Horoscop

BARBATUL BERBEC - Horoscop Erotic Berbec

BARBATUL BERBEC  -  Horoscop Erotic

Zodia Berbecului (Aries) : 21 martie - 19 aprilie

Barbatul berbec:

Pentru el, ca zodie de foc, nu conteaza prada vanatorii ci placerea urmaririi. Si mai ales a mijloacelor folosite. Are o viziune originala asupra notiunii de seductie, pe care o considera un fel de crima. Si cum este o inteligenta atrasa de paradox si ingeniozitate, dupa el, o crima perfecta nu e cea al carei autor ramane necunoscut, ci doar aceea despre care nu se poate afla nici macar faptul ca a fost comisa.
Este un barbat insetat de mister, iar pentru el femeia este un teritoriu in care misterul este la el acasa. Il incita femeile sigure pe ele, relaxate, detasate si nu in ultimul rand, foarte frumoase. ?aneaza?in general in locurile care "tipa" de la o posta DISTRACTIE!!! Va fi intotdeauna gata de atac in discoteci, cluburi, la concerte, sau la petreceri private. O femeie care poarta portocaliu va avea din start mai multe sanse de a- i intra in gratii.

In relatiile cu partenera aleasa, ii face o placere deosebita sa inventeze intrigi inexistente, dar posibile si excitante. Cu toate ca e foarte viril, isi doreste mereu ca partenera sa il convinga si sa il ajute in ce priveste capacitatile sale sexuale. E o problema pe care o rezolva relativ usor intrucat el aduce intotdeauna cu sine o emotie de care sufletul feminin are o nevoie permanenta. Are un puternic simt al propriei valori si virilitati si ii place sa fie rasfatat de femei, avand o aplecare innascuta spre dezmat. E firesc sa fie asa, de vreme ce reuseste performanta de "a face dragoste" cu o femeie numai prin cuvinte.

Desi e o fire vulcanica, nu se leaga de femei in sensul agresiv. Sexul nu are nici o valoare in ochii lui daca nu este oferit ca un premiu meritat. Daca "domnita" flutura steagul alb prea devreme, isi pierde interesul. In schimb, nu iarta niciodata femeia care nu il apreciaza, si pana la urma, reuseste sa o umileasca.
In ce priveste fidelitatea, e demn de admiratie, dar numai atunci cand crede ca a gasit femeia dorita. Totusi, in privinta aceasta e foarte ghinionist.
Se casatoreste de tanar pentru ca nu ii plac situatiile provizorii si pentru ca are nevoie de o nevasta care sa il iubeasca constant si statornic.

Viata sexuala a barbatului berbec:

Cheia comportamentului sãu este impulsivitatea. Dacã se întâmpinã rezistentã, în fanteziile lui sexuale se încãpãtâneazã. Reactioneazã intolerant. Sã nu încerci sã-l duci de nas. Ce-i promiti trebuie sã respecti. Cine nu vrea sã se culce cu el, mai bine sã rãmânã acasã, în fata televizorului. Cu el te poti juca si cine nu este dispus sã participe la jocurile despre care a citit numai în cãrti, sã rãmânã, la fel, acasã sã tricoteze. Femeia care vrea sã-i trezeascã instinctele sexuale, trebuie sã aibã fantezie nelimitatã. Nu-l intereseazã urmãrile, dacã vrea sã obtinã o femeie, o ia. Cine se încurcã cu acest bãrbat, nu are nevoie sã-si uite pilulele anti-baby. Probabil cã are si el un prezervativ, dar nu este sigur cã îl va folosi. Este de asteptat cã va prelua el conducerea. Ascultã sfaturile celorlalti dar le aplicã dupã propriul sãu gust. Trebuie sã te astepti mereu la treburi neasteptate din partea lui. Animalicul sãu, neînfrânatul din el se desfãsoarã cu plãcere în tot ce este socant si nepermis. Din punct de vedere spiritual rãmân mereu tineri. Pozitia lor trebuie sa fie cea dominantã. Tinde spre sadism. Atunci nu cunoaste margini. O stimulare moralã nu îi ajunge pentru a fi satisfãcut: o trage de pãr, etc. Îi mãreste evident satisfactia si plãcerea. Una din pozitiile sale preferate este sã-si ia partenera pe la spate. Dacã mai este în floarea vârstei sã te feresti de un week-end si de tendinta de a crea durere. El ia femeia pe nepregãtite spre a savura spaima din partea ei.
Depinde de femeie si de zodia ei, dacã vrea sã rãmânã cu el si sã guste dragostea lui extremã. Sexul în grup nu-l deranjeazã, cu cât mai multi cu atât mai bine. Poti pune pariu cã ideea unui schimb de partener într-un grup de cunoscuti îi apartine unui berbec. Îi place sã-si dovedeascã potenta. Ideile lui excentrice îi soceazã pe ceilalti.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

          Doresti sa sti, despre: Dragoste, Cariera, Bani, Calatorii, Sanatate?

                                                            Contacteaza un Specialist, si vei primii raspunsurile dorite!

Ca membru eUniversum veti beneficia de abilitatile si experienta specialistilor nostri, atent selectionati pentru o intreaga paleta de servicii privind interesele dumneavoastra: consiliere in probleme de dragoste si parteneriat, relationale, familiale, profesional- financiare, prezicerea destinului, astrologie, cartomantie, numerologie, astrograme, clarviziune-previziune, consiliere tarot, consiliere spirituala, precum si alte servicii din domeniile noastre....

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PARAPSIHOLOGIE, CLARVIZIUNE SI PREVIZIUNE, CONSILIERE TAROT, CARTOMANTIE(GHICIT IN CARTI), ASTROLOGIE, PSIHOLOGIE, NUTRITIONISM.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                  Pentru a solicita un Specialist eUniversum, mai intai trebuie sa va inregistrati, Gratuit!

             Specialistii nostri, sunt pregatiti non-stop sa-ti raspunda la toate intrebarile ce te nelinistesc!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                               Inregistreaza-te Acum Gratuit si vei beneficia de o Convorbire Promo! 

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: