Horoscop

BARBATUL PESTI - Horoscop Erotic Pesti

BARBATUL PESTI - Horoscop Erotic

Zodia Pestilor : 19 februarie - 20 martie

Barbatul Pesti:
Este sentimental, sensibil si labil. De la el trebuie sa ne asteptam la orice, caci este macinat de impulsuri contradictorii.Chiar simbolul zodiacului arata acest lucru prin doi pesti care inoata fiecare in alta directie. Este un om contradictoriu, care se va decide pentru ceva dar va face exact opusul. Firea sa este atat de calda si de placuta, dar nu vede omenii asa cum sunt ci cum ar vrea el sa fie. Cel mai tare il atrag femeile rationale mai ales daca au un aer dominator. El idealizeaza omul pe care-l iubeste si inchide ochii si la cele mai urate comportari. Caci vede in iubita femeia care nu poate face ceva rau.

Atras fiind de schimbare si de agitatie nu-si doreste ceva mai mult decat stabilitatea emotionala. Este un visator. Dragostea nu trebuie sa fie numai romantica, buna, trandafirie, lirica ci si camin, multumire si protectie. Sexul este ceva intim si personal. Nu este prea credincios pentru ca este prea influentabil. Cum putem trai alaturi de un om care-si traieste atat de intens clipa: trebuie sa manifestam intelegere pentru tot ceea ce este schimbator pentru jocul superficial al sentimentelor si mai ales sa-l lasam sa simta influenta stabilizatoare a iubirii noastre neconditionate, caci pentru el dragostea este un fenomen fara limite.

Daca ii oferim stabilitate putem sa-l castigam si sa-l recastigam. Nu este insa un candidat la casatorie. Daca o femeie a reusit sa-l aduca in fata altarului, ochiul sau va cauta deja pe alta. Este inteligent, rational si deosebit de creator. Are predilectie pentru tot ceea ce este de calitate si costisitor. Va calatori totdeauna cu clasa I, va cheltui banii fara a se gandi la ziua de maine. Isi va imbraca iubita cu cele mai scumpe daruri. Pentru ca este atat de influentabil preia cu usurinta conceptiile si tabieturile altora. Daca sunt oameni simpatici va fi si el simpatic. Daca sunt banuitori devine si el banuitor.

Daca soarele este dominant in semnul sau astral vor precumpani aspectele pozitive. El poate fi idealist, generos, sacrificandu-se pentru altii, sarmant. Talentul sau creator se poate valorifica in meseria de scriitor sau artist dar niciodata in cea de om de afaceri. Acesta pentru ca munceste mult de unul singur, iar pe de alta parte nu suporta munca apasatoare. Va alege din instinct numai calea cea usoara. Ii lipseste gandirea practica, talentul organizatoric si dinamica oamenilor de succes. Postul cel mai potrivit pentru el este acela in care poate activa creator sau acolo unde ideile sale sunt mai importante decat munca fizica. Se pierde cu placere in reflexii si isi amana munca pana la ultimul termen. Este un vorbitor bun dar sintetizeaza greu si de aceea foloseste aceasta usurinta tocmai pentru a ocoli expunerea clara.

Cei din jurul sau nu-l pot intui niciodata. Le scapa ca pestele alunecos. Cauza acestui fenomen: nu are convingeri proprii. asculta cu mult interes, dar gandurile sale sunt cu totul altundeva, dar stie sa se prefaca atat de bine incat ai impresia ca te asculta cu interes. In cazul unei proaste constelatii a semnului astral, coboara pe cele mai joase trepte comportamentale, cazand victima drogurilor si alcoolului. In fond ii lipseste increderea in sine si are nevoie de sprijin ca de apa de izvor.

Viata sexuala a barbatului Pesti:

Preia comanda si devine nervos daca nu simte o reactie rapida. Nu supota contrazicerea dorintelor sale si se simte jignit daca simte o ezitare. Daca doreste o femeie vrea sa o aiba imediat. Inclina spre intalniri secrete si afaceri tainice deseori cu femei casatorite. Cum nu respecta nici un fel de prejudecata morala sau legala, prefera o partenera cu experienta care isi doreste un sex. Ii place sa fie dezbracat incet si sa fie admirat, ii place actul sexual in pozitie sezand ca sa poata urmari fata partenerei. Stapaneste bine arta preambulului.

Barbatul Pesti este animat de dorinta de a-si transpune in practica toate fanteziile sexuale mai ales la sotia sa foarte dominatoare si care il supune la incercari nerezonabile. Sadicele si masochistele vor gasi in el un partener ideal pentru ca el se declara de acord cu tot cea ce i se cere. Daca partenera ii va cere sa se travesteasca in femeie, il pedepseste sau il jigneste, nu va intilni nici o opozitie. Fanteziile sale erotice il pot duce dincolo de comun. Barbatul peste va fi un posedat sexual necomplexat si desavarsit. Poate cadea sub influenta tuturor lucrurilor care ii confera cea mai mica placere sau ii stimuleaza macanismul durere-placere.

Cum cuceresti un barbat Pesti:

Cei nascuti sub semnul pestelui ii poti recunoaste dupa faptul ca vor fi intotdeuna in centrul atentiei, innconjurati de admiratori. Comportarea lor sarmanta si flexibila, iar firea lor buna atrag intotdeauna oamenii.Daca nu sunt admirati se retrag suparati intr-un colt. Ca tema de discutie se ofera teatrul, cinematograful, programul TV, toate ii intereseaza pe pesti, pentru ca toti, imdiferent de meseria pe care o exercita, ar fi vrut sa fie actori, scriitori sau balerini. Si discutiile pe teme supranaturale ii intereseaza.

Cel mai mult cred in reincarnare, sau vorbesc despre aceasta tema. Inceputul o data facut, cuvantul trebui cedat lor, putem linistite sa ne manifestam ignoranta caci el explica cu placere si atunci se simte in elementul lui. Prima intalnire: Se propune intr-un local in care se danseaza. Caci cei nascuti in aceasta zodie danseaza cu placere, sau se propune o sedinta de spiritism. Indiferent de ce vom intreprinde, sa nu uita sa le facem cand si cand un compliment. Are nevoie stringenta de confirmare. Cu alcoolul trebuie sa fim precauti. Pestii nu il suporta bine desi simt nevoia de lichide de la apa la ceai, dar alcoolul e periculos pentru ei.

Pestii dau cel mai mare procent de alcoolici. Au de asemenea tendinta de alimentatie gresita si le facem un mare serviciu daca ii pazim si din acest punct de vedere. Au o sanatate fragila, de aceea trebuie sa ii ajutam. Barbatul peste prefera o biografie buna, o carte de stiinte oculte, un volum de poezie sau chiar Shakespeare. O recomandare pentru cuibul dragostei: pestii sunt impresionati de baie, dar sa fie calda.

Cum indepartezi un barbat Pesti:

Cand a sosit timpul sa punem capat relatiei ne dam seama ca nu este asa de simplu, caci pestii sunt hipersensibili si usor vulnerabili. Iata cateva indicatii: neglijam partenerul peste in societate, il intrerupem cand vorbeste sau il ironizam, argumentam, stim totul mai bine ca el si nu ii dam ocazia sa-si exprime ideile. Suntem retinute cu laudele si sugeram ca ar putea face lucruri mai bune. Schimbam toate cadourile primite de le el si devenim zgarcite.

Ii criticam pentru cele mai mici greseli si devalorizam toate conceptiile de moda veche. In curand vom avea langa noi un partener suparacios si trist care adus in acesta stare va incerca repede sa-si gaseasca alinarea in alta parte.

------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Specialistii nostri va pot raspunde Acum si Aici!

Ca membru eUniversum veti beneficia de pregatirea si experienta consilierilor nostri care acopera o vasta arie de fenomene ezoterice din domenii ce au ca element comun actul Divinatiei:

Parapsihologie, Clarviziune, Tarot, Ghicit in carti, Astrologie, Psihologie, Psihoterapie

Printre consilierii eUniversum se numara specialisti cu pregatire in domenii de mare interes ce interactiveaza armonios cu ezotericul prin legatura fireasca dintre oameni, cotidian si natura:

Nutritionism si Medicina alternativa, Juridic si Economic

Consilierii eUniversum va stau la dispozitie 24 de ore din 24, pentru a va asista cu profesionalism si devotament, iar dumneavoastra in calitate de membru eUniversum aveti multe de castigat...

Veti Afla... veti Cunoaste... veti Intelege... veti Rezolva!

------------------------------------------------------------------------------------

 Euniversum este primul site interactiv ezoteric 100% romanesc. Consultantii nostri va ofera consiliere profesionala si sunt disponibili 24 de ore pe zi pentru a va oferi solutii si a va raspunde la toate intrebarile care va framanta,

despre trecut, prezent si viitor!

In  calitate de  MEMBRU eUniversum aveti multe de castigat... Pentru a va convinge,

 

INREGISTRATI-VA si veti beneficia imediat  de o Convorbire Promo

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: