Horoscop

Balanta, Luna Aprilie 2015 Balanta

Balanta, Luna Aprilie 2015

Dragoste si cuplu

Soarele lumineaza casa cuplului Balantei pana la 21 aprilie 2015. In aceasta perioada te raportezi mai mult la celalalt, cu care vrei sa-ti imparti mai mult timpul, gandurile si afectiunea si de la care astepti feedback, atentie, aprobare.

In prima parte a lunii aprilie Mercur trece si el prin sectorul partenerial al Balantei, astfel incat comunicarea este favorizata si importanta pentru viata de cuplu.

Pana pe 11 aprilie 2015, Venus stimuleaza interesul Balanelor pentru latura misterioasa (poate chiar tabu) a iubirii, pentru aspectele ei adanci, psihologice. Dupa 11 aprilie, Venus favorizeaza uniunile care iti deschid orizontul (spiritual, cultural, ba chiar si geografic) si-ti poate aduce o calatorie romantica.

Eclipsa de Luna din 4 aprilie 2015 activeaza axa relationala a Balantei si anunta o situatie inedita, ce impune luarea unei decizii.

Cariera si bani

Aprilie 2015 are pentru Balante un pronuntat caracter social.

Colaborarile sunt la ordinea zilei si se poate sa apara noi contracte. Te implici in activitati care reunesc multi oameni cu aceleasi preocupari. Ai talentul de a-i mobiliza pe ceilalti in directia unui proiect, scop, ideal sau principiu comun.

Calatoriile, studiile si lucrul la distanta sunt favorabile Balantelor in partea a doua a lunii aprilie 2015.

Marte, planeta actiunii, face valuri in zona financiara a Balantei. Simti nevoia sa intreprinzi ceva, sa faci un business, o investitie, un credit, o colectare de fonduri etc.

Exista si riscul unui stres legat de banii partenerului sau ai asociatilor, de taxe, impozite sau asigurari, de o mostenire sau un partaj.

In general, deciziile banesti trebuie cantarite atent.

Forma fizica si moral

Balantele au acumulat destul de multa oboseala in ultimele saptamani, iar stresul continua.

Cum organismul are si el niste limite, se poate sa mai dea rateuri. Apoi, moralul Balantei nu este chiar la cele mai inalte cote in aprilie 2015.

Ar fi bine sa iti organizezi mai bine timpul, sa te odihnesti cat trebuie, sa faci miscare. Si, indiferent de situatie, sa-ti pastrezi simtul umorului. 

www.eastrolog.ro

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: