il stiam. Va multumesc pt tot. 10+++ nu e suficient. Cu siguranta mai revin si recomand cu caldura. ”

Limoelle7.01.2017

“ 10 cu felicitari! O analiza detaliata , clara , fara ascunzisuri si cu un aspect chiar m-a punctat bine. A spus ceva ce numai eu stiam si care este adevarat. ”

Anca022.01.2017

“ ”