Horoscop

Balanta, Luna August 2015 Balanta

Balanta, Luna August 2015

Dragoste si cuplu

Sectorul relational al Balantei este bine reliefat in august 2015. Marte, planeta care guverneaza relatiile Balantelor, se afla in cea mai inalta parte a cerului, facand ca totul sa fie mai vizibil, mai important.

In prima decada din august 2015 se poate sa ai aspiratii inalte, sa simti o atractie marita pentru cineva care se bucura de notorietate, putere sau pozitie, ori sa se creeze o legatura intre cariera si relatii. Este o decada oarecum stresanta, dar foarte incitanta.

Decadele a doua si a treia sunt mai relaxate, iar viata de cuplu a Balantelor este stimulata de socializare, evenimente mondene, activitati care au legatura cu organizatiile, publicul sau audienta.

Este posibil sa reintalnesti pe cineva din trecut. Iar asta s-ar putea sa nu fie singura surpriza pe care ti-o rezerva luna august.

Cariera si bani

Cu Venus, stapana Balantei, aflata in mers retrograd, in august 2015 lucrurile nu merg mereu conform planului. Uneori simti ca bati pasul pe loc, alteori ca nu ai pofta de munca. Nu este exclus sa te razgandesti sau sa schimbi directia.

August 2015 este, insa, o luna propice reluarii unor proiecte mai vechi, abandonate sau intrerupte, mai ales daca acestea presupun activitati intelectuale, comunicare, colaborari sau initiative de grup.

Oricat de intortocheata ar fi luna august, daca vrei cu orice chip sa intreprinzi ceva, nimic nu te poate opri. Cel mai important este, insa, sa-ti fixezi niste obiective clare.

In plan financiar, se deblocheaza ceva, dar situatia nu este inca atat de trandafirie precum ti-ai dori.

Forma fizica si moral

In august 2015, retrogradarea lui Venus, stapana Balantei, se poate resimti la orice nivel, inclusiv la nivel fizic: oboseala, risc de recidive etc.

Oricum, subiectul sanatatii ramane sensibil pentru o buna bucata de vreme, din cauza ca Jupiter, stapanul casei bolilor Balantei, intra pe 9 august 2015 intr-o casa defavorabila, unde va primi aspecte defavorabile timp de aproximativ un an.

Asadar, prudenta!

www.eastrolog.ro

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: