Horoscop

Balanta, Luna Septembrie 2014 Balanta

Balanta, Luna Septembrie 2014

Dragoste si cuplu

Trecerea lui Venus prin "zona crepusculara" (casa a XII-a) a Balantei in septembrie 2014 impune o anumita discretie in manifestarea sentimentelor si plaseaza viata de cuplu a Balantelor intr-un registru mai tacut, mai putin vizibil.

Se poate sa fie vorba despre o perioada de activitate redusa, de germinare, cum se intampla adesea inaintea perioadelor de mare exuberanta amoroasa.

Sau se poate ca viata intima a Balantelor sa aiba, totusi, un anumit dinamism, dar lucrurile sa se petreaca fie in secret, fie intr-o intimitate bine pazita. Discretia este mai pronuntata in prima parte a lunii.

In partea a doua a lunii septembrie 2014 este posibil sa apara evenimente-surpriza sau alte intamplari care invioreaza atmosfera ori care pot chiar sa provoace unele schimbari.

Cariera si bani

Septembrie 2014 este un interval foarte potrivit pentru preocupari intelectuale (studiu, conceptie, editare, redactare, cercetare, calcul, prelucrare de date etc), pentru comunicare (discurs, interviu, prezentare, negocieri), pentru calatorii si activitati care cer dexteritate (desen, bricolaj, mestesuguri diverse, tenis, ping-pong etc).

Este o luna care cere multa miscare, stimuli noi si diversitate. Interesele te pot purta catre sfera educativa, culturala sau legislativa si pot avea legatura cu strainatatea sau cu colaborarile la distanta.

Succesul Balantelor este mai vizibil in ultima decada.

Financiar, in septembrie 2014 se intrevede o oarecare relaxare, iar in partea a doua a lunii pot aparea conjuncturi favorabile aparitiei unor noi contracte sau noi surse de castig.

Forma fizica si moral

Balantele nu sunt in cea mai buna forma in septembrie 2014. Organismul este slabit iar imunitatea este scazuta.

Este cazul sa nu intinzi coarda. Trebuie sa te protejezi, mai ales in primele doua decade din septembrie 2014, cand exista un risc mai mare de imbolnavire.

Perioada este insa foarte potrivita pentru odihna, pentru cure balneare si chiar pentru internarea in vederea tratarii unor afectiuni mai vechi.

www.eastrolog.ro

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: