Horoscop

Capricorn, luna Decembrie 2018 Capricorn

Capricorn, luna Decembrie 2018

Dragoste și viața în doi:

Venus (planeta care guvernează iubirile şi flirturile Capricornilor) intră la începutul lui decembrie 2018 în casa vieții sociale, a prietenilor, şi a grupurilor. Viața socială a Capricornilor se animă simțitor, iar cei singuri ar putea să se bucure de o atracție fulger, de o pasiune care pare să apară de nicăieri. Pentru unii Capricorni, o relație care până mai ieri era pur amicală poate lua acum o turnură deosebit de interesantă: una pasională.

Luna aceasta, Capricornii fac impresie foarte bună oriunde ar merge. Dintr-o dată vor deveni pricepuți la arta seducției, la poezie, la „dulcegării". Profită de această perioadă pentru a repara o relație care scârțâie sau pentru a-ți găsi pereche! Ieşi cu prietenii pentru a cunoaște oameni noi. Dacă ești căsătorit, surprinde-ți perechea cu o petrecere sau cu cât mai multe ieșiri împreună. Euniversum.com recomandă să scăpaţi de rutină și să petreceţi mai mult timp împreună, într-o atmosferă relaxantă şi chiar festivă.

Capricornii care calcă strâmb ar trebui să fie mai atenți în decembrie 2018, eventual să ia o decizie și să încheie ce e de încheiat. În caz contrar, apar zvonuri care nu-ți fac cinste, şi ai putea răni o mulțime de oameni dragi.

Muncă și bani:

Închei anul 2018 preocupat de afaceri, dar și cu o mulțime de idei noi și cu dorința de a-ți extinde aria de activitate. Poți fi favorizat dacă îți desfășori activitatea și în mediul virtual; poate ar fi bine să folosești tranzitele perioadei pentru a-ți mări vizibilitatea.

Definește mai bine identitatea afacerii tale, fă-te mai „găsibil" pe internet, fă-ți mai multă publicitate sau încearcă să îți definitivezi site-ul ori blog-ul până la finele anului.

Privind lucrurile din altă perspectivă, în decembrie 2018 este recomandat să fii atent la modul în care comunici. Poți fi când imprecis, când prea radical. Asta nu îți afectează puterea de convingere, dar în afaceri e important prin ce anume îți convingi partenerii, colaboratorii, asociații sau poate chiar superiorii. De acest lucru poate depinde în mare măsură credibilitatea ta. Euniversum.com te sfătuieşte să fii prudent și să te asiguri că nu produci confuzii.

Din punct de vedere financiar nu stai rău în decembrie 2018, deși anumite obiceiuri nesănătoase ar putea să îți dăuneze grav nu doar sănătății, ci și bugetului. Sunt însă mulți Capricorni cumpătați care în decembrie vor avea parte de un influx de capital și vor reuși să își plătească măcar o parte din datorii.  

Formă fizică și moral:

Starea de sănătate este bună în decembrie 2018. Dacă nu este aşa, atunci se poate îmbunătăți simțitor pentru Capricornii care au probleme cronice de sănătate. Se pot găsi tratamente alternative foarte eficiente, dar ar putea ajuta și o discuție cu un duhovnic sau cu o persoană apropiată sufletului tău.

În rest, euniversum.com le recomandă Capricornilor să acorde mai multă atenție gestionării responsabilităților și timpului, pentru că în decembrie tind să lucreze în salturi. Din această cauză, rezultatele eforturilor lor lasă de dorit - de unde și un nivel mai ridicat de stres. 

www.eastrolog.ro   

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: