Horoscop

Pesti - Horoscopul dragostei pe 2018 Pesti

Pesti - Horoscopul dragostei pe 2018

Dragoste, cuplu, prietenie

În 2018, la fel ca în anul precdent, viața de cuplu nu-ți rezervă prea mari surprize. Spre deosebire însă de 2017, anul acesta se întrevede dinamism pe plan social unde par să aibă loc mari restructurări. Oricare ar fi situația, cert este că ai partenerul lângă tine, indiferent ce experimentezi în raport cu prietenii. Vorbește-i dacă simți nevoia.

În primul trimestru al anului, se prea pare că astrele nu formează configurații cosmice care să schimbe atmosfera pe plan amoros. În raport cu prietenii, ianuarie se întrevede a fi o lună în care abilitățile tale de comunicare și socializare sunt la înălțime. Așa se face că ai putea cunoaște persoane noi care îți împărtășesc idealurile și viziunile.

Din aprilie începând, ai putea ajunge să te răcești de unii prietenii, dar depinde de tine dacă le dai drumul definitiv. De la mijlocul lunii mai până în iunie, viața ta amoroasă pare să fie una trepidantă. În felul acesta, se risipește monotonia din cuplu și revine un dram de spontaneitate care te ajută să stârnești focul pasiunii în relația cu cel drag.

În al treilea trimestru al anului, pari a fi mai apropiat/ă decât oricând de cel drag. S-ar părea că lucrurile merg mai mult decât bine între voi perioada aceasta, indiciu cum că în aceste luni ar fi de dorit să petreci mai mult timp cu partenerul. Dacă încă nu ai cunoscut persoana potrivită, poate să îți iasă în cale cât de curând. Fii cu ochii-n patru.

Din punct de vedere social, pare că te mai stabilizezi în ultimul trimestru al anului. Cu toate că se menține formalitate în anumite relații de prietenie destul de apropiate, te poți consola cu faptul că ți-ai dat seama în cine merită cu adevărat să investești și în cine nu. În acest fel, nu-ți pierzi vremea cu persoane care nu merită acest privilegiu.

Din câte se poate constata din paragrafele de mai sus, se arată un an 2018 în care ai parte de multe evenimente, în special pe plan social. Este drept că nu se întrevăd prea multe schimbări la nivel sentimental, dar în felul acesta ai mai mult timp de investit în amicițiile tale. Nu uita totuși să-i oferi suficientă atenție partenerului. Nu îl neglija.

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: