Horoscop

Fecioara, luna Aprilie 2019 Fecioara

Fecioara, luna Aprilie 2019

Dragoste și viața în doi:

Mercur, guvernatorul Fecioarei, tranzitează până la 17 aprilie 2019 casa relațiilor și a căsniciei Fecioarei, însoțit de Venus (până la 20 aprilie) și de Neptun. Relațiile cu ceilalți te învață multe lucruri și ai putea să îți găsești echilibrul și liniștea alături de partenerul de viață.

Dificultățile de comunicare de luna trecută se destramă, lăsând loc dialogului constructiv, bunei înțelegeri și făuririi unor planuri de viitor. Fecioarele care sunt implicate în relații la distanță se simt mai aproape de partener/ă sau găsesc soluții pentru a reduce acea distanță.

Se recomandă totuși prudență și atenție în privința predispoziției de a te lăsa purtat de iluzii, sau a predispoziției de a-ți idealiza partenerul/partenera. Euniversum.com semnalează că Fecioarele care visează la căsătorie ar putea să își facă speranțe prea mari și nejustificate în acest sens.

În același timp, tranzitele lunii aprilie susțin iertarea și reconcilierile acolo unde viața de cuplu a fost frământată de conflicte și certuri.

Fecioarele singure au șanse mai mari de a întâni pe cineva interesant în prima jumătate a lunii aprilie 2019. La finele lunii, însă, Pluton și Saturn, aflați în casa iubirii Fecioarei, intră în mers aparent retrograd. Lucrurile se leagă mai greu sau deloc - mai ales pentru că persoanele din jur te percep ca fiind prea strict, prea rece, prea închis.

Relațiile neoficializate ar putea intra într-o perioadă îndelungată de revizuiri; se pot relua discuții neplăcute, dar care ar putea avea un rol transformator asupra ta și asupra persoanei iubite.

Muncă și bani:

Cariera, ambițiile și dorința de a realiza ceva în viață sunt susținute de prezența lui Marte în casa X; dar ai de depus efort pentru a-ți împlini visele, nimic nu vine de-a gata. Ești însă mai pregătit să îți aperi interesele, cauza, să te faci auzit; ești mai combativ și mai convingător, te impui mai ușor ca lider. Ai grijă, totuși, că atitudinea ta ar putea fi percepută drept agresivă de către cei din jur!

Alege-ți cu grijă cuvintele și ai grijă să nu porți vorba, să nu dezvălui în spațiul public prea multe despre viața ta sau a altora. Euniversum.com semnalează că este de asemenea posibil să ai parte de denigrări sau să renască un conflict mai vechi cu șeful.

Din punct de vedere financiar, în a doua jumătate a lunii aprilie 2019 ai putea beneficia de ajutor din partea perechii tale și ai putea scăpa de o datorie care te stresează. Ai putea beneficia și de oportunități pentru a te asocia sau pentru a face o investiție împreună cu cineva. Dar ai putea să ai parte și de un control de la fisc.

Luna Plină din 19 aprilie 2019 îți activează casele financiare și poate marca momentul în care termini de plătit ceva sau o predispoziție de a cheltui prea mult.

După 20 aprilie 2019 ai putea atrage mult mai ușor resursele necesare dezvoltării carierei.

Formă fizică și moral:

Până la 20 aprilie 2019 tinzi să fii mai secretos și mai interiorizat sau treci printr-o perioadă de transformări interioare care ar putea fi dificil de suportat. Acestea ar putea genera o predispoziție spre iritare și agitație. Autocontrolul este necesar pentru că, vrei, nu vrei, ajungi în situații în care te simți expus.

După 20 aprilie 2019 te-ar putea ajuta la detensionare și echilibrare călătoriile, lecturile, studiul și/sau reconectarea cu dimensiunea ta spirituală.

www.eastrolog.ro

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: