Horoscop

GEMENI - Horoscop pe anul 2018 Gemeni

GEMENI - Horoscop pe anul 2018

Gemeni 2018: Regăsirea echilibrului interior, progres în plan profesional

Pentru cei mai mulți Gemeni, îndatoririle financiare și profesionale tind să țină capul de afiș în 2018 dar, dacă ești dispus să te implici și să faci ceea ce trebuie, poți realiza foarte multe. Cu tenacitate și muncă susținută, ai putea să-ți vezi împlinit un ideal legat de carieră și să ai parte de o îmbunătățire a statutului social și/sau a reputației profesionale.

Viața socială a Gemenilor rămâne animată până la 15 mai 2018, când Uranus părăsește casa XI (a amicilor și a planurilor de viitor, a proiectelor de grup și a beneficiilor obținute de pe urma profesiei). Uranus, supranumit "Marele Revoluționar", intră în casa XII a Gemenilor, iar tranzitul său prin acest misterios sector de horoscop durează până la 6 noiembrie, pentru a reîncepe apoi la 6 martie 2019. Prin urmare, eastrolog.ro îți recomandă să profiți de primele 5 luni și jumătate ale acestui an pentru a decide alături de cine mergi mai departe în proiectele tale pe termen lung, alături de cine te vezi în viitor.

Dacă îți faci un bilanț, s-ar putea să îți dai seama că ai avut multe de învățat de la cei de lângă tine. Nu este exclus să constați că situația s-a schimbat destul de mult în ultimii ani și că unele dintre convingerile tale nu prea mai sunt de actualitate.

Odată cu intrarea lui Uranus în casa XII, pentru Gemeni se deschide o perioadă de 7 ani în care au tot timpul să își reconsidere filosofia de viață, analizând încercările prin care au trecut și constatând care dintre ele s-au dovedit fructuoase.

Uranus guvernează casa IX a Gemenilor (casa convingerilor și a principiilor după care își călăuzesc viața), astfel că, mai ales după 15 mai, li se poate aplica principiul "fiecare pasăre pe limba ei piere". Desprinderea de obiceiurile dăunătoare, de metodele ineficiente, de concepțiile preluate de la alții, nu se face de la o zi la alta și poate conduce la stres, la un program dezorganizat și la o predispoziție spre frământări interioare și agitație. În 2018, Uranus nu mai este însă tensionat de Jupiter și Pluton și, prin urmare, Gemenii au posibilitatea să înceapă un proces de regăsire și reechilibrare interioară.

Perioada de retrogradare a lui Marte vizează și casa IX a Gemenilor (27 iunie - 13 august), ajutându-te să-ți dai seama dacă munca pe care o faci și stilul de viață adoptat te reprezintă într-adevăr, sau dacă nu cumva sunt dictate de dorința de a te conforma așteptărilor celor din jur. Retrogradarea lui Marte te poate ajuta să înțelegi că perspectiva pe care o ai asupra vieții influențează tot ceea ce faci, tot ceea ce îți propui pentru viitor și atitudinea față de activitatea profesională.

Perechile de eclipse din 2018 activează casele III și IX ale Gemenilor, adică axa cunoașterii. Prin urmare, ar fi foarte bine ca în acest an să te străduiești să îți depășești limitele personale din punct de vedere intelectual sau poate chiar academic, dacă ești student, elev sau profesor.

Luna februarie 2018 ar putea să îți aducă oportunități de a încheia un proiect educațional sau comercial, dar poate să marcheze și momentul în care decizi să te eliberezi din cercul strâmt al mediului în care muncești și trăiești, și să optezi pentru o nouă viziune, o nouă perspectivă. Este chiar recomandabil să faci acest lucru.

Mai are loc o eclipsă de Soare, la 13 iulie 2018, în casa veniturilor, a resurselor personale și a modului în care te pui în valoare. Această eclipsă te anunță că este momentul să îți stabilești noi obiective financiare, să încerci să găsești noi surse de venit și să cauți metode de a-ți gestiona mai eficient resursele.

Din cauză că Saturn și Pluton tranzitează casa VIII a Gemenilor, se poate spune că în 2018 poți să evoluezi doar între anumite limite. Aceste limite pot deveni uneori chiar stricte, dar sunt necesare, pentru că te ajută să nu irosești resurse importante. Aceste tranzite prevestesc lecții constructive legate de tot ceea ce înseamnă resurse comune, veniturile perechii de viață, taxe, impozite, rate.

Tranzitele lui Saturn și Pluton în casa VIII ar mai putea sugera că Gemenii caută semnificațiile mai profunde ale existenței lor, sau doar sensul mai adânc al unor evenimente punctuale. Autoanaliza sau consultarea unui terapeut se pot dovedi de mare folos în descoperirea de sine, iar aceasta conduce treptat la transformări de mentalitate și la o abordare mai constructivă a vieții, în general.

În 2018 se pot activa sau accentua teme legate de intimitate, de fidelitate, de încredere reciprocă. Există mari șanse să găsești soluții dintre cele mai bune și să le pui în practică.

Retrogradarea planetei Venus atinge în toamna anului 2018 și casa iubirii Gemenilor, îndemnând la o revizuire atentă a modului în care înțelegi să-ți dăruiești afecțiunea.

Aspectul armonios dintre Jupiter (în tranzit prin casa muncii Gemenilor) și Neptun (în tranzit prin casa carierei și a statutului social) prevestește un an în care marile idealuri socio-profesionale ale Gemenilor par să fie mult mai ușor de atins decât în anii precedenți.

Ca în fiecare an, e bine să fii precaut în perioadele în care Mercur, stăpânul Gemenilor, se găsește în mers aparent retrograd: 23 martie - 15 aprilie, 26 iulie - 19 august, 17 noiembrie - 6 decembrie.  

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: