Horoscop

Leu, luna Aprilie 2019 Leu

Leu, luna Aprilie 2019

Dragoste și viața în doi:

Luna aprilie 2019 începe într-o notă romantică și pasională; viața erotică este mai intensă pentru majoritatea Leilor. Cei mai mulți dintre Lei simt nevoia să acorde mai multă atenție intimității și comunicării mai profunde, de la suflet la suflet, cu persoana iubită.

Sunt mai avantajați Leii căsătoriți sau care sunt implicați în relații mai vechi, mai stabile. În ultima decadă a lunii aprilie 2019, Leii care fac parte din cupluri cu vechime se simt foarte apropiați de perechea lor și pun la cale împreună planuri noi, pe termen lung.

Dacă ești la început de relație, poți fi ușor indus în eroare de farmecele unei persoane abile în plan erotic, care ar putea lua și cămașa de pe tine dacă nu ești atent.

Cu Marte în tranzit prin casa XI, viața ta socială este foarte activă și ai putea avea șansa să te împrietenești cu cineva de peste hotare. Euniversum.com recomandă să nu grăbești lucrurile -optează deocamdată pentru o relație platonică.

Jupiter, aflat în propriul domiciliu în casa V a Leului (iubire, flirturi, aventuri sentimentale) începe să retrogradeze la 10 aprilie 2019. Până în luna august 2019, ar fi bine ca Leii să-și revizuiască modul în care își exprimă afecțiunea, modul în care oferă, modul în care înțeleg să construiască o relație amoroasă.

Dacă în ultima vreme ai vrut prea mult sau prea repede, e momentul potrivit să iei lucrurile mai încet, să faci un bilanț a ceea ce ai trăit în plan sentimental începând cu luna noiembrie a anului trecut. Gândul te-ar putea purta spre iubiri mai vechi, transformate cu timpul în prietenii.

Muncă și bani:

Situația se mai înseninează în plan financiar, acum că Mercur este în mers direct. Ai putea descoperi metode ingenioase de a plăti o serie de datorii, dar se pot debloca și o serie de fonduri ori o finanțare pentru dezvoltarea afacerii tale. Ai grijă să nu te lași atras în jocuri financiare periculoase, mai ales în prima jumătate a lunii aprilie 2019. Euniversum.com recomandă să eviți speculațiile financiare, jocurile de noroc, investițiile mari și orice inițiativă care presupune să te implici financiar la scară mare.

Din punct de vedere profesional, intri într-o perioadă fastă începând cu 20 aprilie 2019, când Soarele (guvernatorul Leului) intră în casa X (carieră, succes, reputație socio-profesională). Devii foarte vizibil și poți beneficia de o promovare, de recunoașterea meritelor și - de ce nu? - poate și de celebritate. Acest lucru se va reflecta cu siguanță și în plan financiar.

La finele lunii aprilie 2019 Pluton și Saturn încep să retrogradeze în casa VI (muncă și sănătate). Drept urmare, în ciuda succesului la locul de muncă, pot apărea tot felul de probleme, de obstacole și de întârzieri, sau s-ar putea să te simți dintr-o dată foarte copleșit de ceea ce singur ți-ai asumat pentru a-ți confirma sau a-ți impune autoritatea.

Reorganizează-te, găsește o cale de a gestiona mai eficient timpul de care dispui!

Formă fizică și moral:

Sănătatea necesită mai multă atenție din partea ta în aprilie 2019, mai ales dacă revine în atenție o afecțiune mai veche.

Unii Lei ar putea avea în plan vreo dietă drastică pe care au mai ținut-o deși nu le-a făcut bine. Încearcă să nu repeți greșelile trecutului. Nu e recomandat să îți asumi responsabilități profesionale în plus, ci să le onorezi pe cele pe care le ai deja, ca să nu ajungi la epuizare.

După 24 aprilie 2019, cu Pluton și Saturn retrograde prin casa sănătății, ar trebui să-ți acorzi mai multă atenție, să te ocupi de echilibrul fizic și de cel emoțional. 

www.eastrolog.ro

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: