FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Dragoste și viața în doi:

În aprilie 2019 ești mai vorbăreț - ai putea chiar face și ceva declarații romantice. Sau măcar bați un apropo mai poetic și faci impresie în rândul potențialilor parteneri.

Dacă ești singur, iubirea se poate înfiripa într-un mod neașteptat între tine și vreun vecin/vreo vecină. O plimbare prin cartier se poate solda cu o atracție fulger, cu zâmbete cu subînțeles, poate chiar cu o invitație la cină etc.

Profită de sprijinul astrelor până la 20 aprilie 2019 pentru a-ți face cunoscute sentimentele sau dorințele. Exprimă-te cu mai mult curaj, dar și cu mai mult suflet, iar persoana iubită va fi mai receptivă decât de obicei. Dacă ești departe de persoana iubită sau sunteți amândoi foarte ocupați cu cariera, încearcă să comunici mai des cu aceasta. Pune mâna mai des pe telefon, nu te zgârci cu SMS-urile sau cu mailurile.

Dacă faci parte dintr-un cuplu cu vechime, drumețiile sau întâlnirile cu rudele ori cu prietenii v-ar putea ajuta să scăpați de plictiseală. Poate că prin contrast cu alții vei constata că ai o relație de invidiat.

Euniversum.com recomandă ca în aprilie 2019 să acorzi mai multă atenție vieții de familie și să petreci mai mult timp cu soțul/soția, altfel la 19 aprilie ai putea primi un avertisment sau poate chiar un ultimatum.

Viața erotică se poate înfiebânta după 20 aprilie, când Soarele intră în casa dragostei Capricornului.

Muncă și bani:

N-ar fi deloc rău ca în aprilie 2019 să lași cariera sau munca pe locul doi și să găsești mai mult timp pentru cei dragi și pentru cămin - mai ales în a doua jumătate a lunii. Vei avea surpriza ca în felul acesta să atragi înțelegerea și sprijinul alor tăi pentru proiectele tale profesionale.

Din altă perspectivă, însă, sunt și Capricorni care în aprilie 2019 aleg să lucreze de acasă; își mută cu totul afacerea acasă sau în locurile natale, ori câștigă foarte bine din tranzacții imobiliare. Câștigurile speculative sunt mai favorizate în a doua jumătate a lunii aprilie 2019, dar nu te lăcomi și nu face lucrurile la scară prea mare.

Atragi ușor investitori dacă ai vreo idee de afaceri, și reușești să fii convingător după 20 aprilie 2019. Dar euniversum.com recomandă să nu lași succesul să te îndepărteze de cei dragi.

Mulți Capricorni ar putea să constate că o investiție făcută împreună cu partenerul de viață dă roade bogate sau se bucură de un venit surpriză.

De asemenea, ai putea profita de faptul că Mercur și Marte se susțin reciproc oferindu-ți energia necesară pentru a-ți reorganiza viața profesională și pentru a consolida bazele pe care o construiești. Marte, situat chiar în casa muncii și a sănătății, îți inspiră curaj și ai putea deveni un model pentru colegi. Dar învață să delegi din sarcini, nu să îți iei mereu prea mult de lucru.

Formă fizică și moral:

În aprilie 2019 ai putea fi mai iute la vorbă și la mânie și de aceea se recomandă perioade mai îndelungate de solitudine și activități care să te ajute să te relaxezi.

Poate că n-ar strica să stai mai mult timp în aer liber sau să te înscrii la un curs de dans. Retrogradarea lui Jupiter (10 aprilie - 12 august 2019) încurajează reconectarea cu valorile spirituale, cu propria intuiție; dar ai putea avea perioade în care oscilezi de la un optimism exagerat la lipsă de încredere în forțele proprii. 

TOP