Horoscop

Fecioara - Horoscopul Dragostei pe 2019 Fecioara

Fecioara - Horoscopul Dragostei pe 2019

Casa V (iubire) este activată în 2019 de două eclipse de Soare și de o eclipsă de Lună, dar și de prezența lui Saturn și Pluton. Eclipsele aduc mereu momente de criză care generează schimbări şi noi începuturi. Euniversum.com atenţionează că pot ieși la iveală lucruri despre care nu erai conștient în legătură cu persoana iubită, cu copiii sau privind modul în care înțelegi romantismul sau plăcerea de a iubi.

Pentru Fecioare apar ocazii numeroase de a începe noi relații amoroase, doar că nu prea te mulțumești cu aventuri de-o noapte. Cauți stabilitate și o persoană pregătită să îşi asume responsabilitatea unei relaţii atât la nivel material, cât și la nivel emoțional și spiritual. Ești mai dispus să îți asumi riscuri amoroase decât în alte perioade, dar în anumite limite.

Prezența lui Saturn în casa V este un indiciu că tinzi să impui limite și să aplici reguli în relații. Poate vei da chiar un ultimatum, dacă doreşti ca persoana iubită să decidă dacă își asumă sau nu angajamente pe termen lung alături de tine. Eclipsele te inspiră să reînvii romantismul în viața de cuplu, să nu o lași doborâtă de rutină sau de idealizări fără acoperire.
Neptun este în casa parteneriatelor Fecioarei de mulți ani, și va mai sta acolo până în 2026. Euniversum.com semnalează că acest tranzit al lui Neptun favorizează idealizarea ideii de căsătorie sau a perechii de viață. Dar poate indica și că Fecioarele sunt atrase de persoane cu preocupări spirituale; sau că atragi persoane alături de care să evoluezi spiritual.

Sextilul dintre Neptun și Saturn scade totuși riscul de a te lăsa dus cu vorba sau mințit la nesfârșit de persoane profitoare sau care, pur și simplu, nu ți se potrivesc. Perioadele în care acest aspect se simte mai puternic sunt 19 ianuarie - 14 februarie, 3 iunie - 3 iulie și 28 octombrie - 20 noiembrie 2019. În plus, sextilul Neptun-Saturn ar putea să indice şi faptul că în 2019 ai toate șansele să întâlnești persoana visurilor tale sau să consolidezi o relație începută recent.

În 2019 Neptun este în aspect tensionat cu Jupiter din casa IV (familie și cămin), iar acest lucru poate să indice conflicte în cuplu sau neînțelegeri între perechea și familia ta. Sau poate că planurile tale de căsătorie nu sunt aprobate de părinți. Familia ar putea să nu fie de acord cu viața ta amoroasă sau cu alegerea partenerilor/partenerelor, în general.

La 2 decembrie 2019, Jupiter intră în casa iubirii Fecioarei, ceea ce deschide o perioadă de un an de fericire și împliniri la nivel afectiv. Relațiile la distanță devin mai stabile sau poate că te muți împreună cu persoana iubită.
Euniversum.com recomandă prudență în perioada 5-28 martie 2019, când Mercur (planeta guvernatoare a Fecioarei) este în mers aparent retrograd în casa parteneriatelor. Este o perioadă bună pentru renegocierea termenilor în care se desfășoară relațiile tale amoroase și de orice altă natură. Se pot isca neînțelegeri legate de sarcinile care revin fiecăruia în gestiunea cuplului, dar după 28 martie se poate ajunge și la consens, la împăcări tumultuoase.

Perioada de retrogradare a planetei Mercur prin casa parteneriatelor poate scoate la lumină chestiuni vechi, nerezolvate, dar care acum își pot găsi soluția prin comunicare şi toleranță față de ideile celuilalt. Poate că ar fi mai bine să nu semnezi acte de căsătorie sau de divorț în perioada de retrogradare a lui Mercur. Nu încerca să te impui. Acordă atenţie nevoilor perechii de viață, iar după 28 martie acționați altfel decât o făceați de obicei. Este recomandat să încerci să te raportezi la perechea ta altfel decât o făceai până acum.

Perioade minunate din punct de vedere sentimental, cu șanse și pentru cei singuri de a-și găsi pereche, sunt 1-20 ianuarie, 19 februarie - 16 martie, 23 august - 14 septembrie și luna decembrie. 

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: