Horoscop

BALANTA - Horoscopul anului 2018 Balanta

BALANTA - Horoscopul anului 2018

Balanță 2018: Stabilizarea relațiilor, venituri în creștere

Anul 2018 poate reprezenta pentru Balanțe un prilej de reîntâlnire cu trecutul, o perioadă de explorare a rădăcinilor și de înțelegere a impactului pe care l-au avut anii copilăriei și învățăturile părintești asupra devenirii ca adult.

Prezența lui Saturn alături de Pluton în casa IV a Balanței (casa familiei și a căminului, dar și a inconștientului) sugerează că în 2018 este posibil să te simți împovărat de responsabiltățile familiale sau, poate, de o serie de lucrări de reparații, de renovare ori de consolidare a locuinței. Dacă dorești să te muți, te avantajează să achiziționezi o locuință mai veche pe care să o renovezi și să o amenajezi după propriul gust. Desigur, toate acestea necesită efort, timp și creativitate și pot să cauzeze dezechilibre în plan profesional.

Pentru multe Balanțe, 2018 poate constitui o perioadă importantă în procesul de maturizare afectivă și de desprindere de casa părintească. Pentru alte Balanțe, acest an ar putea aduce responsabilități suplimentare legate, poate, de un părinte cu probleme de sănătate sau aflat la nevoie.

Poți folosi constructiv influența tranzitelor lui Saturn și Pluton în casa IV pentru repliere interioară, dar și pentru reformularea țelurilor profesionale, eventual pentru a face o schimbare de direcție în domeniul în care muncești sau înveți. Este vremea să încerci să depășești prejudecățile dobândite de la părinți și din mediul în care ai copilărit, pentru că acestea îți pot limita perspectiva asupra vieții și chiar posibilitățile de evoluție.

Este vremea să privești cu încredere spre viitor și să nu te izolezi. Ar fi bine să te implici în proiecte de grup, să te integrezi în colectivități care te reprezintă și care îți împărtășesc viziunea. Cu Nodul Nord în tranzit prin casa proiectelor de viitor, a grupurilor și a beneficiilor obținute prin intermediul carierei, anul 2018 este potrivit pentru a-ți urma țelurile pe termen lung cu ajutorul celor asemeni ție, dar și dăruind, la rândul tău, tot ce ai mai bun. Te pot avantaja, în acest context, activitățile umanitare și implicarea în proiecte cu caracter social.

Perechile de eclipse au loc în 2018, ca și anul trecut, pe axa Leu-Vărsător, astfel că găsirea unui echilibru între proiectele personale și cele de grup poate repezenta o temă importantă pentru Balanțe.

Relațiile cu ceilalți, căsnicia și parteneriatele profesionale tind să se stabilizeze în 2018, dar numai dacă în anii precedenți le-ai abordat cu responsabilitate și dacă ai reușit să le pui pe baze sănătoase și sincere. În caz contrar, ceea ce nu mai funcționează de ani de zile ar putea să ajungă într-un punct mort și să se încheie rapid, poate chiar neașteptat de brusc.

La 15 mai 2018 Uranus întră în casa VIII a Balanței (casa intimității, a resurselor comune, a taxelor, impozitelor, amenzilor și moștenirilor, dar și a investițiilor ori a parteneriatelor financiare). Prin urmare, pentru multe Balanțe ar putea să iasă la lumină secrete, temeri, dorințe reprimate și nevoia de a schimba ceva în plan relațional. La fel de bine, însă, pot apărea fluctuații financiare neașteptate, mai ales în cazul celor care se bazează pe veniturile partenerului de viață.

Totuși, dacă privim imaginea de ansamblu, se poate spune că 2018 aduce șanse de creștere a veniturilor. Prin urmare, eastrolog.ro îți recomandă să lași comoditatea deoparte și să te implici serios. Ai putea risca la capitolul speculații financiare - dar cu grijă, nu la întâmplare, nu după zvonuri!

Relațiile Balanțelor cu copiii pot trece de la o extremă la cealaltă, mai ales în cazurile în care concepțiile despre viață încep să fie din ce în ce mai diferite. Este indicat să adopți o atitudine cât mai relaxată, să nu te enervezi și să nu încerci să îți impui punctul de vedere.

Dacă nu ai copii, dar ți-ai dori, în 2018 planificarea nu este simplă și se recomandă mare atenție la starea de sănătate. Dacă nu vrei (încă) să (mai) ai copii, ar fi bine să acorzi mai multă atenție metodelor contraceptive, pentru că există riscul ca o sarcină neplanificată să îți dea peste cap socotelile.

Din punct de vedere profesional, 2018 nu pare să aducă nimic spectaculos în viața Balanțelor. În schimb, ai posibilitatea să îți conturezi o viziune realistă în ceea ce privește direcția pe care vrei să o urmezi în carieră și în viață, în general. Nu este anul acțiunilor la scară mare, ci mai degrabă al consolidărilor, al planificărilor pe termen lung, al structurării unor etape clare de acțiune pe mai departe. 

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: