Horoscop

Balanta, Luna Mai 2015 Balanta

Balanta, Luna Mai 2015

Dragoste si cuplu

Aflata intr-o pozitie dominanta, Venus subliniaza importanta pe care o au relatiile pentru Balante in luna mai 2015.

Pozitia lui Venus mai poate indica o intersectare intre preocuparile sentimentale si cele profesionale, sau ca avansezi cu ajutorul cuiva cu care ai o relatie sau ca se infiripa o idila cu cineva renumit ori cu statut social superior.

Marte, stapanul casei cuplului Balantei, iti poate starni ingrijorari in prima decada din mai 2015, dar iti confera abilitatea de a intelege unele subtilitati ale relatiei sau ale psihologiei partenerului.

In ultimele doua decade din mai 2015, iubirea Balantei si viata de cuplu au de-a face cu distantele, cultura sau spiritualitatea. Alaturi de omul drag (sau datorita lui), poti explora noi teritorii, mentale sau geografice.

Cariera si bani

Cu Venus in casa carierei Balantei, in mai 2015 poti avea satisfactii frumoase, fara eforturi prea mari. Sansa vine sub forma sprijinului din partea unei femei sau a cuiva care te indrageste.

Cunostintele din cercurile inalte, bunele relatii si capacitatea de atrage simpatia te situeaza in avantaj.

In luna mai 2015, Marte si Mercur iti lanseaza o provocare intelectuala sau culturala, careia nu este simplu sa-i faci fata. Este posibil sa fie vorba despre un proiect mai vechi care intra acum in viteza.

Calatoriile si colaborarile la distanta ies in evidenta, marcate, probabil, de situatii insolite, incurcaturi si posibile dezacorduri.

In plan financiar, luna mai 2015 este activa pentru Balante. Sunt favorizate investitiile si castigurile din alte surse decat cele curente.

Forma fizica si moral

Tensiunea nervoasa este cam mare in mai 2015. S-ar mai putea sa te confrunti cu o suprasolicitare sau cu o capacitate de concentrare slabita.

Fizic, fortele Balantei pot fi diminuate in prima decada din mai 2015, care poate pune si unele probleme de sanatate, din fericire nu prea grave.

Este o perioada buna pentru a reflecta asupra prioritatilor si a felului in care iti organizezi viata.

www.eastrolog.ro

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: