Horoscop

Balanta, Luna Iulie 2015 Balanta

Balanta, Luna Iulie 2015

Dragoste si cuplu

Balantele traverseaza o perioada mai furtunoasa in plan relational.

Marte, stapanul casei cuplului Balantei, se afla in iulie 2015 intr-o pozitie proeminenta, dar nu tocmai favorabila si, in plus, formeaza un aspect stresant cu Uranus si Pluto. Aceasta configuratie poate genera provocari, tensiuni sau chiar conflicte, iar lucrurile se petrec cumva la vedere. In cazuri extreme, evenimentele pot aduce atingere statutului sau reputatiei.

In aceasta perioada se remarca o intrepatrundere intre planul afectiv si viata sociala/profesionala a Balantelor. Fie ca sentimentele iti influenteaza alegerile din cariera, fie ca partenerul te sprijina sau te blocheaza etc.

In primele doua decade din iulie 2015, Venus, planeta dragostei, te sustine, asa ca eventualele probleme isi gasesc solutii. In ultima decada, insa, chiar si Venus iti poate crea neplaceri.

Cariera si bani

Este o luna foarte activa pentru Balante in plan profesional.

Aflati in casa carierei Balantei, Soarele si Marte iti imprima multa determinare si o atitudine dinamica, ofensiva. Nimic nu te poate opri din drum atunci cand iti fixezi un obiectiv. Ceilalti te percep ca pe o persoana cu autoritate, intreprinzatoare, competitiva.

Mercur, situat si el in casa carierei Balantei, subliniaza importanta intelectului, a educatiei, a comunicarii si a calatoriilor cu scop profesional.

Dar ceea ce este cu totul special in iulie 2015 este popularitatea de care te bucuri, succesul la public, capacitatea de a aduna in jurul tau persoane care iti pot sprijini proiectele si ideile.

Financiar te descurci bine, dar este posibil sa revina in atentie o problema mai veche.

Forma fizica si moral

Iulie 2015 este o luna stresanta pentru Balante.

Te consumi mult si trebuie sa faci fata unor provocari complexe, iar rezervele tale de energie sunt limitate.

Ar fi indicat sa slabesti ritmul si sa te gandesti daca merita sa muncesti pana la epuizare pentru a-ti realiza ambitiile.

Sanatatea Balantelor trebuie monitorizata atent, mai ales in ultima decada din iulie 2015.

www.eastrolog.ro

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: