Clarviziune, tarot, ghicit in carti, parapsihologie, horoscop

Vrei sa afli mai multe despre viitorul tau?

Ia legatura cu un consilier si afla acum!

Chat email promo doar 10 euro (taxele incluse) sau chat in timp real !

Intrebari frecvente

Cum ma INREGISTREZ? Cum ma inregistrez?

Cum ma INREGISTREZ?

Procedeul de Inregistrare este Simplu ,Gratuit , Unic si este necesar doar in cazul in care nu aveti deja un cont de client eUniversum.com


Simplu, pentru ca sunt doar cativa pasi:

1. dati click pe "intra in cont" din partea dreapta (sus), a ecranului paralel cu piramida din partea stanga (sus), pentru a deschide campul de logare cu sectiunea "Esti client? " Aceasta instructiune, este valabila numai pentru membrii deja inscrisi.

2. Pentru clientii, care se Inregistreaza pentru prima data la eUniversum, au doua modalitati, prin care se pot inregistra: 1) este in partea din dreapta sus a ecranului, unde aveti BUTONUL< INREGISTRARE- varianta 2) este pe butonul, unde scrie: INREGISTRARE CLIENT si care se afla paralel cu textul " CONSILIERII NOSTRI "

3. completati cu atentie campurile din pagina de inregistrare conform instructiunilor.

4. dati click pe butonul verde "Inregistreaza-te! " si veti primi instant pe adresa indicata de dumneavoastra un e-mail cu link-ul de activare.

5. dati click pe link-ul de activare si veti fi condus spre site-ul eUniversum.com unde veti putea accesa din nou "intra in cont" pentru logare.


In atentia Clientilor!

Logarea in contul dvs de Client, se va face numai dupa ce ati primit mesajul cu linkul de activare, si dupa ce apasati cu maosul activarea acestuia. Va multumim pentru intelegerea acordata!


Clarviziune-Previziune, Tarot, Cartomantie (ghicit in carti), Astrologie, Parapsihologie, Psihologie

Profesionistii eUniversum sunt gata pregatiti sa va raspunda oricand, la toate intrebarile ce va nelinistesc.

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: