Horoscop

Fecioara - Horoscopul Dragostei pe 2018 Fecioara

Fecioara - Horoscopul Dragostei pe 2018

Dragoste, cuplu, prietenie

Cel puțin pentru nativii/ele care se află încă în căutarea persoanei potrivite, anul 2018 se arată a fi unul mai mult decât prolific. Într-o măsură, același lucru se poate spune și despre cei/le care se află deja implicați/te într-o relație care se bucură de spontaneitate în cuplu. În definitiv, ai parte e mult mai mult acțiune pe acest plan decât în 2017.

În primul trimestru al anului, pe acest plan se distinge ianuarie care condimentează atmosfera pe acest plan, semn că începi anul în forță pe plan sentimental. Se arată o perioadă bună să-ți dai întâlniri pentru că șansele sunt mari să întâlnești pe cineva special. Dacă există deja cineva în viața ta, străduiește-te să menții flacăra vie.

Din aprilie începând, lucrurile s-ar putea complica nițel. Dacă ai întâlnit pe cel/a care ți-a sucit mințile, s-ar putea ca relația voastră să evolueze mai greu decât ai crezut inițial, iar în cazul ai cunoscut deja persoana potrivită pentru tine, se prea poate să intervină o doză de plictis și monotonie între voi. Pe plan social, totul decurge lin.

Din octombrie, lucrurile își reiau ritmul lor obișnuit, semn că nu se mai bate pasul pe loc de acum înainte. Nu te aștepta totuși să urmeze o curbă ascendentă fără ca tu să intervii într-o formă sau alta. Încearcă să iei atitudine, preluând inițiativa și punând lucrurile în mișcare. Dacă cel/a de lângă tine nu face nimic, ia tu taurul de coarne.

Ultimul trimestru al anului propune o atmosferă liniștită și echilibrată, atât pe plan amoros, cât și social. Lucrurile decurg într-un ritm obișnuit, iar eventualele derapaje, ale tale sau ale partenerului, sunt ușor de înțeles și chiar mai simplu de depășit într-un fel care să nu vă afecteze parcursul relațional. Sărbătorile de iarnă vă aduc aproape.

După cum se poate constata din paragrafele de mai sus, anul 2018 promite să fie unul care te determină să acorzi mai multă importanță acestui sector al vieții tale, indiferent dacă ești implicat/ă într-o relație ori nu. Pe plan social, nu se întmâmplă mare lucru, dar s-ar putea, cu toate acestea, să întâlnești oameni care-ți împărtășesc viziunile.  

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: