Horoscop

Fecioara, luna Februarie 2018 Fecioara

Fecioara, luna Februarie 2018

Dragoste și viața în doi:

Dacă prima decadă din februarie este lipsită de evenimente remarcabile, din decada a doua se schimbă foaia. Și se schimbă în bine.

La 11 februarie 2018 Venus, planeta dragostei și a armoniei, pășește în casa cuplului Fecioarei. Este o veste foarte bună pentru Fecioare, fiindcă Venus aduce iubire, înțelegere și noroc.

Șansele de fericire sunt sporite și de trigonul pe care Venus îl face cu Jupiter, stăpânul casei cuplului Fecioarei. Cel mai probabil, evoluțiile pozitive sunt declanșate de un drum, o întâlnire, o conversație sau un schimb de mesaje. Compatibilitatea mentală este unul dintre factorii determinanți.

Contextul astral este și mai favorabil vieții relaționale în decada a treia, când Soarele tranzitează casa cuplului Fecioarei.

Muncă și bani:

Luna februarie 2018 aduce Fecioarelor noutăți în sfera profesională, fiindcă eclipsa de Soare din data de 15 se petrece în casa muncii Fecioarei și este în conjuncție cu Mercur, stăpânul casei carierei. Prin urmare, este posibil să pornești un nou proiect, să schimbi locul de muncă, ambianța de le serviciu, metodele de lucru etc. Sau se poate să apară un eveniment neașteptat care să te conducă spre ceva diferit de ceea ce a fost până acum.

În plan financiar, situația se îmbunătățește progresiv, iar din decada a doua devine mulțumitoare.

Colaborările, asocierile, alianțele și sprijinul partenerului/partenerei îți aduc bani, cu condiția să nu te lași sedus(ă) de aparențe și să-ți păstrezi luciditatea. La fel trebuie să procedezi și în cazul investițiilor.

Formă fizică și moral:

Fiindcă Mercur, stăpânul Fecioarei, se află într-o casă medicală, iar eclipsa de Soare are loc în aceeași zonă, sănătatea este pentru Fecioare unul dintre subiectele de interes ale lunii februarie 2018.

Se poate să ai unele neplăceri, dar mai degrabă pare să fie vorba despre o decizie a ta de a face anumite lucruri pentru a-ți conserva sau ameliora sănătatea. S-ar putea să te hotărăști să urmezi un tratament ori o dietă sau să faci unele schimbări în stilul de viață.

www.eastrolog.ro

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: