Horoscop

Horoscopul dragostei la Berbec pe 2019 Berbec

Horoscopul dragostei la Berbec pe 2019

Ca notă generală, relațiile Berbecilor sunt marcate de spontaneitate, dar și de dorința de a face lucrurile să funcționeze pe termen lung. Berbecii nu mai caută cârpeli de moment. Ȋn 2019, ei simt că alături de persoana iubită pot cuceri lumea, orizonturile li se deschid și în primele două luni ale anului tind să se lase purtați de idealism.

Se recomandă prudență în ceea ce privește relațiile la distanță, pentru că pot fi înșelătoare. În schimb, în cuplurile mai vechi, în care s-a tot ridicat în ultimii ani problema independenței şi a spațiului personal, se găsesc acum soluții și lucrurile se ameliorează. Euniversum.com te sfătuieşte să îți găsești cauze comune cu perechea ta, astfel încât să fiți implicați în aceleași lucruri - dar nu într-un mod sufocant. În multe cazuri, se poate chiar ca perechea Berbecilor să simtă nevoia de mai multă distanță sau să fie pusă în situația de a călători mai mult - de exemplu, s-ar putea să participe la cursuri de perfecționare.

Ca și anul trecut, și la începutul lui 2019 (31 ianuarie) are loc o eclipsă de Lună în casa V a Berbecului (iubire, flirt, relații neoficializate, distracție, dar și creativitate și copii). Ar putea fi vremea unor concluzii legate de o poveste amoroasă mai veche sau de lipsa pasiunii în viața de cuplu. O fostă iubire ar putea încerca să revină în viața ta sau poate simți tu nevoia să cauți prin agendă persoane cu care lucrurile au rămas în coadă de pește din punct de vedere sentimental.

Februarie și martie 2019 sunt favorabile pentru decizii pe termen lung şi pentru proiecte comune de viitor. S-ar putea să constați cu surprindere că perechea ta dorește mai multe angajamente din partea ta, dar și mai mult spațiu personal. Euniversum.com recomandă să negociezi cu răbdare pentru că, în ciuda unor conflicte, potențialul de reușită împreună este foarte mare.

Berbecii singuri sunt mai predispuși la relații cu persoane cu statut socio-profesional înalt sau se pot simți atrași de persoane cu care au relații profesionale. Luna martie 2019 este bună pentru socializare: poți să cunoști oameni noi sau să îți găsești pereche prin intermediul prietenilor. Nu e de neglijat nici mediul online, dar prudența ar trebui să rămână la cote ridicate.

În aprilie 2019, Berbecii devin mai conștienți că iubirea adevărată poate presupune sacrificii, dar sunt și Berbeci predispuși la relații secrete. La începutul lunii mai, au parte de tensiuni și neînțelegeri - mai ales Berbecii căsătoriți care se simt presați să-și ia o serie de angajamente, dar și Berbecii care ezită să facă pasul spre oficializarea unei relații. Ocupat cu cariera, nu prea ai timp de persoana iubită, de unde o serie de fricțiuni ce se disipă însă începând cu 15 mai.

Geloziile și pasiunile se intensifică odată cu venirea verii. Prieteniile se pot transforma în iubiri intense; aventurile pasagere te vor costa. O altă perioadă intensă la capitolul amoros începe în a doua jumătate a lunii septembrie 2019 și promite să țină până la finele anului.
Venus tranzitează casa parteneriatelor și casa intimității Berbecului între 14 septembrie și 28 octombrie, iar Marte din 4 octombrie până la 24 decembrie. Prin urmare, Berbecii devin mult mai deschiși spre parteneriate stabile, spre a găsi o pereche care să rămână în viața lor pe termen lung.

Până la 30 octombrie 2019 sunt favorizate negocierile în cadrul cuplului. Și tu și perechea ta sunteți mai deschiși spre compromis. Se găsesc soluții prin care se îndeplinesc dorințele amândurora. Viața intimă se re(animă). Berbecii care au fost până acum în faza de curtare au parte de aventuri încinse. Dar mulți dintre ei doresc să ducă la un nivel mai profund relația.

Euniversum.com atenţionează că pentru unii dintre Berbeci sfârșitul anului 2019 poate fi marcat de intrigi, gelozii, secrete, relații extraconjugale, conflicte, neplăceri legate de banii comuni, dispute vizavi de drepturi comune sau pensii alimentare, partaje etc. 

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: