Horoscop

Horoscopul dragostei Balanta pe anul 2019 Balanta

Horoscopul dragostei Balanta pe anul 2019

"Plimbările" lui Uranus din casa VII a Balanței în casa VIII și înapoi au creat turbulențe serioase în dinamica de cuplu. E drept, pentru unele Balanțe s-a (re)deșteptat pasiunea, atracția, nevoia de joc sau chiar dorința de a avea un copil. Pentru alte Balanțe s-a schimbat radical mentalitatea în privinţa căsniciei, a parteneriatelor și a rolului relațiilor amoroase în viața și evoluția fiecăruia.

Până la 6 martie 2019, când Uranus pășește în casa VIII (unde va sta 7 ani), mai pot apărea schimbări neașteptate în plan relațional, situații neprevăzute, dispute cu familia sau cu unul dintre părinți care ține neapărat să dicteze și în familia întemeiată de tine.

Uranus guvernează casa iubirii Balanței, iar prezența sa în casa VIII (intimitate emoțională și sexuală) ar putea genera o viață amoroasă mult mai activă, poate chiar riscantă pentru Balanțele singure care caută plăcerea erotică și frumuseţea flirtului și doresc să își exercite puterea de seducție. Tranzitul lui Uranus în casa VIII nu favorizează întemeierea de relații pe termen lung, ci mai degrabă încurajează experiențe diverse, cu oameni diverși, pentru a înțelege ce ți se potrivește, ce îți dorești de la o relație care ar putea deveni mai profundă. În esență, situațiile în care vei fi pus au rolul de a te ajuta să îți descoperi mecanismele interioare: ce te sperie și ce te animă, mai ales în plan relațional şi intim.
Din altă perspectivă, se poate spune că o mulțime de Balanțe pot fi tentate în 2019 să calce strâmb sau să își complice viața amoroasă având relaţii cu persoane căsătorite.

Primul trimestru din 2019 îți aduce sprijinul perechii de viață, chiar dacă în luna februarie ai putea resimți implicarea sa ca pe o intruziune sau o forțare a lucrurilor într-o anumită direcție. Se pot isca dispute și certuri. Euniversum.com te sfătuieşte să încerci să înțelegi că intențiile perechii tale nu sunt rele; e felul său de a încerca să repare lucrurile, să vă pună pe amândoi la adăpost. Sau poate dorește să tranșeze o situație a cărei rezolvare o amâni de multă vreme.

Din ultima decadă a lunii aprilie și până în primele zile ale lunii iunie 2019, Venus - guvernatoarea Balanței - îți tranzitează casele VII și VIII. Este o perioadă în care ești deosebit de preocupat de căsnicie sau de întemeierea uneia, dar poți trece prin stări dificil de înțeles pentru cei din jur. Nesiguranţa, gelozia şi posesivitatea ar putea marca prima jumătate a lunii mai, pentru ca apoi lucrurile să se stabilizeze și să te simți în siguranță din punct de vedere afectiv.
Balanţele singure ar putea reveni la o iubire mai veche. Dacă nu ai pereche, ai putea să te împaci cu o persoană cu care te-ai certat, dar pe care o dorești foarte mult înapoi în viața ta.

În iunie și iulie 2019, perechea ta tinde să se dedice carierei, dar o face pentru bunăstarea amândurora, așa că nu are rost să te crizezi, să te simți abandonat și să începi cu reproșurile. Pe de altă parte, Balanțele singure s-ar putea simți atrase de persoane din străinătate sau de persoane celebre, cu influență, cu putere de decizie, realizate. Se poate naște o poveste de amor toridă, dar eUniversum.com avertizează să nu te aștepţi să dureze prea mult.

În ultimul trimestru al lui 2019 primeşti mai multă atenție din partea perechii tale sau, dacă ești singur, atragi cu mai multă ușurință atenția potenţialilor parteneri. Adesea ai putea să te simți chiar copleșit de atenția pe care o primești sau iritat de insistențele unei persoane care dorește atenția ta.

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: