Horoscop

SAGETATOR - Horoscopul anului 2018 Sagetator

SAGETATOR - Horoscopul anului 2018

Săgetător 2018: Faci pace cu trecutul, privești cu optimism către viitor

Jupiter, stăpânul Săgetătorului, petrece aproape tot anul 2018 în casa XII, o casă a izolării, a acțiunilor din spatele scenei, dar și a vindecării, a subconștientului, a comorilor nedescoperite în sine. Din fericire, în 2018 Jupiter nu mai este implicat în aspecte tensionate cu planetele grele. Dimpotrivă, se armonizează cu Pluton și cu Neptun, favorizând astfel dezvoltarea personală, autocunoașterea, autoanaliza și ajutându-i pe Săgetători să se desprindă de trecutul care nu îi mai reprezintă. Săgetătorii au acum posibilitatea să tragă învățăminte din tot ceea ce au trăit în ultimii 12 ani.

Se poate ca mulți Săgetători să treacă adesea prin momente de melancolie sau să simtă nevoia de a evita activități pe care de obicei le adorau. Perioadele de solitudine conduc la reconectarea cu sine și deschid calea spre vindecare și iertare. Prin urmare, în 2018 ai posibilitatea să stingi conflicte mai vechi de familie. De asemenea, poți să te eliberezi de un secret care te apasă ori să descoperi în tine resurse neașteptate de energie, atât la nivel intelectual, dar mai ales la nivel emoțional.

După stresul anilor anteriori, după toate dificultățile și răsturnările de situație, Săgetătorii au posibilitatea să profite de energia anului 2018 pentru a-și găsi echilibrul și liniștea sufletească și pentru a-și recăpăta optimismul care îi caracterizează.

Ai nevoie de această revigorare, pentru că 2018 aduce și dificultăți. Prezența lui Saturn, alături de Pluton, în casa banilor munciți și a resurselor personale sugerează că pentru a-ți câștiga existența trebuie să muncești din greu și să îți gestionezi cu grijă veniturile. Lecțiile legate de cumpătare nu lipsesc nici ele și au rolul de a te ajuta să dobândești o anumită maturitate în gestionarea resurselor financiare.

Tranzitele lui Mercur îți activează în 2018 casele evoluției și creativității, iar tranzitul nodurilor lunare și perechile de eclipse vizează axa cunoașterii Săgetătorului. Prin urmare, eastrolog.ro îți recomandă ca în acest an să încerci să îți lărgești cât mai mult perspectiva și să îți revizuiești convingerile și filosofia de viață, poate chiar și proiectele academice ori publicistice. Te avantajează călătoriile, studiile, contactele cu străinătatea sau cu persoane aparținând altor culturi.

Este vremea să încerci să înțelegi și dimensiunea spirituală a vieții sau a situațiilor în care ești pus, să eviți să privești viața în mod superficial și materialist. Din fericire, poți să te bazezi pe intuiție, care funcționează foarte bine și te ajută să pătrunzi în profunzimi la care alții nu au acces.

La 15 mai 2018 Uranus, stăpânul casei comunicării și a învățării Săgetătorilor, își începe tranzitul de aproximativ 7 ani în casa muncii și a sănătății Săgetătorilor. Prin urmare, cunoștințele pe care le deții atât la nivel teoretic, cât și la nivel practic, au impact direct asupra modului în care ești perceput la locul de muncă. Desigur, acestea cântăresc cu atât mai mult în cazul în care ești în căutarea unui (nou) loc de muncă. Pot fi avantajați Săgetătorii care lucrează în domenii legate de comunicare, comunicații, comerț, educație, artă coregrafică, dar și elevii și studenții ori cei care se pregătesc să dea examene importante.

Tranzitul lui Uranus prin casa VI poate fi folosit constructiv și pentru a-ți schimba stilul de viață, pentru a trece la un alt regim sau la un alt program de muncă-odihnă. Probabil că rutina îți este dată peste cap, iar viața de zi cu zi este invadată de imprevizibil. Acest lucru ar putea conduce la suprasolicitare și stres și, prin urmare, se recomandă atenție în organizarea priorităților.

Din punct de vedere sentimental, 2018 te găsește într-o pasă romantică, poate chiar visătoare. Primele cinci luni ale anului sunt mai favorabile celibatarilor, celor care doresc să inițieze o relație cu o persoană de care sunt atrași sau celor care doresc să schimbe ceva în viața lor sentimentală.  

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: