Horoscop

Capricorn - Horoscopul dragostei pe 2018 Capricorn

Capricorn - Horoscopul dragostei pe 2018

Dragoste, cuplu, prietenie

În 2018, au loc schimbări pe aceste planuri față de anul precedent, dar pare a fi vorba de schimbări prea mari. Dacă apar totuși transformări de magnitudine mare, s-ar putea ca ele să vină pe plan social. Așadar, nu puține par a fi ocaziile când apar fețe noi în cercul tău în timp ce unele figuri cunoscute, constante până acum, dispar neașteptat.

De la finele primei decade a lui marie încolo, s-ar putea ca atmosfera pe plan social să se schimbe. Poate ieși mai puțin cu unii prieteni, vă sunați mai rar sau chiar se pierde contactul brusc. În cazul fericit, nu-i vorba decât de o îndepărtare și nimic mai mult, dar există posibilitatea totuși ca unele persoane să o rupă cu tine într-un mod ciudat.

În lunile aprilie și mai, în atenția ta intră sectorul sentimental. În prima jumătate a acestui trimestru, s-ar putea ca climatul pe acest plan să fie unul liniștit și armonios, dar s-ar putea ca din a doua parte a lui aprilie încolo, să aibă loc tot felul de lucruri la care nu te-ai gândit. Poate apărea cineva în viața ta sau iei o pauză brusc cu cel drag.

În iulie și august, ai putea ajunge la concluzia că nu mai este la fel conexiunea dintre tine și cel drag. Este clar că vibrați pe frecvențe diferite, dar motivul pentru care acest lucru se întâmplă îți este străin. Dacă te-ai temut că a intervenit monotonia și plictisul, îți vei da seama că nu-i deloc așa. Încearcă să fii mai deschis/ă cu partenerul de viață.

De la finele primei decade a lui octombrie încolo, se prea poate să ai parte de tot felul de schimbări pe plan social. Munca sau diferența de statut dintre tine și unii prieteni ar putea duce în acest trimestru al lui 2018 la o ruptură treptată, dar clară. Dacă reușiți să discutați cu cărțile pe masă și realizați importanța relației voastre, o puteți salva ușor.

După cum se poate constata din paragrafele de mai sus, se anunță un an 2018 în care planul social și cel sentimental nu se vor regăsi la capătul listei tale de priorități. Cu toate că nu se numără printre principalele tale arii de interes perioada aceasta, nu uita totuși că nu-ți ține de cald cariera. Continuă așadar să investești în oamenii la care ții.  

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: