Horoscop

Balanta, Luna Februarie 2018 Balanta

Balanta, Luna Februarie 2018

Dragoste și viața în doi:

În februarie 2018 nu este exclusă apariția unei noi iubiri.

Fiindcă Mercur se află în casa a cincea a Balanței iar eclipsa de Soare are loc tot aici, te așteaptă întâmplări neașteptate sau neobișnuite pe tărâm amoros și poți să ai parte de experimente, schimbări sau surprize. Probabilitatea cea mai mare de producere a acestora se situează în primele două decade.

Pe de altă parte, perioada cea mai senzuală și cea mai bogată în plan romantic și erotic este prima decadă, când Venus, stăpâna Balanței, se află și ea tot în casa a cincea.

Comunicarea și drumurile sunt relevante pentru relațiile Balanțelor pe tot parcursul lunii februarie 2018, ca și afinitățile intelectuale.

Între muncă și viața de cuplu ar putea exista o legătură.

Muncă și bani:

Fiindcă Marte se află în casa a treia a Balanței, în februarie 2018 rotițele minții ți se învârt cu repeziciune și îți vin idei curajoase, care se cer aplicate rapid.

Ai putere de convingere, argumentezi cu înflăcărare, iar vorbele tale sunt captivante și mobilizatoare. Te miști mult, întri în contact cu multă lume, legi noi colaborări. Creativitatea și talentele îți sunt puse în lumină, iar șansa poate să-ți iasă în cale pe neașteptate.

Profesia îți aduce satisfacții mai ales în decadele a doua și a treia, când Venus, stăpâna Balanței, se află în casa muncii. Decada a doua ar putea fi mai generoasă, pentru că în casa muncii intră și Soarele.

În plus, luna februarie 2018 este generoasă în plan financiar.

Formă fizică și moral:

În prima decadă din februarie ești în mare formă.

Decadele a doua și a treia o găsesc pe Venus, stăpâna Balanței, într-o casă medicală, deci s-ar putea fie să ai anumite neplăceri, fie să te hotărăști să faci unele controale de rutină, să-ți rezolvi o problemă de sănătate mai veche sau să iei unele decizii privind igiena de viața sau chiar aspectul fizic.

În altă ordine de idei, în luna februarie 2018 stresul este cam mare, iar nerăbdarea și iritabilitatea se pot solda cu decizii pripite, conflicte sau accidentări.

 www.eastrolog.ro

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: