Horoscop

Capricorn - Horoscopul dragostei pe 2019 Capricorn

Capricorn - Horoscopul dragostei pe 2019

Uranus a părăsit anul trecut în noiembrie casa iubirii Capricornului, dar revine la 6 martie 2019 în acest sector de viață - pe care îl va traversa în următorii aproximativ 7 ani. Capricornii se simt mai motivați să redescopere persoana cu care își împart viața de mulți ani. Sunt mai deschiși să reînvie flacăra pasiunii şi a romantismului.

Prezența lui Uranus în casa iubirii ar putea indica și faptul că ai nevoie de mai multă libertate; că nu vrei să te simți constrâns de niciun fel de relație amoroasă ori în căsnicie. Euniversum.com atenţionează că setea de aventură este mai mare în 2019 decât în alți ani. Capricornii singuri vor opta cel mai probabil pentru relații pasagere.

Uranus guvernează casa valorii personale a Capricornului, iar prezența sa în tranzit prin casa iubirii ar putea indica o puternică nevoie de a-ți demonstra puterea de seducție. Ȋn 2019 o mulțime de Capricorni (căsătoriți sau celibatari) vor încerca să-și sporească stima de sine prin cât mai multe cuceriri, flirturi etc. Este genul de situație în care cantitatea devine mai importantă decât calitatea, ceea ce îți poate aduce o mulțime de complicații și neplăceri, chiar și în plan financiar.
Eclipsele din 2019 - trei de Soare (6 ianuarie, 2 iulie și 26 decembrie) și două de Lună (21 ianuarie și 17 iulie) - îți activează casele relaționale. Planetele din casa I, eclipsele de Soare din Capricorn (6 și 26 decembrie), dar și cea de Lună tot din Capricorn (17 iulie) prevestesc o mulțime de transformări personale. Vei simţi nevoia unor restartări ca individ, care vor avea un puternic impact asupra relațiilor parteneriale.

Ȋn 2019, obiectivele personale par să cântărească adesea mult mai mult decât nevoia de a face parte dintr-un cuplu. De aceea, dacă ești deja căsătorit, e important să faci un efort conștient de a comunica mai bine cu perechea ta. Euniversum.com te sfătuieşte să fii mai atent și mai receptiv la nevoile partenerului de viaţă. Explică soțului sau soției că nevoia ta de a te concentra asupra ta pentru o vreme nu înseamnă sfârșitul relației voastre.
Dacă ești singur, nu te aștepta să fii prea atrăgător pentru potenţialii parteneri. Euniversum.com avertizează că poți atrage cel mult persoane nonconformiste, care nu doresc relații pe termen lung și care pot veni și pleca din viața ta așa cum poftesc.

Eclipsa de Lună din casa intimității (21 ianuarie 2019) și eclipsa de Soare din casa parteneriatelor şi a vieții de cuplu (2 iulie 2019) marchează momente în care ai putea reevalua modul în care înțelegi intimitatea, loialitatea față de perechea ta, încrederea reciprocă. Sau poate este momentul să pui punct unei relații de co-dependență. Ai face bine să explorezi ce și cât ești pregătit să investești în relația ta amoroasă sau cât ai investit (emoțional și material) până acum și cu ce rezultate.

În acest context, este foarte important să ții cont de faptul că în 2019 Nodul Nord tranzitează casa parteneriatelor Capricornului. Acest lucru demonstrează că ar trebui să acorzi mai multă atenție relației de cuplu și să găsești un echilibru între nevoile perechii tale și nevoile personale. Relația de cuplu și relațiile cu ceilalți, în general, ar putea să îți aducă mai multe satisfacții decât te aștepți.

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: