Horoscop

Gemeni, Luna Aprilie 2019 Gemeni

Gemeni, Luna Aprilie 2019

Dragoste și viața în doi:

Jupiter (planeta care îți guvernează casa VII: relațiile și căsnicia) începe să retrogradeze în Gemeni la 10 aprilie 2019. Pentru că retrogradarea are loc tocmai în casa VII, până la 12 august 2019 Gemenii au tot timpul din lume să revizuiască parteneriatele din care fac parte. Dacă ești căsătorit, euniversum.com subliniază că e momentul unui bilanț; găsește împreună cu perechea ta soluții pentru a crește împreună, pentru a face relația să înflorească.

Retrogradarea lui Jupiter ar putea fi un bun prilej pentru ca unii Gemeni să își revizuiască planurile de căsătorie sau poate de divorț. Trecutul te poate inspira; se poate dovedi o sursă nesfârșită de înțelepciune. De asemenea, se poate ca un fost partener sau o fostă parteneră să încerce să revină în viața ta.

Deși sectorul social este bine activat de planete în aprilie 2019, cei mai mulți dintre Gemenii singuri sunt mai prudenți în a începe relații sentimentale. Ei primesc însă un imbold important la 19 aprilie 2019, când are loc momentul de Luna Plină care activează casa V (iubire, flirt, aventuri) a Gemenilor. Acest imbold este accentuat de faptul că Venus (guvernatoarea casei V) intră la 20 aprilie 2019 în casa XI (relații sociale, prieteni, grupuri). Drept urmare, se poate naște o atracție fulger. Pentru unii dintre Gemeni, această atracție neașteptată ar putea pune punct unei relații amoroase mai vechi.

Muncă și bani:

Cu Marte proaspăt intrat în Gemeni, ești plin de energie, exuberant, dornic de independență și de noutate. Dacă nu devii prea impulsiv, prea agresiv și dezorganizat, ai putea chiar să faci impresie bună la locul de muncă; ai putea să ieși în evidență printre colegi, în cadrul unor proiecte de grup.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, știi exact cum să te situezi în fruntea clasamentelor făcute de angajatori. Dacă te bate gândul să optezi pentru o activitate independentă sau pentru o afacere pe cont propriu, premisele sunt foarte bune - doar că e nevoie să-ți mai ajustezi așteptările. Altfel nu vei reuși să te bucuri de progresele înregistrate, ci vei percepe că ceea ce faci nu e de ajuns, nu e mulțumitor.

Cu Jupiter retrograd în casa VII începând din 10 aprilie 2019, nu s-ar putea spune că te avantajează asocierile sau colaborările. Euniversum.com recomandă să reevaluezi actualele asocieri și să decizi dacă nu cumva o parte din ele ar trebui încheiate.

În plan financiar, semnificativ ar fi faptul că Pluton și Saturn intră în mers aparent retrograd la 24, respectiv 30 aprilie 2019, în casa VIII (resurse comune, credite, taxe, impozite, dar și finanțări și venituri pasive). Drept urmare, dacă aștepți bani sau dorești să recuperezi datorii, nu te aștepta la progrese spectaculoase.

Formă fizică și moral:

Tranzitul lui Marte în Gemeni îți conferă multă energie fizică și mentală, dar ar putea trezi în tine și agitație, nervozitate și nerăbdare. Ai putea să te obosești de unul singur sărind de la una la alta sau ai putea avea izbucniri de agresivitate.

Dacă suferi de mai multă vreme de o afecțiune cronică, aceasta ar putea reveni în atenția ta și ar fi bine să te adresezi unui specialist. Vei primi un sfat foarte bun și ai toate șansele de a găsi un medic care să te îndrume și pe calea explorării cauzelor emoționale și spirituale ale suferințelor tale.

Mai sunt și Gemeni care ar putea primi indicații de intervenții medicale radicale, dar ar fi mai bine să nu se grăbească spre așa ceva în aprilie 2019 decât dacă acestea reprezintă reale urgențe.

      www.eastrolog.ro

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: