Horoscop

Horoscopul Dragostei Leu pe 2019 Leu

Horoscopul Dragostei Leu pe 2019

Pentru Lei, 2019 este un an foarte activ în plan sentimental. Un an plin de oportunități - îți poate aduce multe satisfacții amoroase și tranzite care să îți redeschidă pofta de romantism, îndrăgostire, jocuri de cucerire și jocuri erotice. Primele patru luni ale lui 2019, dar și septembrie, noiembrie și decembrie, sunt favorabile inițiativelor amoroase. Leii singuri sunt mai avantajați în special în februarie, martie și decembrie.

Uranus, planeta care guvernează relațiile Leilor, se găsește de la 6 martie în locul cu cea mai mare vizibilitate: casa X (reputație și statut socio-profesional - incluzând și statutul matrimonial). Euniversum.com avertizează că tot ceea ce faci în cadrul relațiilor parteneriale - mai ales în căsnicie sau într-o relație oficială - este mai vizibil pentru cei din jur sau are impact asupra vieții profesionale şi a alegerilor în viață.

O schimbare de direcție a perechii de viață poate genera schimbări notabile în viața ta, sau anumite răsturnări de situaţie în cariera ta pot avea impact asupra relaţiei. Dar se poate spune și că soțul/soția te susţine, având un impact pozitiv asupra modului în care ești perceput în anumite cercuri sociale și chiar la locul de muncă.
Pentru că Uranus formază în 2019 un aspect tensionat cu Soarele nativ al Leilor, multe schimbări din viața de cuplu le pot cauza acestora disconfort, declanșȃnd o nevoie de rebeliune generată doar de teama în fața noului, şi nu de situația în sine.

Leii singuri pot fi atrași în 2019 de persoane revoluționare - de persoane care doresc să schimbe lumea sau să dărâme o serie de prejudecăți sociale. Poate fi vorba despre persoane cu care lucrează (dar situate ierarhic mai sus), cu autoritate, personalităţi sau oameni cu impact social. Euniversum.com avertizează că relațiile de acest fel pot fi instabile, iar cei mai mulți Lei pot trăi un adevărat conflict interior. Poate fi un fel de "lasă-mă să te las" sau de "nu pot nici cu tine, nici fără tine".

Uranus este o planetă a schimbării de mentalitate, iar tranzitul său prin casa X ar putea aduce pentru Lei experiențe care să le pună la încercare ideile despre instituția căsătoriei sau despre parteneriate în general, despre a fi "în rând cu lumea" și despre a păstra aparențele sociale din orgoliu ori din cauza unor prejudecăți moștenite.

Prezența lui Jupiter în casa iubirii poate indica și predispoziția Leilor de a se îndrăgosti la prima vedere, apoi de a trece prin cicluri de iluzionare și deziluzionare. Dacă luăm în calcul prezența lui Uranus în casa X, se poate vorbi și despre decizii bruște de căsătorie sau divorț. Leii prinși în relații toxice (Neptun în casa VIII) resimt în 2019 nevoia de a se elibera de acestea, dar pot apărea considerente financiare care să le dea bătăi de cap.
Neptun se află de multă vreme în casa VIII a Leului (intimitate emoțională și sexuală, resurse comune, taxe, impozite, finanțări, moșteniri, credite, banii perechii de viață, transformare interioară) și va mai sta aici până în 2026. Acest lucru poate indica nevoia unei comuniuni spirituale, dar și sufletești mai profunde cu un potenţial partener. Unii Lei lucrează de mai mulți ani la crearea unei legături mai profunde cu soțul sau soția. Dar sunt și o serie de Lei care au preferat un statut de întreținut ori au considerat că perechea trebuie să ofere totul până la sacrificiu.

Careul Neptun-Jupiter și sextilul Neptun-Saturn încurajează realismul, dar și deschiderea spre asumarea mai multor responsabilități în relații. Euniversum.com recomandă schimbarea perspectivei pe termen lung asupra relațiilor amoroase care, în ciuda unor (auto)amăgiri, ar putea să prospere.

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: