Horoscop

Balanta, Luna Martie 2015 Balanta

Balanta, Luna Martie 2015

Dragoste si cuplu

Ce desfasurare de forte in casa cuplului Balantei!

In martie 2015, in casa cuplului isi dau intalnire: Uranus, cel plin de energie, dornic de nou si mester in surprize; arzatorul Marte, planeta dorintei si a sexualitatii; seducatoarea Venus, planeta iubirii si a senzualitatii; in fine, ceva mai tarziu, insusi stapanul sistemului planetar, Soarele, datatorul de viata.

Stimulata de un alai astral atat de numeros si pus pe fapte mari, viata intima a Balantelor intra cu siguranta intr-o faza foarte dinamica, marcata de evenimente insemnate sau de intamplari cu talc. Tendintele pasionale sunt foarte marcate in martie 2015, iar ofertele nu lipsesc.

Se prea poate sa apara o noua relatie, sau ca relatia existenta sa treaca printr-un proces de schimbare, de primenire.

Drumurile, prietenii, socializarea au un cuvant greu de spus in viata sentimentala a Balantelor in aceasta perioada.

Cariera si bani

In martie 2015 ai sanse mari de a incheia noi contracte si colaborari. In casa parteneriatelor Balantei este mare forfota, iar celelalte case sociale ale Balantei sunt si ele implicate.

Munca in echipa, proiectele de grup, activitatile organizationale, publicul, clientela, comunicarea si calatoriile sunt toate stimulate si se sustin unele pe altele.

In acelasi timp, te poti astepta si la concurenta sau chiar la confruntari directe.

Uneori este posibil ca tensiunile sa fie declansate sau intretinute de abordarea ta cam prea directa si pripita, care nu-ti este caracteristica. Daca reusesti sa-ti pastrezi diplomatia vei avea doar de castigat.

In mare, insa, luna martie 2015 este favorabila actiunii si realizarilor, inclusiv financiare.

Forma fizica si moral

Pana pe 17 martie 2015, Venus, stapana Balantei, se afla in Berbec si este supravoltata de vecinatatea lui Marte si Uranus.

Perioada predispune la excese, dezechilibre, stres si suprasolicitare. Iar daca mai punem la socoteala conjunctia Mercur-Neptun si eclipsa de Soare din casa bolilor Balantei, devine evident ca trebuie sa duci o viata ordonata si sa acorzi o atentie deosebita sanatatii.

www.eastrolog.ro

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: