Horoscop

Horoscopul Dragostei Leu pe 2018 Leu

Horoscopul Dragostei Leu pe 2018

Dragoste, cuplu, prietenie

Pe plan sentimental și social, ritmul de desfășurare a lucrurilor este ceva mai puțin trepidant decât anul trecut, dar se prea poate totuși să ai parte, cel puțin uneori, de mai multă acțiune decât te-ai și așteptat sau ți-ai fi dorit. Oricare este situația, cert este că nu duci lipsă de evenimente care să te scoată nițel din zona ta de confort pe acest plan.

Anul 2018 începe în forță pe acest plan. S-ar părea că nu duci lipsă de noutate în viața de cuplu, prognoză care este cu atât mai valabilă dacă te afli încă în căutarea acelei persoane care să se potrivească standardelor tale. Oricare ar fi statutul tău marital, cert este că nu te vei plictisi în primul trimestru al acestui an. Ai parte de multe surprize.

În luna mai, dar și în prima parte a lui iunie, lucrurile încep să se miște și în sectorul vieții tale sociale. Nu te aștepta însă la întâlniri hărăzite parcă de destin cu oameni care au exact același viziuni ca tine. În schimb, poți pune cărămizi la temelia unor prietenii deja formate ori probabil reușești să te apropii mai mult de unii prieteni.

În iulie și august, munca sau starea de sănătate a ta sau a partenerului pot ajunge să vă creeze probleme într-un fel sau altul. Unul dintre voi pare că exagerează sau este chiar delăsător într-unul dintre aceste două sectoare, ceea ce poate agita apele în cuplu. De dorit ar fi să vă deschideți sufletele și să discutați ceea ce nu vă place unul la celălalt.

Cândva de la mijlocul lunii noiembrie până la sfârșitul primei decade a lui decembrie, pot apărea tensiuni între tine și partener, alimentate cel mai probabil de părinți care tind să-ți ia ție sau celui drag apărarea. Ideal ar fi să nu-i implicați pe cei ai casei în discuțiile voastre. Spălați-vă rufele murdare între voi și nu veți avea de tras mai târziu.

Din câte se poate vedea în paragrafele de mai sus, anul 2018 se anunță a fi unul destul de alert pentru tine pe acest planuri. Ce-i drept, nu se întâmplă mare lucru la nivel social, dar dacă treci prin probe în sectorul sentimental, prietenii se vor arăta la nevoie dacă investești suficient de mult în relația cu ei. Caută să le oferi din timpul tău.

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: