Horoscop

GEMENI - Horoscop pe anul 2019 Gemeni

GEMENI - Horoscop pe anul 2019

Pentru Gemeni, anul 2019 va fi o perioada cu un nivel ridicat de energie in aproape toate zonele vietii. Vei face o revizuire completa, atat a starii fizice cat si a celei mentale. Noi oportunitati vor aparea in calea ta. Profita de ele. Recompensele sunt dupa colt. Nu va fi o problema sa obtii favoruri in viata personala si in cea profesionala. Acesta va fi un moment in care personalitatea ta adevarata va fi in prim plan. Ai grija la promisiunile false si la responsabilitati. 

Cariera

In acest an, efectele combinate ale lui Jupiter si ale lui Saturn te vor ajuta sa iti dovedesti starea de spirit in domeniul tau de cariera. Aceasta ar fi o perioada buna pentru a-ti largi orizontul in termeni de investitii in afaceri. O noua faza a vietii te asteapta in aceasta perioada in domeniul tau profesional. Nu te multumi doar cu realizarile actuale si urmareste-ti telurile. S-ar putea ca unii colegi sa te trateze cu raceala. Fii atent la actiunile lor si si incearca sa castigi bunavointa superiorilor la locul de munca. In acest an, vei observa un progres lent dar sigur in cariera ta. Trebuie sa fii temperat atunci cand vine vorba de munca. Nu este ok sa muncesti prea mult fara sa te relaxezi. Ia-ti o vacanta. Lucrul in echipa da roade in aceasta perioada pentru cei din zodia Gemeni.Dragoste

Viata de dragoste a nativilor Gemeni este plina de vigoare si aroma in acest an. Pozitia lui Jupiter te va ajuta sa te imbunatatesti emotional si sa fii mai entuziasmat in ceea ce priveste viata amoroasa. Viata ta sociala este mai activa acum, la timp pentru a-ti imbunatati si viata amoroasa. Nu te teme sa arati cum esti tu cu adevarat fata de potentialii parteneri. Nu inventa lucruri si nu iti insela partenerul/partenera. Vei avea parte de multa pasiune si placere in acest an. Cu toate acestea, unii Gemeni ar putea avea resentimente fata de partenerii lor, in sensul ca emotiile sau sentimentele nu le sunt impartasite. Apoi, sunt acei Gemeni care sunt prinsi in doua relatii in acelasi timp si vor incheia anul intr-o nota proasta. Pentru a evita complicatiile ulterioare, este mai bine sa lamuresti situatia o data pentru totdeauna. Sfarsitul anului ar putea sa vada unele separari, reconcilieri sau rasturnari de situatie in viata ta.

Bani

Situatia financiara a nativilor Gemeni va fi sub semnul intrebarii in acest an. Desi multe din dorintele tale vor fi satisfacute personal, proiectele pe termen lung pe care le-ai avut in minte ar putea fi amanate. Desi vei avea pusculita plina, nu vei putea sa te bucuri cu toata inima de ea in acest an. Ia o pauza din cand in cand si analizeaza-ti bugetul pentru perioada respectiva. Pe masura ce anul trece si muncesti mai mult, pe atat vei avea mai multe castiguri financiare. Fa unele modificari in bugetul tau si evita cheltuielile nedorite in aceasta perioada. Evita imprumuturile si datoriile si incearca sa nu iti depasesti bugetul stabilit. Acest lucru te va tine departe de faliment in urmatorii ani.

Dragoste

Viata de dragoste a nativilor Gemeni este plina de vigoare si aroma in acest an. Pozitia lui Jupiter te va ajuta sa te imbunatatesti emotional si sa fii mai entuziasmat in ceea ce priveste viata amoroasa. Viata ta sociala este mai activa acum, la timp pentru a-ti imbunatati si viata amoroasa. Nu te teme sa arati cum esti tu cu adevarat fata de potentialii parteneri. Nu inventa lucruri si nu iti insela partenerul/partenera. Vei avea parte de multa pasiune si placere in acest an. Cu toate acestea, unii Gemeni ar putea avea resentimente fata de partenerii lor, in sensul ca emotiile sau sentimentele nu le sunt impartasite. Apoi, sunt acei Gemeni care sunt prinsi in doua relatii in acelasi timp si vor incheia anul intr-o nota proasta. Pentru a evita complicatiile ulterioare, este mai bine sa lamuresti situatia o data pentru totdeauna. Sfarsitul anului ar putea sa vada unele separari, reconcilieri sau rasturnari de situatie in viata ta .

Sanatate

In cea mai mare parte a anului, nivelul tau general de sanatate si energie va fi excelent. Acest lucru te va ajuta sa iti indeplinesti activitatile profesionale. Simtull tau de reactie si dinamism va ajunge, de asemenea, la un alt nivel pe parcursul anului. Spre jumatatea anului, pregateste-te si pentru o perioada agitata si intensa a vietii tale. Acest lucru ar putea aduce o stare de oboseala fizica si mentala pentru unii Gemeni. Poti face diverse activitati sportive sau recreationale pentru a te relaxa. Incearca sa gasesti intotdeauna un echilibru bun intre starea fizica si cea mentala si vei fi pe drumul cel bun spre sfarsitul lui 2019. 

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: