Horoscop

Rac, luna Octombrie 2018 Rac

Rac, luna Octombrie 2018

Dragoste și viața în doi:

Casa iubirii Racului este foarte aglomerată în octombrie 2018. Jupiter veghează de multă vreme asupra vieții sentimentale a Racilor, iar din 10 octombrie i se alătură Mercur, apoi din 23 octombrie, Soarele. Venus este și ea prezentă, dar din 5 octombrie retrogradează, dând peste cap mai ales planurile Racilor care sunt la începutul unei relații neoficializate sau care își caută pereche.

Potențialul sentimental rămâne foarte bun în luna octombrie, dar poate da naștere unor obsesii și frământări sufletești. Cum Venus îți guvernează casa prietenilor, a grupurilor și a aspirațiilor de viitor, retrogradarea sa prin casa iubirii Racului poate să genereze confuzie între iubire și prietenie, mai ales în cazurile în care au existat deja episoade de flirt și aluzii erotice între tine și un prieten / o prietenă. Se poate, însă, ca situația să se răstoarne și invers, dinspre amor spre amiciție, astfel încât o pasiune mai veche să se transorme într-o relație platonică. 

Recomandarea euniversum.com este să eviți să iei vreo decizie definitivă și să profiți de această perioadă pentru a reevalua relația amoroasă în care ești implicat sau potențialul unei posibile relații.

În ceea ce privește Racii care fac parte din cupluri stabile sau oficializate, prima jumătate a lunii octombrie 2018 ar putea fi mai tensionată sau marcată de preocupări legate de copii ori de ideea de a avea copii. Se mai pot ridica și probleme legate de fidelitate sau de cât oferă fiecare la nivel afectiv.

Din fericire, a doua jumătate a lunii este favorabilă reașezărilor și stabilizărilor sentimentale.

Muncă și bani:

Agitație mare în luna octombrie 2018, atât în plan profesional, cât și în plan financiar. Banii ar putea să genereze tensiuni în familie, de exemplu din cauza unor controverse în ceea ce privește investițiile necesare pentru spațiul de locuit. Subiecte foarte sensibile pot fi și eventualele împărțeli între rude, moșteniri, pensii de întreținere etc.

Discuțiile pot să degenereze repede în certuri, așa că euniversum.com îți recomandă să te înarmezi cu răbdare, cu argumente clare și pragmatice și să fii cât mai diplomat.

Nu este exclus ca, în timp ce tu îți planifici să investești în dezvoltarea carierei sau a afacerii, să fii pus în situația de a face cheltuieli neprevăzute pentru casă ori pentru sprijinirea unui membru al familiei. Ai face bine să îți analizezi cu grijă bugetul, mai ales dacă ai de plătit rate la bancă.

În toată această agitație, însă, s-ar putea să constați că banii vin spre tine, că apar oportunități de câștig, uneori nesperate. Te pot avantaja speculațiile bine gândite, cu condiția să eviți manevrele incorecte. Important este să gestionezi inteligent veniturile obținute și să nu aștepți totul dintr-o dată.

Dorințele sunt foarte puternice în această perioadă și, prin urmare, poate fi dificil să îți canalizezi energia într-un mod eficient spre obiectivele profesionale pe termen lung. 

Formă fizică și moral:

Nerăbdarea și dorința de a avea rezultate imediate, poate din cauza unor neliniști financiare legitime, te pot pune în situații nesigure. De aici, un nivel ridicat de stres, care îți poate slăbi sistemul imunitar.

Racii care au probleme mai vechi de sănătate se pot confrunta în octombrie 2018 cu neplăceri sau cu agravarea unor simptome. Prin urmare, este foarte important să îți menajezi echilibrul psihic și emoțional, pentru că și de el depinde rezistența fizică.

În a doua jumătate a lunii ești mai predispus la răceli sau viroze respiratorii, așa că ai face bine să te păzești.

www.eastrolog.ro

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: