Horoscop

LEU - Horoscopul anului 2018 Leu

LEU - Horoscopul anului 2018

Leu 2018: Muncă multă, realizări și satisfacții pe măsură

Pentru Lei, anul 2018 se anunță aglomerat, plin de îndatoriri și obligații, dar eforturile le vor fi răsplătite cu vârf și îndesat în a doua jumătate a anului. Este anul în care mulți Lei au posibilitatea să își regăsească legăturile cu locurile natale, cu rădăcinile și cu familia, sau să își consolideze competența profesională și să acumuleze experiență prețioasă.

Până în noiembrie 2018, Leii beneficiază de tranzitul lui Jupiter, Marele Benefic, prin casa IV (casa familiei, a căminului, a bunurilor de folosință îndelungată, dar și a inconștientului și a fundațiilor psihice). Prin urmare, se poate spune că în 2018 dispui de resursele interioare necesare pentru a face față angajamentelor și responsabilităților asumate sau impuse, dar și schimbărilor relativ bruște care se prefigurează în plan profesional sau în ceea ce privește statutul matrimonial.

Familia, copiii și dobândirea și/sau amenajarea propriei locuințe pot contribui la consolidarea siguranței tale emoționale și constituie oaza ta de relaxare și de reîncărcare a bateriilor după agitația din plan profesional. Tot în acest scop te-ar putea ajuta un hobby pe care să-l poți practica acasă sau împreună cu cei dragi.

Dacă adăugăm la toate acestea și faptul că Nodul Nord tranzitează zodia Leului până în noiembrie, se poate spune că în 2018 poți să te (re)descoperi, să înțelegi mai bine cine ești, care îți sunt talentele și limitele personale, în ce măsură depinzi de alții, sau dacă ești un adevărat lider pozitiv, puternic și generos.

Ar putea fi dificil să nu le pari celorlalți egocentric sau egoist, fiindcă una dintre principalele dificultăți ale anului 2018 este să decizi ce contează mai mult pentru tine și care îți sunt obiectivele prioritare, de suflet, fără să-i rănești pe cei dragi. Dar ai șanse mari să îi atragi de partea ta.

Casele profesionale ale Leului sunt marcate în 2018 de planete grele: Uranus în casa X (casa carierei, a reputației, a statutului socio-profesional) începând cu 15 mai, și Saturn alături de Pluton în casa VI (casa muncii și a sănătății). Prin urmare, nu prea ai loc de întors și trebuie să îți sufleci mânecile și să te apuci serios de treabă.

În 2018 poți răsturna și munții dacă îți pui la lucru inteligența, creativitatea și perseverența. Este vreme să abordezi tot ceea ce ți s-a părut până acum prea dificil, indiferent dacă este vorba despre profesie sau despre organizarea vieții zilnice în cele mai mici amănunte. Sfaturile unor persoane mai în vârstă ar putea să te ajute să înțelegi lucrurile într-un mod mai matur și mai realist.

Din punct de vedere financiar, anul 2018 poate fi deosebit de profitabil dacă reușești să îți păstrezi simțul măsurii și realismul. Primele luni ale anului sunt bune pentru gestionarea bugetelor comune, pentru investiții mari și plasamente financiare, iar lunile de vară pot veni cu mai multe lichidități și cu venituri mai mari decât sperai.

În ansamblu, anul 2018 este bun pentru investiții ori tranzacții imobiliare sau pentru afaceri care au legătură cu produse tradiționale. Eastrolog.ro îți recomandă să fii prudent în ceea ce privește investițiile și cheltuielile și să eviți risipa. Este vremea să înveți să economisești și să nu faci cheltuieli nejustificate, din vanitate sau dintr-o generozitate exagerată.

Anul 2018 ar putea aduce vești bune în ceea ce privește veniturile Leilor care lucrează în sectorul bugetar, dar și celor care solicită finanțări. În cazul finanțărilor, este posibil să primești mai puțin decât ai cerut, dar măcar beneficiezi de o deblocare și poți, în sfârșit, să demarezi un proiect pentru care te-ai luptat în ultimii ani.

În a doua parte a anului este recomandat să te ferești de speculații financiare, mai ales începând cu luna noiembrie, pentru că riști să pierzi tot ceea ce ai câștigat până atunci.
În general, în 2018 ai face bine să nu te lași tentat de câștiguri ușoare, bazate pe noroc pur.

În plan sentimental, lucrurile pot lua o întorsătură pozitivă, deși nu sunt excluse mici neînțelegeri sau ciocniri de orgolii. Dar toate acestea pot trece fără să lase urme adânci și, dacă sunt gestionate cu înțelepciune, ar putea deveni chiar constructive. Ar fi bine, însă, să îți dozezi sinceritatea cu mai multă grijă și diplomație, pentru că poate produce efecte nedorite în cuplurile care nu merg foarte bine.

Fiind un an intens în plan profesional, în 2018 se recomandă să fii atent la predispoziția către suprasolicitare fizică și nervoasă. Este deosebit de important să îți acorzi din când în când câte un răgaz de odihnă sau de relaxare. Ca să nu ajungi la epuizare, ar fi bine să petreci mai mult timp în aer liber sau facând sport. 

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: