Clarviziune, tarot, ghicit in carti, parapsihologie, horoscop

Vrei sa afli mai multe despre viitorul tau?

Ia legatura cu un consilier si afla acum!

Chat email promo doar 10 euro (taxele incluse) sau chat in timp real !

Intrebari frecvente

De ce Unic? / (Nou) veti putea socializa printr-un chat gratuit nelimitat, cu orice consilier activ ! Informatii generale

De ce Unic? /   (Nou) veti putea socializa printr-un chat gratuit nelimitat, cu orice consilier activ !

De ce Unic?

Procedeul de Inregistrare este SIMPLU, GRATUIT , UNIC si este necesar doar in cazul in care nu aveti deja un cont de client eUniversum.com.

Unic, pentru ca dupa inregistrare veti primi un e-mail pentru activarea contului de client eUniversum.com. Acest e-mail va contine user-ul si parola dvs., care sunt necesare logarii personale si pe care le puteti inregistra o singura data!

 

De aceea, va rugam sa pastrati la indemana acest e-mail pentru a va putea loga si a intra in contul dumneavoastra de client eUniversum.com ori de cate ori veti dori acest lucru.

IN ATENTIA MEMBRILOR !

In cazul in care ati uitat, sau ati pierdut datele de logare, va rugam sa accesati campul "Ati uitat parola" din sectiunea "Sunteti Client", sau sa ne scrieti un e-mail la sectiunea CONTACT.

Fotografiile solicitate de Specialistii nostri inaintea unui proces de consiliere, va rugam sa le trimiteti pe adresa companiei prin mail la urmatoarea adresa: office@euniversum.com

De retinut !

- Puteti beneficia de o singura Convorbire Promotionala.

- Inregistrarile multiple nu sunt permise.

- Inregistrarea este necesara NUMAI noilor veniti, pentru creerea contului de client eUniversum.

- Orice tentativa de dubla inregistrare va fi blocata.


Fotografiile solicitate de Specialistii nostri inaintea unui proces de consiliere prin E-mail, va rugam sa le trimiteti pe adresa: office@euniversum.com cu numele consilierului solicitant.

Pentru anumite informatii sau neclaritati, va rugam sa ne contactat la Telefoanele:+40212562330 // +40726755303 de Luni-Vineri intre orele: 9-17 sau ne puteti scrie pe adresa de mail: office@euniversum.com

Clarviziune-Previziune,Tarot, Cartomantie (ghicit in carti), Parapsihologie, Astrologie, Psihologie

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: