Horoscop

Scorpion - Horoscopul dragostei pe anul 2018 Scorpion

Scorpion - Horoscopul dragostei pe anul 2018

Dragoste, cuplu, prietenie

Din câte se pare, sectorul amoros și cel social nu se numără printre sectoarele de viață care te solicită prea mult anul acesta. Este drept că pot surveni schimbări, unele mai plăcute, altele mai puțin plăcute, dar cert este că lucrurile evoluează. Depinde de tine dacă se îndreaptă într-o direcție bună sau deriază ușor-ușor de la ruta prestabilită.

Din a doua jumătate a lui februarie până în primele zile ale lui martie, totul pare să meargă ca la carte pe acest plan. Treci printr-o perioadă bună și pari să te bucuri de beneficiile unei relații armonioase cu partenerul. Dacă nu există cineva în viața ta, profită de contextul astral al acestui trimestru și nu te da în lături să-ți dai întâlniri.

Începând cu a doua jumătate a lui aprilie, s-ar putea ca viața de cuplu să fie mai puțin previzibilă decât până acum. Aceasta poate fi o veste bună în măsura în care reușești să controlezi lucrurile, cel puțin într-o anumită măsură. În caz contrar, există riscul ca situația să scape de sub control și să se lase cu surprize neplăcute în raport cu cel drag.

Viața ta socială pare să urmeze o curbă ascendentă în iulie și septembrie, dar nu se poate spune același lucru despre viața de cuplu. Ce-i drept, motive reale de îngrijorare nu există, dar s-ar putea ca în acest trimestru al anului să existe momente în care îți va fi mai dificil să gestionezi eventualele descărcări de tensiune dintre tine și partener.

Lucrurile revin ușor-ușor la normalitate în ultimul trimestru al anului, semn că se pun în ordine anumite chestiuni între tine și cel drag. Relația voastră pare să evolueze în direcția potrivită, chiar dacă progresele înregistrate nu sunt atât de mari pe cât ți-ai fi dorit. Oricare ar fi situația, cert e că unele neînțelegeri rămân de domeniul trecutului.

După cum rezultă din paragrafele de mai sus, urmează un an 2018 în care acest sector al vieții tale nu-ți ridică mari probleme, dar cu toate acestea, intervenția ta în anumite momente poate fi de o importanță covârșitoare. Important este să existe comunicare între tine și cel drag. În acest fel, reușiți să treceți peste orice provocare ar apărea. 

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: