Horoscop

Sagetator, luna Februarie 2018 Sagetator

Sagetator, luna Februarie 2018

Dragoste și viața în doi:

În februarie 2018, prin Săgetător trece Marte, care înseamnă energie fizică, dorință, sexualitate, pasiune. În plus, Marte stăpânește casa iubirii și a erotismului Săgetătorului. Ai cumva nevoie de o schiță, ca să îți dai seama cam cum va fi februarie?

Da, te-ai prins, se anunță o lună fierbinte, fierbinte de tot, deși e în plină iarnă. Dragostea te caută, tu o cauți pe ea... Emoțiile sunt puternice, iar dorințele devin urgente și se cer împlinite imediat, indiferent de riscuri sau consecințe.

În momentul eclipsei de Soare, Mercur, stăpânul casei cuplului Săgetătorului, se află în preajma Soarelui. Prin urmare, pot apărea elemente neașteptate, răsturnări de situație sau noutăți, probabil cu ocazia unui drum, a unui apel telefonic ori a unui schimb de mesaje.

Muncă și bani:

Februarie 2018 este o lună plină de dinamism, care îți valorifică la maximum spiritul întreprinzător.

Marte, planeta inițiativei și a acțiunii, tranzitează Săgetătorul, ceea ce înseamnă că te ambiționezi, te mobilizezi, treci la acțiune, faci dovada spiritului de comandă, a eficienței și puterii de decizie.

Plin de idei noi și neastâmpăr, Mercur, stăpânul casei carierei Săgetătorului, trece prin casa în care se produce eclipsa de Soare. Schimbarea plutește în aer.

Venus, stăpâna casei muncii Săgetătorului, ajunge într-o poziție puternică, privilegiată, începând din decada a doua.

Pe scurt, în februarie 2018 poți realiza foarte multe, dacă ai un scop și, mai ales, o strategie bună. Cât despre bani, apar și ei, dar trebuie gestionați cu grijă.

Formă fizică și moral:

Marte îți aduce multă vitalitate și o bună viteză de reacție: te miști mai ușor, mai repede, simți nevoia să faci sport, să mergi pe jos, să dansezi, să faci sex etc. Este foarte bine să consumi astfel energia marțiană, fiindcă dacă nu o faci, te poți trezi cu migrene, infecții, inflamații, hemoragii, probleme musculare sau chiar accidentări.

Marte este cam pripit, impulsiv și imprudent, așa că trebuie să faci un efort să-i dirijezi forța în direcția dorită, ca să nu o ia razna. 

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: