Horoscop

Balanta, Luna August 2014 Balanta

Balanta, Luna August 2014

Dragoste si cuplu

Venus, planeta iubirii, strabate cele mai onorabile zone din horoscopul Balantei, zone care o fortifica si o valorifica.

In prima parte a lunii august 2014, Venus sugereaza existenta unor conexiuni intre relatii si cariera sau statut: decizii profesionale influentate de sentimente, ascensiune cu sprijinul partenerului/partenerei, atractie pentru persoane care au o anumita pozitie sau se bucura de notorietate.

Partea a doua a lunii aduce Balantelor sansa sentimentala, favorizata de iesirile in societate sau de participarea la evenimente ce presupun un grup, o comunitate, un auditoriu. Este posibil ca intr-un astfel de mediu sa cunosti pe cineva care-ti starneste interesul.

Altfel, cuplul este preocupat de aspecte financiare pe tot parcursul lunii august 2014.

Cariera si bani

O perioada excelenta pentru popularitate si sustinere. In august 2014 ai o uimitoare capacitate de a polariza atentia, de a-i coopta pe ceilalti in proiectele tale, de a gasi suporteri si colaboratori.

Parteneriatele de lucru si efortul colectiv sunt pentru Balante coordonatele principale ale lunii august 2014. Se poate sa joci rolul de coordonator sau de lider de opinie intr-un grup. Sunt sanse mari sa apara noi proiecte, noi contracte.

Financiar, in august 2014 sunt posibile doua variante. Fie apar complicatii si poate chiar neintelegeri sau conflicte cu privire la bani, fie apar elemente care contribuie la inlaturarea unui blocaj. Poate ca iei masuri energice pentru a debloca situatia sau poate ca este vorba despre initiativa unui colaborator.

Forma fizica si moral

Balantele sunt intr-o forma foarte buna in august 2014, atat fizic, cat si psihic.

Ai multa energie, radiezi optimism si buna-dispozitie, esti sufletul petrecerilor si centrul galaxiei pentru grupul tau de prieteni.

Iti merg din plin cam toate, iar cand se simt fericiti si impliniti, oamenii nu prea au probleme de sanatate.

Un singur lucru: in a doua jumatate din august 2014, ia seama la excese!

  www.eastrolog.ro

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: