Horoscop

Taur - Horoscopul dragostei pe 2018 Taur

 Taur - Horoscopul dragostei pe 2018

Dragoste, cuplu, prietenie

Anul acesta pare a fi unul cel puțin la fel de încărcat pe aceste planuri ca a doua parte a lui 2017. Acest lucru nu înseamnă însă automat că vei avea parte doar de provocări: se arată totuși și momente plăcute în cuplu, respectiv în compania prietenilor. Trebuie doar să te bucuri de ele și să înveți să nu porți pică așa cum ai câteodată obiceiul.

De interes în contextul amoros, în primele trei luni ale lui 2018, este doar martie. Se prea poate ca atmosfera dintre tine și partener să se schimbe, iar evoluția relației pe care o formați să stagneze într-o oarecare măsură. Pe plan social, se distinge februarie, lună în care poți cunoaște oameni interesanți cu care chiar ai multe lucruri de discutat.

Nici în al doilea trimestru al anului nu se întâmplă mare lucru pe plan sentimental. De dorit ar fi totuși să conștientizezi la timp care pot fi urmările situație în care nu discuți la timp cu partenerul ceea ce vi se întâmplă. În a doua jumătate a lui iunie, așteaptă-te să se creeze o situație similară și social. Este cazul să iei atitudine pe ambele fronturi.

În următorul trimestru al lui 2018, ești parcă mai romantic/ă decât de obicei, ceea ce te poate ajuta să condimentezi nițel lucrurile între tine și persoana iubită. Probabil să te înțelegi ceva mai bine și cu copiii, ceea ce-ți face bine la moral și te încurajează s-o ții tot așa. Ușor-ușor, se revine la normal în cuplu, ceea ce nu poate decât să te bucure.

Ultimul trimestru al anului vă poate surprinde atât pe tine, cât și pe partener într-o perioadă extrem de solicitantă. Munciți mult, iar financiar acest lucru nu se prea vede. Pe lângă faptul că sunteți aglomerați la maximum, riscă și să se mai nască certuri pe marginea banilor pe care-i aduceți fiecare în parte în casă. În decembrie, revine pacea.

Așa cum reiese din paragrafele de mai sus, anul 2018 pare a fi unul destul de confuz pe acest plan. Cu toate că lucrurile nu se mișcă în nicio direcție, această stare sapă totuși la fundația relației tale cu partenerul și prieteni. Nu-ți fie teamă să acționezi tu, provocând într-un fel sau altul mișcarea. În caz contrar, poți avea parte de surprize. 

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: