Horoscop

Pesti, luna Februarie 2018 Pesti

Pesti, luna Februarie 2018

Dragoste și viața în doi:

Prima decadă din februarie 2018 este destul de ternă, de lipsită de evenimente spectaculoase. În unele cazuri ar putea fi vorba chiar despre plictiseală, însingurare sau dezamăgire, fiindcă planeta dragostei, Venus, și stăpânul casei cuplului Peștilor se află într-o zonă lipsită de șansă și confort.

Treptat, însă, cerul se înseninează. După data de 11 februarie, când seducătoarea și senzuala Venus întră în Pești, încep să apară momentele fericite, armonia în cuplu, împrejurările propice apariției sau expansiunii iubirii.

Tot în această perioadă, Venus se îndreaptă către un aspect planetar favorabil cu Jupiter - Marele Benefic și stăpânul Peștilor -, ale cărui efecte se simt mai pregnant în ultima decadă.

Muncă și bani:

Hotărâtul și eficientul Marte se află în casa carierei Peștilor pe tot parcursul lunii februarie 2018. Foarte motivant, Marte te îndeamnă să-ți fixezi obiective curajoase, să lupți pentru a le atinge, să vrei să te impui, să arăți de ce ești înstare din punct de vedere profesional.

De obicei, Marte poate să te îndemne și la indisciplină sau la conflicte cu superiorii, dar în februarie tinde să-și arate preponderent fața pozitivă, fiindcă se află într-o relație specială cu Jupiter, stăpânul casei carierei Peștilor. Prin urmare, ai toate șansele să rezolvi cu brio cam tot ce-ți pui în minte, ba chiar să faci și bani frumoși din asta.

Legătura dintre Marte și Jupite mai spune că voiajele, colaborările la distanță sau internetul au impact asupra vieții profesionale a Peștilor. De asemenea, viața profesională mai poate avea tangențe cu lumea universitară, culturală, spirituală, juridică.

Perioada cu cele mai mari șanse de succes profesional pentru Pești este decada a treia.

Formă fizică și moral:

Deși pe termen lung te bucuri de susținerea lui Jupiter, în primele două decade din februarie Soarele, stăpânul casei sănătății Peștilor, se află într-o poziție delicată. Se poate, astfel, să resimți o scădere de tonus, să ai mai multă nevoie de odihnă, iar imunitatea să fie scăzută.

Este important să te protejezi, să nu te expui unor condiții de viață inadecvate și să eviți abuzurile. Dacă ai probleme de sănătate, este indicat să consulți doctorul și să-i urmezi recomandările.

Îți reintri în formă treptat, începând din decada a doua, iar în ultima decadă ești deja în plină formă.

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: