Horoscop

Balanta, Luna Noiembrie 2014 Balanta

Balanta, Luna Noiembrie 2014

Dragoste si cuplu

Initial, noiembrie 2014 nu pare a fi o luna prea romantica pentru Balante, desi... cu Uranus in casa relatiilor nu stii niciodata de unde sare iepurele!

In prim-plan apar chestiuni legate de casa si familie. Se poate sa fie vorba despre reparatii, transformari, achizitii sau alte initiative care vizeaza locuinta, despre probleme cu parintii s.a.

In noiembrie 2014, banii Balantei se intrepatrund cu relatiile: ei pot determina o alegere sau pot fi influentati de emotii si sentimente.

Prima parte a lunii noiembrie 2014 ar putea fi cam incomoda pentru Balante, dar partea a doua compenseaza din plin: Venus, planeta iubirii, formeaza un frumos triunghi cu Uranus, aflat in casa relatiilor Balantei, si cu Jupiter, Marele Benefic. Prin urmare, s-ar putea sa intre cineva nou in viata ta sau sa ai un alt motiv de fericire nesperata.

Cariera si bani

Dupa o perioada in care casa banilor Balantei a fost cam vitregita, acum se misca ceva din loc.

In prima parte a lunii noiembrie 2014 castigi mai mult, dar dirijezi banii catre locuinta, catre sediul firmei (daca ai), sau catre bunuri de folosinta indelungata.

Adevaratele impliniri vin in partea a doua a lunii. Apar venituri prin parteneri, cadouri, sponsorizari sau alte avantaje materiale prin intermediul celorlalti. Tot in partea a doua a lunii noiembrie 2014, Balantele pot obtine contracte si colaborari noi si fructuoase.

Pentru Balanta, in noiembrie 2014 succesul mai poate veni din activitati de grup sau de organizatie, din prestatii intelectuale sau din comunicare. Ai noroc la probe, examene, interviuri si te descurci exceptional in negocieri.

Legi multe relatii noi si este posibil sa intreprinzi o calatorie placuta si utila.

Forma fizica si moral

Balantele nu au un capital energetic prea ridicat in noiembrie 2014 dar, daca isi gestioneaza bine resursele, se pot descurca onorabil.

Din cauza aspectelor neprietenoase pe care Balanta le primeste de la Uranus (opozitie) si de la Pluto si Marte (careu), presiunea este destul de mare in prima parte a lunii noiembrie 2014 si exista un risc de bulversare, conflict sau criza. Incearca sa te relaxezi!

Tonusul fizic si psihic al Balantelor creste in partea a doua a lunii.

www.eastrolog.ro

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: