Horoscop

BARBATUL CAPRICORN- Horoscop Erotic Capricorn

BARBATUL CAPRICORN- Horoscop Erotic

Zodia Capricornului : 22 decembrie - 19 ianuarieBarbatul capricorn:

Dragostea este tot atat de importanta ca si mancatul si dormitul. Dupa prima intalnire se simte ca acest barbat pamantean, serios, asteapta ca femeia sa se supuna dorintelor sale. Dupa parerea sa nu exista femei serioase. Capricornul nu are brutalitatea scorpionului dar sexualitatea sa acentuata il face sa actioneze fara scrupule. Naivitatea si lipsa de experienta vor fi exploatate la maxim. Se simte atras de partenere tinere. Este pasional si nu suporta refuzul. Va arata intelegere numai daca femeia ii expune? motive serioase. Atentie, acestea trebuie sa fie adevarate, caci are instinct pentru a citi printre randuri.

Are nevoie de siguranta ca este iubit. Cere mult caci doreste iubirea totala. Complimentele ii plac; numai cu acestea poate fi castigat. Este credincios, caci nu intelege de ce ai nevoie de alte femei cand ti-ai ales-o pe cea potrivita. Prefera sa stea acasa decat sa alerge de la o petrecere la alta. Acasa nu se plictiseste caci se dedica activitatii sexuale in care devine tot mai bun odata cu varsta. Femeia trebuie sa il satisfaca nu numai in sex, ci si in alte domenii. Asteapta de la ea calitati de buna gospodina, gazda buna, colega de munca, prieten credincios. Ii plac banii dar este foarte calculat si nu face compromisuri. Isi face totdeauna datoria. este deosebit de incapatanat si nu-i place sa fie contrazis. Niciodata nu sti ce are de gand, caci masca nu are figuri, dar sub aceasta masca se ascunde un foc secret.

Avansarea sa catre un scop propus este navalnica, fara scrupule si este convins ca talentul nu valoreaza fara munca si harnicie. Aceasta este cheia succesului sau in viata si in iubire. Este, practic, hotarat si ambitios. Cine il ajuta in drumul sau catre succes va fi recompensat princiar. Insuccesele nu il demoralizeaza, este intotdeauna pregatit pentru a o lua de la inceput. Se va casatori in general din interes, asa ca nu vede de ce iubirea nu ar corespunde intereselor sale. Este totusi in esenta un om al pasiunilor.Va cauta iubirea mai ales in activitatea fizica. Intr-o relatie sentimentalava cere mult si va da foarte putin. Nu se straduie sa placa, sa fie sarmant.aceste lucruri nu conteaza pentru a avea succes in dragoste.

Viata sexuala a barbatului capricorn:

Sexul este tot ce poate oferi mai bun. el crede ca un om poate intelege pasiunea cu adevarat numai daca intelege pasiunea fizica. Actul sexual este un act impulsiv, dar isi planifica si aceasta activitate ca si intreaga viata. Prefera femeile care simt ce doreste si care nu-l silesc sa faca primul pas sau sa se straduie prea mult. Femeia trebuie sa cunoasca trucurile care il excita si sa-i faca multe surprize. Este mandru de potenta sa sexuala si de capacitatea de a satisface o femeie fara sa se consume prea mult.

Dragostea trebuie sa se desfasoare intr-un loc comod, cu multe perne, lumina difuza, muzica discreta si o bautura mai speciala. Iubeste dansul si ii place sa-si legene partenera in ritmul muzicii. Nu suporta sa fie dirijat, sa i se spuna ce si cum sa procedeze,caci se mandreste cu capacitatea sa de a satisface partenera. In tinerete este complexat in comportamentul sau fata de fete si de aceea prezinta tendinta spre masturbare, tehnica de care nu scapa nici mai tarziu. Prezinta inclinatie si spre perversitate. Cand se loveste de opozitie foloseste forta.

Cum cuceresti un barbat Capricorn:

Capricornul este muncitor si ambitios. Il intalnim de aceea la cursuri de specializare si la biblioteci. Este inteligent si stie sa recunoasca sinceritatea chiar si in cazul complimentelor. Nu suporta scrisorile prea incarcate si declartiile prea entuziaste. Capricornul se intereseaza de teatru si arta, se simte atras de oameni spirituali. Putem discuta cu el despre carti, pictura, politica daca suntem bine pregatiti. Sa nu prezentam o conceptie sau o parere pe care nu o avem cu adevarat. Pe de alta parte capricornului ii place rolul de profesor. In societate va participa mai ales ca spectator si nu se numara printre oamenii asa-zisi simpatici.

Va participa numai la discutii serioase caci este la curent cu evenimentele zilei si asteapta de la partener acelasi lucru. Cunoaste valoarea banului si colectioneaza cu placere lucruri de valoare. Barbatul capricorn se va bucura de o carte rara sau de un tablou interesant al carui autor se bucura de succes. Atentie, tine foarte mult la familia lor (parinti sau frati). Mananca cu placere si mai ales in mediu bun. Nu suporta lucrurile ieftine sau chiciurile. Pentru ei totul trebuie sa fie de buna calitate sau cel putin asa sa arate.

Cum scapi de un Capricorn:

Atunci cand capricornul este satul, dispare pur si simplu. Fara brutalitati. Pentru a-l aduce in aceasta stare nu este greu. Ne amuzam de faptul ca este greoi si-i reprosam ca este politicos. Ei nu suporta sa fie tinta ironiei, desi au simtul ironiei nu suporta sa fie indreptat impotriva lor. Nu suporta de asemenea sa li se faca o festa. Critica nu o suporta deloc. Cheltuim bani pentru lucruri fara valoare. Jucam rolul gelosului, caci capricornul nu suporta sa fie dominat. Provocam dezordine in orarul sau zilnic si dam dovada de indisciplina. Capricornul traieste dupa un program si are nevoie de o viata calculata. Il inconjuram cu multa veselie, glume, spirit: il va face nenorocit daca mai ales se si bea mult.

------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Specialistii nostri va pot raspunde Acum si Aici!

Ca membru eUniversum veti beneficia de pregatirea si experienta consilierilor nostri care acopera o vasta arie de fenomene ezoterice din domenii ce au ca element comun actul Divinatiei:

Parapsihologie, Clarviziune, Tarot, Ghicit in carti, Astrologie, Psihologie, Psihoterapie

Printre consilierii eUniversum se numara specialisti cu pregatire in domenii de mare interes ce interactiveaza armonios cu ezotericul prin legatura fireasca dintre oameni, cotidian si natura:

Nutritionism si Medicina alternativa, Juridic si Economic

Consilierii eUniversum va stau la dispozitie 24 de ore din 24, pentru a va asista cu profesionalism si devotament, iar dumneavoastra in calitate de membru eUniversum aveti multe de castigat...

Veti Afla... veti Cunoaste... veti Intelege... veti Rezolva!

------------------------------------------------------------------------------------

 Euniversum este primul site interactiv ezoteric 100% romanesc. Consultantii nostri va ofera consiliere profesionala si sunt disponibili 24 de ore pe zi pentru a va oferi solutii si a va raspunde la toate intrebarile care va framanta,

despre trecut, prezent si viitor!

In  calitate de  MEMBRU eUniversum aveti multe de castigat... Pentru a va convinge,

INREGISTRATI-VA si veti beneficia imediat  de o Convorbire Promo

 

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: