Horoscop

Scorpion, Luna Februarie 2018 Scorpion

Scorpion, Luna Februarie 2018

Dragoste și viața în doi:

Februarie 2018 este o lună splendidă pentru dragoste și căsătorie. Toată luna, dar parcă mai mult în ultimele două decade.

Jupiter, stăpânul casei erotismului Scorpionului, se află în Scorpion, iar în casa erotismului se află Venus, planeta iubirii și stăpâna casei cuplului Scorpionului. Această configurație are o mare încărcătură senzuală și promite Scorpionilor plăceri și distracții, împliniri sentimentale, noroc și fericire.

Este genul de perioadă în care ți se fac declarații de amor, te îndrăgostești, te muți împreună cu omul drag ori se pune problema căsătoriei sau poate chiar a copiilor.

Chestiunile de natură financiară care au legătură cu cuplul trebuie tratate cu tact și precauție.

Muncă și bani:

Marte, stăpânul Scorpionului, se află în casa banilor. Prin urmare, februarie 2018 este o lună de inițiativă și acțiune la nivel financiar, în care simți imboldul să faci mai mulți bani, să-ți rentabilizezi munca, să investești sau să faci diverse tranzacții.

Câștigurile pe care poți conta vin din muncă. Și nu par să fie deloc neglijabile. Totuși, speculațiile, pariurile sau încercările de a face profit fără efort predispun la pagubă.

Pe de altă parte, nu este exclus să beneficiezi de un sprijin din partea familiei.

Eclipsa de Soare poate aduce o înnoire sau un eveniment neașteptat legat de locuință, proprietăți sau bunuri de folosință îndelungată.

Decadele a doua și a treia aduc oportunități profesionale.

Formă fizică și moral:

Prezența lui Jupiter în Scorpion îți asigură o cantitate apreciabilă de energie și îți susține admirabil moralul. Ca linie generală, Jupiter predispune la excese tot timpul cât îți stă alături (până în noiembrie 2018), iar predispoziția aceasta s-ar putea să fie mai accentuată în februarie.

Dacă este să se ivească probleme de sănătate în februarie 2018, ele se datorează neglijenței, neatenției sau erorilor de apreciere.

Cel mai probabil, vei fi în formă pe tot parcursul lunii - chiar în vârf de formă, în partea a doua a lunii.

www.eastrolog.ro    

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: