Horoscop

Balanta, Luna Octombrie 2014 Balanta

Balanta, Luna Octombrie 2014

Dragoste si cuplu

Nu aduce anul ce aduce ceasul - cam asta ar fi deviza lunii octombrie 2014 in cazul Balantelor.

Venus, planeta iubirii, se afla in Balanta, sporindu-ti puterea de atractie si nevoile afective, facand ca dragostea si cuplul sa capete un relief special.

Sunt insa indicii care sugereaza posibile schimbari, evolutii surprinzatoare, evenimente semnificative: eclipsa de Luna, care se petrece in casa cuplului Balantei, dar si cateva opozitii cam revolutionare pe axa relationala.

Concomitent, Marte, stapanul casei cuplului Balantei, formeaza un mare trigon cu Jupiter si Uranus, iar asta este de bine.

Asadar, octombrie 2014 aduce Balantelor o viata sentimentala plina, ba chiar agitata, in care intervin elemente noi, provocatoare; o viata sentimentala care, desi trece prin momente de dezechilibru, isi gaseste, pana la urma, fagasul potrivit.

Cariera si bani

Octombrie 2014 este o luna bogata in activitati si contacte, care te tine in priza.

Marte fortifica spiritul si mintea Balantelor, le inzestreaza cu putere de convingere si un foarte viguros spirit de initiativa. Impreuna cu Jupiter si Uranus, Marte te indeamna sa pui la cale actiuni in care ii cooptezi si pe altii si care, desi te solicita cam mult, iti aduc satisfactii.

Nu te astepta ca lucrurile sa mearga mereu cum ai planuit! Eclipsele din octombrie 2014 (o eclipsa de Soare si o eclipsa de Luna) anunta intamplari insolite atat in cariera Balantelor, cat si in plan financiar.

Evolutii iesite din comun pot aparea si in colaborarile Balantelor. In octombrie 2014, totul este dinamic, se modifica, se innoieste, iar uneori asta se intampla cam brusc.

Invata sa te adaptezi din mers, sa-ti ajustezi strategia - si vei avea succes!

Forma fizica si moral

Nu-ti lipseste energia, dar cam duci lipsa de armonie, iar asta poate sa-ti tulbure unele mecanisme fiziologice.

Octombrie 2014 aduce Balantelor mult stres si se poate lasa cu spasme, crampe, aritmii, nervozitate, insomnii etc. Ba chiar si cu accidentari, rezultate din graba sau neatentie.

Este recomandat sa te concentrezi pe ceea ce este important si sa te relaxezi ori de cate ori ai ocazia.

www.eastrolog.ro

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: