Horoscop

Horoscopul dragostei Gemeni pe 2019 Gemeni

Horoscopul dragostei Gemeni pe 2019

Sectorul relațional se găsește sub influența benefică a lui Jupiter - care traversează casa parteneriatelor Gemenilor până la 2 decembrie 2019, apoi pășește în casa intimității și a resuselor comune. Ai putea folosi acest tranzit pentru a-ți repara sau consolida căsnicia, sau pentru a pune bazele unei relații solide pe termen lung.

Alegerile şi acţiunile cuplului sunt inspirate de optimism, spontaneitate, entuziasm, de dorința de a face mai multe împreună cu persoana iubită şi de nevoia de a vă dezvolta relația. Chiar și în cuplurile cele mai încercate (mai ales în ultimii doi ani) s-ar putea reveni la înțelegere, armonie și încredere în viitor.

Beneficiezi de mult sprijin din partea perechii de viață, iar Saturn, situat în casa VIII, te sfătuiește și te sprijină să investești cât mai mult timp, dar și resurse sufletești, materiale, spirituale, intelectuale, dacă dorești ca relația sau căsnicia să dureze.
În 2019, Gemenii singuri ar putea fi mai atrași de persoane din străinătate, cu un aer exotic, dar și de tipologia mentorului sau de persoane educate şi rafinate care au legătură cu mediul universitar, religia, justiția etc. Euniversum.com te sfătuieşte să nu te lași înșelat de aparențe și de o predispoziție spre a evita realitățile neplăcute ale relaţiei.

Jupiter și Neptun sunt în careu în 2019, aspect ce se face simțit cu precădere în ianuarie, iunie și septembrie. În decursul acestor luni, o mulțime de Gemeni se pot dezmetici din relații înșelătoare sau din propriile vise și idealizări. Pentru Gemenii care abia intră în relații, există riscul să creadă că și-au găsit jumătatea, sufletul pereche etc. Ai tendința să te lași purtat de promisiuni exagerate sau să faci astfel de promisiuni. Euniversum.com recomandă să fii atent să nu te laşi păcălit de aparenţe înşelătoare.

Pe de altă parte, beneficiezi de ajutorul lui Saturn, astfel încât ai o perspectivă mai realistă asupra lucrurilor, pentru că Saturn se găsește în sextil cu Neptun în perioadele 19 ianuarie - 14 februarie, 3 iunie - 3 iulie și 28 octombrie - 20 noiembrie. Ar putea ieşi la lumină o problemă relațională, cu rezultate constructive: se pot vindeca răni sufletești şi se regăsesc căile care duc spre un viitor în doi.

Perechile de eclipse din 2019, cu excepția celei de la 21 ianuarie, au loc pe axa caselor II-VIII, încurajând echilibrarea și/sau reorganizarea financiară în cuplu, consolidarea încrederii reciproce, vindecarea rănilor cauzate de trădări. Eclipsele de Soare din ianuarie și decembrie 2019 pot aduce nevoia de a te elibera din relații toxice sau pur și simplu "moarte" de multă vreme.

Sunt însă și Gemeni care preferă să evite problemele de cuplu aruncându-se în relaţii paralele, întorcându-se la vechi iubiri etc. Dar e lesne de înțeles că toate acestea vor genera și mai multe complicații.
Intimitatea rămâne un subiect sensibil în 2019. Euniversum.com recomandă să fii atent la nevoile perechii tale și să fii dispus să studiezi și să înveți despre acest aspect atât de important al vieții tale.

Tranzitele planetei Venus (care guvernează casa iubirii, a flirturilor și a aventurilor amoroase a Gemenilor) îi avantajează în 2019 pe Gemenii singuri, dar și pe cei căsătoriți, mai ales în: ianuarie, februarie, a doua jumătate a lui martie, începutul lui august, a doua jumătate a lui septembrie, și în ultimul trimestru al anului. Iunie, iulie şi a doua jumătate a lui august 2019 necesită mai mult efort din partea ta dacă dorești să te bucuri de o viață amoroasă satisfăcătoare.

Începând din 3 decembrie, odată cu intrarea lui Jupiter (guvernatorul parteneriatelor Gemenilor) în casa VIII, atitudinea ta față de iubire, intimitate, căsnicie, responsabilităţi și asumări începe să se schimbe simțitor. Intri într-o etapă mai pragmatică sau poate mai responsabilă. 

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: