Horoscop

Balanta, Luna Februarie 2015 Balanta

Balanta, Luna Februarie 2015

Dragoste si cuplu

In casa cuplului Balantei se afla impredictibilul Uranus, conjunct cu Nodul Sud. Aspectele care il vizeaza pe Uranus sunt unele bune, altele stresante, semn ca in februarie 2015 te poti astepta la orice, fara preaviz.

Ceea ce ti se intampla, depinde de tine in mare masura, asa ca incearca sa te porti echilibrat si cu mult tact.

Situatia o poate lua razna complet in ultima decada din februarie 2015, cand Venus si Marte i se alatura lui Uranus.

In casa pasiunii Balantei se afla Soarele si Mercur, care este retrograd pana pe 11 februarie 2015. Instinctul sexual este puternic, emotiile intense, dar risti sa ai reactii exagerate sau sa iei decizii amoroase gresite.

Este posibil sa iasa la suprafata probleme mai vechi sau sa se iveasca incurcaturi legate de comunicare.

Cariera si bani

Conjunctia Venus-Marte anima casa muncii Balantei in primele doua decade din februarie 2015, iar Soarele in ultima decada. Ai o luna activa, aglomerata, presanta, care te solicita din greu.

Din fericire, munca, desi multa, poate fi si placuta. Si poate fi chiar foarte productiva, daca lucrezi sistematic si ordonat. Ai parte de circumstante care te favorizeaza, stii sa te plasezi in centrul atentiei si intr-o lumina buna.

In a doua decada din februarie 2015 prinzi din zbor orice idee si speculezi magistral orice situatie care ti se pare tentanta. In plus, debordezi de creativitate.

Este o perioada excelenta pentru Balante, mai ales pentru cele care lucreaza in domeniul artelor, divertismentului, reprezentarii.

Dupa 20 februarie, prudenta in privinta banilor!

Forma fizica si moral

Casa bolilor Balantei este destul de ocupata in februarie 2015, drept pentru care se poate sa ai parte de unele neplaceri (determinate mai ales de excese si imprudenta) sau sa manifesti un interes mai viu pentru sanatate.

Este o perioada potrivita pentru controale medicale, vizite la stomatolog si alte initiative legate de buna functionare a organismului.

www.eastrolog.ro

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: