Horoscop

Horoscopul dragostei Gemeni pe 2018 Gemeni

Horoscopul dragostei Gemeni pe 2018

Dragoste, cuplu, prietenie

Spre deosebire de 2017, în anul care stă să înceapă, sectorul sentimental nu se numără printre cele aflate în vizorul astrelor. În contrast, planul social rămâne unul care te ține în priză, chiar dacă se întâmplă cu intermitențe. Oricare ar fi situația, cert este că nu-ți sunt puse la mare încercare inima, răbdarea și încrederea ca în prima parte a lui 2017.

Lucrurile par să se desfășoare cu o viteză amețitoare în cuplu în prima lună a acestui an, dar în acest fel, poate crește tensiunea între tine și persoana iubită, fapt care riscă să ducă la scântei. Pe plan social, martie se arată plin de surprize, dar totuși n-ar strica să rămâi în gardă. Unele chestiuni ar fi mai bine să rămână pentru tine momentan.

Prima jumătate a lunii aprilie poate veni cu unele dubii în privința bunei credințe unor prieteni. Se prea poate să te îndoiești, cel puțin într-o măsură, de intențiile lor și bine faci. Mai mult ca sigur, intuiția ta are dreptate. Unele rupturi pot avea loc până la finele primei părți a lunii mai, dar fii sigur/ă că vor lăsa loc pentru altceva mai bun.

Pe plan amoros, mersul lucrurilor se dinamizează în august. În acea lună, șarmul și carisma ta se potențează, fapt lesne de observat în reacția celorlalți față de tine. Este important să gestionezi atenția care ți se oferă într-un mod care nu ajunge, într-un fel sau altul, să lezeze încrederea dintre tine și partener. Nu lăsa loc de interpretări acum.

Atenția îți este atrasă, începând cu luna noiembrie, înapoi în direcția vieții sociale și a celei sentimentale. Ritmul devine iarăși trepidant și trebuie să faci din nou eforturi pentru a face față tuturor schimbărilor care se ivesc. Multe dintre ele pot veni sub forma de binecuvântări deghizate, indiciu cum c-ar trebui să le privești cu alți ochi.

După cum se poate observa în paragrafele de mai sus, sectorul amoros, dar și cel asociat relațiilor tale de prietenie figurează întrucâtva pe lista domeniilor tale de interes în 2018. Chiar dacă transformările care pot apărea nu vor schimba fața acestor sectoare, le vei simți fără doar și poate impactul asupra acalmiei de care te bucurai. 

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: