Horoscop

Balanta, Luna Februarie 2016 Balanta

Balanta, Luna Februarie 2016

Dragoste și viața în doi

Casa iubirii și a erotismului Balanței este însuflețită în primele două decade din februarie 2016 de prezența Soarelui, iar în a doua jumătate a lunii de tranzitele lui Mercur și Venus.

Luna februarie este plină de pasiune și senzualitate, un teren foarte fertil atât pentru înflorirea relației existente, cât și pentru apariția unei noi iubiri. Depinde ce vrei...

Căminul și familia sunt subiecte de suflet, iar în cazul anumitor Balanțe ar putea apărea o preocupare pentru subiecte precum copii, sarcină, statutul de părinte.

Pe de altă parte, prezența lui Marte, stăpânul casei cuplului Balanței, în casa banilor Balanței, poate reflecta o viziune relațională destul de pragmatică sau o inițiativă comună de natură financiară sau materială.

Muncă și bani

Februarie 2016 este excelent pentru a-ți pune în valoare aptitudinile, pentru a-ți promova imaginea sau produsele ori serviciile. Ai o mare putere de expresie, captezi atenția - și te mai ajută și șansa!

Soarele, Mercur și Venus îți tranzitează casa a cincea solară, o casă favorabilă, pe care vechii greci o numeau Agathe Tyche (Norocul Bun / Soarta Bună). Dacă ai calități creativ-artistice, acum este momentul potrivit ca să te desfășori. La fel, dacă vrei să prezinți o lucrare, să lansezi un site etc.

Luna Plină din 22 februarie 2016 poate fi importantă pentru profesia și cariera Balanțelor.

Februarie este propice eforturilor susținute pentru îmbunătățirea a situației financiare, dar poate fi păgubos pentru speculații sau pentru încercarile de a obține bani nemunciți.

Formă fizică și moral

Condiția fizică a Balanțelor este bună în primele două decade din februarie 2016. Ai multă energie și n-ar fi rău să faci mai multă mișcare sau să începi un program de fitness.

Ultima decadă este, însă, sensibilă, așa că trebuie să fii cu multă băgare de seamă. Conjuncția Soarelui cu Neptun în casa bolilor Balanței și opoziția lui cu Jupiter, stăpânul acestei case, nu sunt de bun augur.

Este de dorit să duci o viață ordonată, să ai grijă de tine și să nu tratezi niciun simptom cu superficialitate.

www.eastrolog.ro

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: