Horoscop

Horoscopul dragostei la Berbec pe 2018 Berbec

Horoscopul dragostei la Berbec pe 2018

Dragoste, cuplu, prietenie

Se prea poate ca 2017 să fi fost destul de plin pe aceste planuri, dar nici anul următor nu se va lăsa mai prejos din acest punct de vedere. Se întrevăd așadar schimbări mari la acest nivel, dar dacă încerci să le gestionezi cu înțelepciune, nimic nu te va lua prin surprindere. În final, depinde doar de tine să dai dovadă de adaptabilitate și precauție.

În a doua jumătate a lui ianuarie, dar și în februarie, viața ta socială pare să urmeze o curbă ascendentă. Așa se face că perioada aceasta ai putea cunoaște mulți oameni noi care-ți împărtășesc viziunile și idealurile. Iată un prilej bun să te folosești de abilitățile tale de socializare și comunicare ieșind și stabilind relații cu cei din vecinătatea ta.

Dacă ești implicat/ă într-o relație de durată, s-ar putea ca al doilea trimestru al anului să fie unul destul de tensionat pentru voi. Lipsa încrederii ori unele chestiuni de ordin financiar v-ar putea încerca relația, dar dacă sunteți deschiși unul față de celălalt, veți evita orice fel de ruptură. Nu păstrați secrete care pot afecta cuplul pe care-l formați.

În iulie și prima jumătate a lui august, este posibil să ai parte de monotonie și plictis în cuplu. În cazul în care nu ai pe cineva, s-ar putea să-ți cadă cu tronc cineva care nu prea pare decis/ă că ar vrea să înceapă o relație cu tine. Lucrurile pot tărăgăna astfel mult, ceea ce nu-ți poate crea decât neplăceri. Gândește-te ce-ți dorești cu adevărat.

În octombrie și noiembrie, se pot produce schimbări destul de mari pe plan amoros. Cel mai probabil, relația ta de cuplu a ajuns la momentul în care trebuie să decideți dacă o duceți la nivelul următor sau nu. Poate că n-ar strica dacă ați impune reguli în ceea ce privește uzul bugetului comun și ați evita să măturați murdăria sub covor.

După cum se poate observa din paragrafele de mai sus, te așteaptă un 2018 care, cel puțin din punct de vedere social și sentimental, te va ține destul de mult în priză. Dacă dai dovadă de stăpânire de sine și nu te pierzi cu firea în momentele de criză, totul va merge bine pentru voi. Doar așa puteți ieși învingători din provocările care apar. 

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: