Horoscop

Balanta, Luna Aprilie 2019 Balanta

Balanta, Luna Aprilie 2019

Dragoste și viața în doi:

Luna Nouă din 5 aprilie 2019 îți activează casa VII (parteneriate, căsătorie) invitându-te la îmbunătățirea relației cu partenerul de viață. Ați putea intra împreună într-o nouă etapă a vieții în doi sau ai putea încerca să evaluezi dacă modul în care funcționează căsnicia te împiedică sau nu să crești, să evoluezi.

Ideal ar fi să vă sprijiniți reciproc atât în ceea ce v-ați propus împreună, cât și la nivel individual. Sunt și Balanțe care în aprilie 2019 se decid să se căsătorească sau să își asume mai multe responsabilități în cuplu.

Începând cu a doua jumătate a lunii aprilie 2019, în casa VII mai vin Mercur (la 17 aprilie) și Venus - guvernatoarea Balanței - (la 20 aprilie). Drept urmare, eastrolog.ro apreciază că Balanțele nu au nicio problemă în a cuceri, în a seduce, în a atrage atenția potențialilor parteneri sau în a recuceri persoana iubită.

La 17 aprilie 2019 Mercur intră în recepție mutuală cu Marte (planeta care guvernează parteneriatele Balanțelor și care se află în casa IX). Astfel, Balanțele singure și-ar putea găsi perechea în altă țară, în mediul academic sau poate în timpul unei călătorii în străinătate.

La 20 aprilie 2019 Soarele își începe tranzitul prin casa intimității Balanței, astfel încât atmosfera erotică se înviorează brusc, devenind stimulantă și pentru tine și pentru partener/parteneră.

Muncă și bani:

Casa muncii Balanței rămâne bine activată de Mercur (până la 17 aprilie 2019), de Venus (până la 20 aprilie) și de Neptun. Dacă te interesează un loc de muncă în străinătate, ai putea găsi ceva interesant sau ai putea să îți reiei studiile pentru a-ți spori șansele de a obține un post mai bine plătit.

Dacă ai afaceri pe cont propriu, Luna Nouă din 5 aprilie 2019 îți deschide posibilitatea de a te asocia. Pe lista de favoriți ar putea fi un prieten sau un grup de prieteni. Sunt mai avantajate Balanțele care doresc să înceapă activități care presupun consiliere sau relații cu publicul.

Tranzitele din prima jumătate a lui aprilie 2019 sugerează că ai putea găsi parteneri străini sau că ai putea să dezvolți proiecte de succes pe termen lung în străinătate.

Financiar nu stai rău; atragi cu ușurință sprijinul partenerului de viață, al familiei sau poate o finanțare, dacă e vorba despre dezvoltarea afacerii proprii. Ar fi bine însă să încerci să eviți dependențele financiare, să încerci să te desprinzi de casa părintească (dacă mai stai cu părinții) și să îți găsești drumul în viață și independența financiară. Nu de alta, dar după 24 aprilie 2019 e posibil să ți se comunice că se reduc banii...de buzunar.

Balanțele care au casa în lucru sau care au de făcut reparații sau renovări pot intra într-o perioadă mai dificilă tot după 24 aprilie 2019, când Saturn și Pluton intră în mers aparent retrograd. Euniversum.com semnalează că se poate să constați că se depășesc cu mult costurile estimate inițial și este nevoie să îți refaci socotelile sau să suspenzi lucrările.

Formă fizică și moral:

Dacă luna trecută problemele de sănătate păreau încâlcite sau de netrecut, acum lucrurile sunt mai limpezi iar tu mai liniștit că nu ai probleme grave.

E posibil să nimerești la un specialist mai bun care va dezlega misterele simptomelor tale sau ale analizelor care au ridicat semne de întrebare.

Cu toate acestea, nu se recomandă să te culci pe-o ureche și să cazi în cealaltă extremă: să iei lucrurile prea ușor. Ascultă de sfatul specialistului, urmează tratamentul fără vociferări!   

 www.eastrolog.ro

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: