Horoscop

Leu, luna Februarie 2018 Leu

Leu, luna Februarie 2018

Dragoste și viața în doi:

În februarie 2018 ai parte de evenimente interesante.

Mai întâi, Marte se află în casa erotismului Leului, ceea ce anunță o sexualitate debordantă și avânt romantic. Marte dă apă la moară poftei de aventură, dorințelor de nestăpânit și pasiunii înfocate. Poate să aducă iubiri la prima vedere și trăiri foarte intense, dar derularea evenimentelor tinde să fie cam rapidă, împingând la acte nebunești sau aducătoare de bucluc.

Eclipsa de Soare care se formează în casa cuplului Leului predispune, și ea, la întâmplări neașteptate și poate prevesti noutăți.

Șansa în dragoste este mai probabil să te caute în prima parte a lunii februarie, când Venus se află și ea în casa cuplului Leului.

Muncă și bani:

Casa relațiilor Leului este tranzitată în februarie 2018 de Soare (stăpânul Leului), Venus (stăpâna casei carierei) și Mercur. Prin urmare, colaborările și munca în echipă sunt cheia succesului în această perioadă.

Deși ai certe calități de lider, acum avansezi mult mai rapid dacă lucrezi cot la cot cu ceilalți, într-o atmosferă de colegialitate. Nu este cazul să îți dai aere, oamenii din cercul tău profesional îți recunosc oricum meritele și competența.

Marte îți insuflă multă energie creativă și-ți accentuează expresivitatea artistică, dar la fel de bine te poate ajuta să excelezi în sport, advertising sau divertisment.

În plan financiar sunt de așteptat favoruri și câștiguri suplimentare, mai ales începând din a doua decadă.

Formă fizică și moral:

Prezența lui Marte în casa a cincea a Leului îți aduce vigoare fizică și forță sexuală. De asemenea, acest tranzit încurajează exercițiul la sală sau în aer liber, drumețiile, dansul. Pe de altă parte, are tendința să stimuleze secreția de adrenalină și apetitul către sporturi extreme sau alte acțiuni riscante.

Este indicat sa ai grijă, fiindcă opoziția Soarelui din această perioadă cu Soarele natal al Leului indică deja o oarecare lipsă de echilibru.

Cum Saturn se află în casa bolilor Leului, este bine să supraveghezi îndeaproape tot ce este legat de oase, articulații, dinți și absorbția mineralelor. 

www.eastrolog.ro

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: