Horoscop

Balanta, Luna Noiembrie 2015 Balanta

Balanta, Luna Noiembrie 2015

Dragoste și viața în doi

Prima decadă din noiembrie 2015 este modestă, tăcută, inactivă sau poate chiar dezamăgitoare pentru Balanțe.

Venus, planeta dragostei, și Marte, stăpânul casei relațiilor Balanței, sunt ambii în casa a douăsprezecea a Balanței, o casă care limitează libertatea de alegere și de acțiune și care poate aduce situații tulburi, confuzie sau neșansă. Favorizează iubirile secrete, dar acum și astea sunt cu dus și întors.

Norocul trece de partea Balanțelor începând din 8 boiembrie 2015, când Venus intră în Balanță. Iar din 12 noiembrie, când și Marte pășește în același semn, viața de cuplu a Balanțelor devine foarte activă.

Cu Venus și Marte în semnul tău natal, restul lunii noiembrie 2015 este de-a dreptul pasional, bogat în inițiative, pași importanți și întâmplări semnificative. Surprizele nu vor lipsi.

Muncă și bani

Noiembrie 2015 are un pronunțat iz financiar pentru Balanțe. În primele două decade, Soarele și Mercur se află într-una dintre casele banilor Balanței, iar în decada a doua și a treia stăpânii ambelor case financiare ale Balanței își dau întâlnire chiar în Balanță.

Interesele materiale ale Balanțelor sunt mult accentuate acum, deci este de așteptat să încerci să-ți sporești câștigurile sau să ai inițiative legate de achiziții, investiții, împrumuturi, restituiri, atrageri de fonduri, activități contabile etc.

Te manifești dinamic și în plan profesional, prin demersuri diverse, încercări de recuperare a întârzierilor și de organizare mai eficientă.

Colaborările sunt la ordinea zilei și pot apărea noi alianțe sau contracte avantajoase. Spiritul competitiv este foarte activ.

Formă fizică și moral

În noiembrie 2015 nu duci lipsă de energie.

Totuși, de ceva vreme nu ai o rezistență prea grozavă. Inconvenientele trebuie investigate prompt și cu mare atenție, timp de câteva luni de aici înainte. În situațiile importante, e bine să ceri o a doua părere.

Noiembrie 2015 poate fi problematic pentru Balanțe din cauză că opoziția Neptun-Jupiter, care are loc pe axa bolilor Balanței, este agravată de careul cu Saturn.

Problemele pot apărea cam din orice direcție, deci fii pe fază!

www.eastrolog.ro

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: