Horoscop

Horoscopul dragostei Balanta pe anul 2018 Balanta

Horoscopul dragostei Balanta pe anul 2018

Dragoste, cuplu, prietenie

Spre deosebire de acest an, se întrevede mai mult dinamism pe aceste planuri în 2018. Uneori ai putea simți că te afli într-un rollercoaster emoțional, dar depinde de tine cât de mult de afectează toate aceste evenimente. Oricare ar fi situația, cert este că nu te vei plictisi alături de partener și prieteni. Vezi cum gestionezi tensiunile apărute.

În cea mai mare parte a lunii februarie, stai destul de bine pe plan sentimental. Dacă ai deja pe cineva, se pare că nu ai probleme cu monotonia, iar flacăra din cuplu pare să ardă destul de puternic. În cazul în care te afli încă în căutarea unei persoane cu care să îți împarți viața, ocaziile de flirt se arată a fi destul de numeroase. Profită de ele.

În prima jumătate a lui aprilie, s-ar putea ca lucrurile între tine și partener să lase de dorit. Tensiunile sunt mari și arde mocnit până când apare acel stimul care să ajungă să declanșeze un conflict. Nici de la mijlocul lui mai încolo situația nu este mai roz. Asigură-te că intervii dacă apar probleme și că nu lași să se ajungă la certuri mari.

În primele două decade ale lui august, se întrevede o perioadă destul de ciudată pe plan social. Ai putea ajunge să te distanțezi de unii prieteni pentru că idealurile și viziunile voastre nu mai coincid. În cuplu, situația nu stă mai bine, poate pentru că nu mai evoluați în aceeași direcție. Caută să vă reconectați pe aceeași frecvență.

Ultimul trimestru al anului se întrevede a fi unul mai mult decât liniștit pe plan social și sentimental, semn că lucrurile revin la normalitate atât în relația cu persoana iubită, cât și în raport cu prietenii. Acum ai putea lucra la repararea legăturilor care au avut de suferit în lunile din urmă sau la dezvoltarea altora care au început de curând.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, te așteaptă un an 2018 destul de antrenant cât privește sectorul social și cel amoros. Cu toate că se prefigurează perioade de tensiune amplificată între tine și cei dragi, dispui de toate atuurile pentru a trece cu bine peste ele, consolidându-ți relațiile cu toți aceia care merită pentru tine.

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: