Clarviziune, tarot, ghicit in carti, parapsihologie, horoscop

Vrei sa afli mai multe despre viitorul tau?

Ia legatura cu un consilier si afla acum!

Chat email promo doar 10 euro (taxele incluse) sau chat in timp real !

Intrebari frecvente

International! / (Nou) veti putea socializa printr-un chat gratuit nelimitat, cu orice consilier activ ! Informatii generale

International! /   (Nou) veti putea socializa printr-un chat gratuit nelimitat, cu orice consilier activ !

Persoanele, care sunt din Strainatate, se pot folosi de serviciile platformei noastre eUniversum, prin metodele de consiliere - telefon, privat - chat / free-chat si consilierea prin e-mail. Va puteti Inregsitra ca, si client eUniversum cu prefxiul exact al tarii in care va aflati, si cu datele respective din formularul de Inregistrare Client.


Trecutul, Prezentul si Viitorul fac parte din viata noastra si in mod sigur intre acestea exista o relatie de cauzalitate, viitorul nefiind final sau determinat încă, ci flexibil şi maleabil, dacă reuşim să recunoaştem direcţiile şi tendinţele cruciale din viata noastra.

eUniversum combină vechea cunoaştere cu tehnica de ultimă generaţie sau altfel spus, imbina înţelepciunea Atlantidei cu realizările erei telecomunicaţiilor, a tehnologiei si informaţiei. Impreuna vom porni intr-o calatorie "magica", o calatorie prin Universul Cunoasterii de Sine. Va vom insoti pretutindeni in orice constelatie pe drumul si traiectoria dorita, pentru că cei mai buni prezicători, clarvăzători, astrologi, numerologi si nutritionisti sunt gata sa va asiste si sa ofere solutii.

Am constatat nevoia de sfaturi personale si directe prin telefon ca fiind cel mai important mod de consiliere si preferat de oamenii din intreaga lume. Noi pastram anonimatul fiecarui client si consideram ca problemele dumneavoastra sunt prioritatea noastra.

Sunati acum, un Expert eUniversum si veti afla raspunsurile la intrebarile ce va framanta!

eUniversum este primul site interactiv ezoteric 100% romanesc. Consultantii nostrii va ofera consiliere profesionala si sunt disponibili 24 de ore pe zi pentru a va oferi solutii si a va raspunde la toate intrebarile care va framanta, despre trecut, prezent, si viitor, prin metodele; astrologiei, horoscop,tarot, numerologie, clarviziune si prezicere, ghicit in carti, interpretarea viselor, energizare, nutritionism, parapsihologie, psihologie, etc. Noi tratam fiecare client cu profesionalism si punem accent pe o relatie de lunga durata cu fiecare persoana.

Parapsihologie, Clarviziune si Prezicere, Cartomantie, Tarot, Astrologie si Horoscop, Psihologie, Consiliere pe teme de dragoste si familie, etc.


 

Pentru anumite neclaritati sau sesizari, ne puteti contacta la telefoenele - 0212562330, / 0745751189, sau ne puteti scrie pe adresa de mail - office@euniversum.com

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: