Horoscop

VARSATOR - Horoscopul anului 2018 Varsator

VARSATOR - Horoscopul anului 2018

Vărsător 2018: Progres profesional, clarificări relaționale

Neclaritățile și dificultățile profesionale ale anilor trecuți se risipesc în 2018, lăsând loc creșterii, dezvoltării și consolidării unui viitor de succes. În schimb, Vărsătorii se pot confrunta cu o serie de dileme personale care îi împing spre un bilanț amănunțit.

Cu Saturn, alături de Pluton, în tranzit prin casa izolării, a vindecării, a inamicilor secreți, dar și a subconștientului, Vărsătorii au acum posibilitatea să conștientizeze și să depășească o serie de limitări interioare.

În primă fază, mai ales la începutul lui 2018, unii Vărsători ar putea resimți un sentiment de neputință și dorința de a se retrage, de a se izola pentru recalibrare și reîncărcarea bateriilor. Este chiar recomandat ca în 2018 să îți organizezi în așa fel activitatea încât să ai timp pentru odihnă, relaxare, meditație și orice alte practici care te-ar putea (re)pune în contact cu tine însuți/însăți. Apoi urmează o etapă de (re)consolidare interioară.

Există însă și o serie de Vărsători care se simt în 2018 mai puternici și mai stăpâni pe sine ca niciodată și care nu mai au nevoie de confirmări din exterior, demonstrând că s-au maturizat. Aici însă se recomandă multă atenție, pentru că nodurile lunare traversează în 2018 axa relațională a Vărsătorului. Mai precis, Nodul Nord traversează casa VII, a parteneriatelor. Acest lucru înseamnă că trebuie să înveți să faci loc și celorlalți în viața ta, să (re)descoperi valoarea parteneriatelor sau a vieții de cuplu și să ai grijă să nu fii egoist, egocentric.

Dacă vrei să ai parte de susținerea celorlalți, este necesar să îți cultivi capacitatea de a te înțelege cu cei din jur, de a dărui cu generozitate. Tranzitul Nodului Nord în casa VII a Vărsătorului îți oferă o excelentă ocazie să lucrezi la îmbunătățirea relațiilor cu ceilalți.

De altfel, tranzitul lui Jupiter prin casa carierei Vărsătorului, până la 8 noiembrie, este încă un indicator al faptului că în 2018 poți progresa mai ușor cu sprijinul prietenilor sau al unor grupuri socio-profesionale, pentru că Jupiter este chiar guvernatorul casei XI a Vărsătorului, casa amicilor și a proiectelor de grup. Relațiile cu autoritățile sau cu marile corporații trebuie gestionate cu grijă, fiindcă se pot dovedi adevărate mine de aur pentru cariera ta.

Uranus, planeta guvernatoare a Vărsătorului, intră în casa IV la 15 mai 2018. În comparație cu anul precedent, agitația de anul acesta pare să fie mult mai constructivă, iar ideile tale, deși destul de neobișnuite, sunt mai bine organizate. Până la 15 mai este totuși recomandabil să fii atent la modul în care te exprimi, pentru că ai tendința să te trădezi fără să vrei, să scapi informații prea personale sau să nu reușești să te concentrezi.

Primele cinci luni ale anului 2018 pot fi animate de discuții, negocieri, cursuri și deplasări scurte, iar stimularea mentală este deosebită. Toate acestea te pot ajuta să îți îmbunătățești abilitățile practice și îți oferă șansa de a-ți face cunoscute opiniile.

Odată cu intrarea lui Uranus în casa IV (casa familiei și a căminului, dar și a rădăcinilor și a inconștientului), Vărsătorii se identifică mai mult cu trecutul, își revăd diverse amintiri din copilărie și au posibilitatea să descopere anumite condiționări care merită depășite. Poate fi o etapă importantă a descoperirii de sine, de care depind atât dezvoltarea profesională, cât și echilibrul relațiilor cu ceilalți. Pentru mulți Vărsători poate fi vorba despre o eliberare de trecut prin înțelegere și schimbare de mentalitate, în timp ce pentru alții eliberarea se petrece prin plecarea din casa părintească sau din locurile natale.

Dacă ți-ai propus să revoluționezi ceva în viața personală, în 2018 este chiar recomandat să începi procesul de schimbare.

Situat în Taur, Uranus formează un aspect tensionat cu Soarele natal al Vărsătorilor, marcând astfel, indiferent de vârsta pe care o ai, o posibilă etapă de criză de identitate, criză pe care o simt mai acut Vărsătorii născuți în primul decan al zodiei. Nevoia de securitate ar putea intra în conflict cu nevoia de libertate, sau poate că responsabilitățile familiale îți dau peste cap anumite planuri personale.

Senzația de constrângere îi poate împinge pe Vărsătorii mai impulsivi spre gesturi necugetate, spre schimbări de dragul schimbării sau, dimpotrivă, îi poate face să devină refractari la schimbările care le bat la ușă. Pentru a-ți regăsi calmul și liniștea interioară, eastrolog.ro te sfătuiește să îți rezervi mai mult timp pentru activități în aer liber, relaxare, meditație etc., sau să îți delimitezi un perimetru în care poți petrece, din când în când, câteva ore în liniște.

Casa XII (subconștientul) este tranzitată de Saturn (co-guvernator al Vărsătorului) și de Pluton, în timp ce casa IV (inconștientul) este tranzitată de Uranus, guvernatorul modern al Vărsătorului. Prin urmare, componenta psihică este de mare însemnătate pentru Vărsători în 2018 și se poate spune că în acest an cel mai bun prieten sau cel mai mare dușman al tău ești tu însuți. Depinde numai de tine.   

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: