Horoscop

Balanta, Luna Aprilie 2016 Balanta

Balanta, Luna Aprilie 2016

Dragoste și viața în doi

Aprilie 2016 este o lună dinamică și importantă în raport cu persoana căreia i-ai dăruit inima sau cu care îți împarți viața.

Soarele și Venus tranzitează casa cuplului Balanței. Soarele, până pe 19 aprilie, punând relațiile în centrul atenției și lăsând celelalte interese să se ordoneze în funcție de acestea. Venus, între 5 și 30 aprilie, aducând speranță, șansă, dragoste și armonie.

Totul ar putea părea perfect - și chiar se poate să fie foarte bine până la un punct. 

Tot ce se întâmplă în casa relațiilor Balanței este coordonat de stăpânul acestei case, Marte. Iar Marte se află acum destul de aproape de Saturn, o planetă lipsită de căldură și de bunăvoință. Și tot Marte începe să retrogradeze la 17 aprilie, încurcând ițele și răscolind probleme mai vechi.

Muncă și bani

Colaborările, munca de echipă, clientela și contractele Balanțelor se reliefează în mod particular în peisajul lunii aprilie 2016, generând evenimente semnificative și decizii importante. 

Multe depind, în ultimă instanță, de modul în care comunici și știi să negociezi. Iar aici este mereu loc de mai bine, este nevoie de răbdare, finețe și dibăcie.

Pe agenda lunii aprilie 2016 se pot impune activități care îți solicită resursele intelectuale, capacitatea de concepție, abilitatea de a găsi și gestiona informația, talentul oratoric sau scriitoricesc, inventivitatea, spiritul novator, flexibilitatea și mobilitatea, atât mentală cât și fizică. 

Tot ce întreprind Balanțele în aprilie 2016 vizează un singur scop: de a câștiga mai mulți bani. Și chiar vor câștiga. Dar cu stres și efort.

Formă fizică și moral

În aprilie 2016 activitatea mentală a Balanțelor este intensă și solicitantă, cu riscul de a fi epuizantă.

Sistemul nervos are nevoie de sprijin. Ar fi bine să dormi cât mai mult și să-ți aloci periodic câteva ore de răgaz, pe care să le împarți cu prietenii sau să le dedici activităților preferate.

Este recomandat să iei suplimente cu magneziu și complexe de vitamine B, să bei ceaiuri calmante, să faci masaj, să asculți muzică de relaxare. Și să nu scapi sănătatea din ochi.   

www.eastrolog.ro

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: