Horoscop

FECIOARA-Horoscopul anului 2018 Fecioara

FECIOARA-Horoscopul anului 2018

Fecioară 2018: Idei îndrăznețe, realizări profesionale peste așteptări

Anul 2018 ar putea aduce Fecioarelor schimbări spectaculoase în ceea ce priveste concepțiile și principiile de viață, precum și o schimbare de perspectivă în plan profesional și în viața de zi cu zi.

Soarele natal al Fecioarelor este bine susținut în 2018 de Uranus, care intră în Taur la 15 mai, dar și de tranzitele lui Saturn și Pluton în casa V. Prin urmare, creativitatea și dorința de a-ți extinde orizontul cunoașterii te pot pune într-o lumină nouă. Ai șanse să schimbi locul de muncă, dacă acesta nu te satisface sau nu ți se potrivește, ori ai putea să îți găsești de lucru pe neașteptate, dacă încă mai cauți un loc de muncă.

2018 este anul ideilor îndrăznețe, dar la fel de practice ca de obicei, poate chiar anul concretizării neașteptate a unor proiecte academice ori a unor colaborări cu străinătatea. Contactul cu alte culturi îți este favorabil pe tot parcursul anului.

Acum ai posibilitatea să îți demonstrezi concret talentele, dar și să înveți lucruri noi atât la nivel teoretic, cât și practic. Acum poți să faci cursuri de perfecționare sau de învățământ superior, pentru a-ți îmbunătăți șansele de a găsi un loc de muncă pe măsura aspirațiilor tale. Sau poți să optezi pentru o afacere proprie pornind de la un hobby ori de la o pasiune mai veche.

Fecioarelor li se recomandă însă multă responsabilitate și maturitate în gestionarea relațiilor cu copiii (dacă este cazul), în ceea ce privește relațiile amoroase, distracțiile și speculațiile financiare. Eastrolog.ro te sfătuiește să fii atent la tendința de a lua totul prea în serios, cu riscul de a tensiona relațiile cu cei din jur. Este vremea să privești cu încredere spre viitor și să accepți schimbarea, chiar dacă ai impresia că viața ta a devenit din ce în ce mai imprevizibilă.

Până la 8 noiembrie 2018, Jupiter traversează casa comunicării, a învăţării şi a deplasărilor scurte. Acest tranzit ar putea să anunțe discuții cu rudele în legătură cu locuința sau cu chestiuni de familie ori de clan (fiindcă Jupiter guvernează casa IV a Fecioarelor, casa căminului și a familiei). Poate fi un an în care te împaci cu rudele, regăsești căi de comunicare cu acestea sau beneficiezi de ajutorul apropiaților pentru a rezolva o problemă legată de locuință.

Călătoriile și proiectele educaționale îți pot aduce beneficii. Este posibil să se redreseze un astfel de proiect care în anul precedent a funcționat cu sincope sau de care nu te-ai putut ocupa așa cum ar fi trebuit.

Există și o serie de Fecioare care ar putea recupera la capitolul examene ratate ori restante. Dacă îți place să scrii, inspirația nu te ocolește în 2018 și, după o serie de încercări și căutări, poți constata că acum îți este mult mai ușor să scrii despre experiențe personale, de suflet, despre istoria familiei, sau poate să publici un jurnal ori un blog. Căutările și revizuirile sufletești sunt, de altfel, la ordinea zilei în 2018, dacă ținem cont că Mercur, planeta guvernatoare a Fecioarei, retrogradează prin casele pe care le numim "psihice": IV, VIII și XII.

Prima perioadă de retrogradare a lui Mercur, 23 martie - 15 aprilie, are loc în casa VIII a Fecioarelor, o casă a resurselor comune, a intimității, a profunzimilor sufletești, dar și a banilor care vin din alte surse decât munca. Prin urmare, ar fi bine ca în decursul acestui interval să fii mai precaut cu banii și să încerci să identifici temerile și motivațiile subconștiente care îți dictează deciziile financiare și intime. Este momentul să te gândești serios la ce înseamnă pentru tine valoare, pierdere, transformare, evoluție.

În vară, între 26 iulie și 19 august 2018, Mercur retrogradează în casa XII a Fecioarei, o casă a misterelor, a izolării, a subconștientului, dar și a dușmanilor ascunși. Este un interval potrivit pentru a face pace cu trecutul prin iertare și iubire, un interval în care se recomandă perioade de solitudine, autoanaliză, meditație. Este indicat, totuși, să eviți însingurarea, pentru că te poate conduce spre anxietate.

Între 17 noiembrie și 1 decembrie 2018 Mercur retrogradează în casa IV a Fecioarei, încurajând explorarea trecutului, a propriilor emoții, precum și impactul acestora asupra drumului în viață.

Ar mai fi de menționat două eclipse care activeaza casa muncii Fecioarei: o eclipsă de Soare la 15 februarie și o eclipsă de Lună la 27 iulie. Prin urmare, luna februarie 2018 este bună pentru noi inițiative în plan profesional, pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă sau pentru a începe să cauți un loc de muncă mai bun. Rezultatele apar în iulie 2018, când se poate încheia un demers profesional ori un proiect, sau când o inițiativă legată de dezvoltarea profesională ar putea ajunge la maturitate.

În ceea ce privește iubirea, în 2018 este posibil să treci de la idealism extrem la un realism la fel de dur. Pe de altă parte, 2018 ar putea să îți aducă o relație sentimentală nouă și incitantă.      

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: