Horoscop

Balanta, Luna Decembrie 2014 Balanta

Balanta, Luna Decembrie 2014

Dragoste si cuplu

Impetuosul Marte energizeaza casa dragostei Balantei incepand din 5 decembrie 2014.

Instinctul sexual al Balantei este impulsionat, ai elanuri romantice mai vii, mai avantate. Te aprinzi usor, la cea mai mica sugestie, si n-ai zice "nu" unei noi iubiri.

Pe de alta parte, Venus, planeta cuplului Balantei, are nevoie de intimitate si siguranta, iar uneori inclina sa se lase prada nostalgiei.

Ca sa impaci tendintele ambelor planete, solutia ar fi evoluezi dinamic, dar pe teren sigur.

In decembrie 2014 sunt posibile, asadar, relansarea erotica a relatiei existente, conturarea unor sentimente puternice pentru cineva care iti este loial si iti inspira multa incredere, sau reaparitia in actualitate a unui amor mai vechi.

Comunicarea si socializarea joaca un rol esential in relatiile Balantelor pe tot parcursul lunii decembrie 2014.

Cariera si bani

Balantele se deplaseaza mult in decembrie 2014, se intalnesc cu multa lume si comunica intens.

Rotitele mintii se invart neobosit, nascand idei pe care ai vrea sa le pui numaidecat in practica. Ai initiativa, te implici in tot felul de demersuri, pui tara la cale.

Decembrie 2014 este propice pentru Balante atat in ceea ce priveste activitatile concrete, cat si in ceea ce priveste preocuparile intelectuale. Faci o treaba excelenta cand vine vorba sa concepi, sa redactezi, sa traduci sau sa calculezi si ai succes in negocieri, prezentari, promovari, lansari, vanzari.

Balantele au in aceasta perioada un discurs excelent, multa putere de convingere si o foarte buna viteza de reactie cand vine vorba sa speculeze o oportunitate sau sa intoarca o situatie in favoarea lor.

Iar din toate astea ies si bani.

Forma fizica si moral

Balanta are multa energie fizica si foarte multa vioiciune pe tot parcursul lunii decembrie. S-ar putea sa fie vorba chiar de un fel de agitatie sau surescitare, dar care, din fericire, nu este nociva, ci mai degraba stimulanta.

Se recomanda sa faci mai multa miscare, sa mergi mai mult pe jos, sa iesi la aer.

Luna decembrie 2014 este tocmai buna pentru mici vacante, iesiri in societate si activitati creative sau recreative.

www.eastrolog.ro

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: