Horoscop

Berbec, luna Aprilie 2019 Berbec

Berbec, luna Aprilie 2019

Dragoste și viața în doi:

Romantismul, poezia și sensibilitatea se împletesc în aprilie 2019 cu pasiunile înfocate și plăcerea de a (re)cuceri, de a seduce, de a te juca neîngrădit cu săgețile lui Cupidon.

Venus (planeta care guvernează casa parteneriatelor și a căsătoriei Berbecului) se găsește în casa XII până la 20 aprilie 2019. Prin urmare, ești inspirat și încurajat să îți scoți la lumină și latura mai vulnerabilă, să te orientezi spre iertare, conciliere și iubire necondiționată - mai ales dacă faci parte dintr-o căsnicie cu vechime, erodată de timp și de nemulțumiri.

Soarele (guvernatorul iubirii Berbecilor) se găsește chiar în Berbec până la 20 aprilie 2019, apoi locul său este luat de Venus. Mercur (planeta comunicării) intră de asemenea în Berbec la 17 aprilie. Așadar, puterea de seducție este foarte mare și stârnești curiozitatea celorlalți.

În aprilie 2019, Marte (stăpânul Berbecului) tranzitează casa III. Drept urmare, se creează cele mai bune condiții pentru a cunoaște oameni noi, pentru a intra în relații noi. Euniversum.com subliniază că Berbecii singuri sunt foarte avantajți în luna aprilie: atrag ușor atenția într-o manieră pozitivă și pot avea parte de întâlniri cu totul și cu totul speciale.

În multe cupluri ar putea avea loc o reconectare sufletească și vindecarea unor răni vechi. Dacă ești parte a unui cuplu armonios, s-ar putea să discutați despre posibilitatea de a avea un copil.

Tranzitele lunii aprilie te sprijină dacă dorești să scapi de rutină alături de persoana iubită. Ești inspirat și provocator în acest sens, iar lucrurile reintră pe un făgaș pasional, stimulant, proaspăt.

Muncă și bani:

În prima jumătate a lunii aprilie 2019 este destul de liniște pe frontul profesional și financiar. Ești mai degrabă într-o etapă de planificare, de bilanț, și abia începând cu 17 aprilie 2019 ai putea să îți faci cunoscute intențiile profesionale. La această dată, Mercur (planeta care guvernează casa muncii și a sănătății Berbecului) intră chiar în Berbec.

Situat alături de Marte în casa III, Mercur favorizează negocierile, cursurile de calificare/recalificare sau de specializare și activitățile comerciale. Se poate spune că știi să îți pui în valoare calitățile. Dacă nu ai un loc de muncă sau vrei să îl schimbi pe cel actual, euniversum.com recomandă să fii activ în a cerceta ofertele de pe piața muncii. Trimite CV-ul, prezintă-te la interviuri - premisele sunt foarte bune.

La 20 aprilie 2019 Soarele intră în casa II (bani munciți, resurse personale), iar Venus (guvernatoarea acestei case) intră în Berbec. S-ar spune că veniturile depind doar de tine, de felul în care te prezinți și te reprezinți. Energia financiară a acestei perioade este foarte puternică și ai putea să îți crești veniturile, poate printr-o activitate independentă, prin cultivarea unui hobby sau a unui talent personal.

În perioada 19-30 aprilie 2019 mulți Berbeci ar putea fi confruntați cu o problemă mai veche legată de carieră. Aceasta nu mai poate fi evitată și va fi nevoie să dai dovadă de maturitate, perseverență și realism pentru a depăși momentul.

Pluton și Saturn intră în mers aparent retrograd în casa X (carieră, statut socio-profesional, ambiții și succes) la 24, respectiv 30 aprilie 2019. Ar fi indicat să începi să reevaluezi proiectele pe termen lung și direcția pe care vrei să o urmezi, lăsând loc de schimbări radicale. Este vremea să îți revizuiești strategiile.

Formă fizică și moral:

Te simți ca și renăscut în aprilie 2019, cu o multitudine de planete în Berbec, printre care și Mercur - planeta care guvernează casa sănătății Berbecului.

În plus, la 5 aprilie 2019 beneficiezi de momentul de Lună Nouă în Berbec. Reinventează-te, înnoiește modul în care te exprimi și te prezinți. Impulsivitatea poate fi mai mare din cauza entuziasmului de nestăpânit și a dorinței de a face ceea ce nu ai putut să faci luna trecută.

Energia fizică poate fi la un nivel foarte ridicat, la fel și cea mentală. Drept urmare, se recomandă să faci mai multă mișcare și să petreci mai mult timp în aer liber.

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: