Horoscop

PESTI - Horoscopul anului 2018 Pesti

PESTI - Horoscopul anului 2018

Pești 2018: Viziune optimistă, planuri pe termen lung

Anul 2018 ar putea funcționa pentru Pești pe principiul "schimbi locul, schimbi norocul", dar într-o variantă modificată: "schimbi mentalitățile, schimbi norocul".

Jupiter, co-guvernatorul Peștilor și stăpânul casei carierei și a direcției în viață, tranzitează până la 8 noiembrie casa IX, a marilor aspirații, a călătoriilor, a relațiilor cu străinătatea, a studiilor superioare, a convingerilor și a filosofiei de viață. Prin urmare, în 2018 parcursul tău personal și profesional, reputația și statutul socio-profesional depind de concepțiile tale despre lume și viață și de cât de dispus ești să-ți lărgești orizontul cunoașterii și perspectiva asupra propriei persoane, dar și asupra carierei și a drumului pe care vrei să-l urmezi în viață.

Studiile superioare, proiectele publicistice ori academice, activitățile de import-export, călătoriile și contactul cu alte culturi sunt favorizate și favorabile dezvoltării tale personale și profesionale. La fel de favorabilă îți poate fi extinderea afacerilor peste hotare sau emigrarea în scopuri academice ori profesionale.

În 2018 Peștilor li se recomandă să se orienteze spre autocunoaștere și dezvoltare personală, spre aprofundarea studiilor, eventual spre reluarea studiilor abandonate în anii anteriori, pentru a-și spori șansele de realizare socio-profesională.

Nu este niciodată prea târziu pentru a-ți cultiva intelectul sau pentru a ajunge să te înțelegi mai bine din punct de vedere emoțional, dacă ținem cont că Jupiter se găsește în Scorpion, un semn de Apă, al abisurilor sufletești și al emoțiilor extreme.

Aspectul armonios dintre Jupiter, guvernatorul tradițional al Peștilor, și Neptun, stăpânul modern al zodiei, favorizează reconectarea la cele mai înalte idealuri personale, spirituale și profesionale și promite o viziune mai optimistă asupra lumii dar, pe de altă parte, predispune la idealism exagerat și la dogmatism. Ar fi bine să pornești de la premisa că ești încă pe calea descoperirii de sine și că nu deții adevărul absolut, ci poate doar unele adevăruri personale.

Atenție: nevoia de a găsi un maestru sau o cale spirituală proprie te poate transforma în ținta ușoară a unor șarlatani!

Există și Pești care în 2018 pot ajunge la o stare de echilibru și mulțumire sufletească, stare pe care o pot transmite apoi și celor din jur prin intermediul unor seminare, workshop-uri, cursuri etc. De asemenea, unii Pești pot să își descopere misiunea spirituală sau să facă pace cu ei înșiși, trăgând învățăminte din viața de zi cu zi.

Tranzitului lui Pluton prin casa XI a Peștilor i se adaugă pentru următorii aproximativ doi ani și jumătate tranzitul lui Saturn. Prin urmare, eastrolog.ro îți recomandă ca în 2018 să te gândești foarte serios și așezat la viitor, pe termen lung.

De altfel, evenimentele care se succed în viața ta și în cercul de prieteni te ajută să dobândești mai mult realism, chiar dacă de multe ori te simți incomodat sau constrâns de opiniile și sfaturile celorlalți.

Tranzitul lui Pluton în casa XI a Peștilor te ajută și să-ți evaluezi mai realist amicii și grupurile din care faci parte. Este momentul să îndepărtezi din viața ta persoanele cu care chiar nu ai nimic în comun și să încerci să înțelegi care dintre relații chiar sunt cu adevărat reciproc avantajoase. Acum ai posibilitatea să așezi pe baze noi anumite relații de prietenie și anumite colaborări cu grupuri sau organizații.

Din punct de vedere financiar, în 2018 ai posibilitatea să-ți stabilizezi veniturile, mai ales după 15 mai, când Uranus părăsește casa banilor Peștilor și trece în casa III, o casă a intelectului, a comunicării, a învățării, a deplasărilor scurte și a relațiilor cu rudele, cu vecinii și cu mediul în care muncești și trăiești.

Pe parcursul tranzitului lui Uranus în casa III a Peștilor, multe dintre percepțiile tale se pot schimba și ar fi chiar bine să încerci noi idei și noi metode de abordare intelectuală, să cauți să gândești și să te comporți altfel decât până acum.

Având în vedere că Uranus guvernează casa XII a Peștilor, în 2018 este recomandat să fii atent să nu exprimi, chiar și din neatenție, anumite îngrijorări și temeri care te bântuie de multă vreme, dar care nu au neapărat o bază solidă. Ar fi bine să privești lucrurile într-un mod cât mai obiectiv și mai realist, chiar dacă asta presupune să faci un efort sau să te confrunți cu anumite probleme pe care le-ai tot evitat până acum.

În 2018 este posibil să iasă la lumină o problemă de sănătate, poate o sensibilitate a sistemului nervos, iar rudele și prietenii ar putea insista să mergi la medic, în ciuda protestelor tale. Ar fi bine să te lași ghidat de cei mai raționali și, poate, cu mai multă experiență în domeniu, mai ales în august și septembrie.

Schimbul de idei te avantajează, dar este recomandat să eviți suprasolicitarea mentală. Poți să profiți de tranzitul lui Uranus în casa III pentru a-ți face cunoscute ideile și opiniile, dar este recomandabil să-i lași pe cei apropiați să te ghideze, să te ajute să le organizezi. În această perioadă ești mai predispus la neatenție și la agitație mentală și motorie.

În a doua parte a anului, iti recomandam recomandm să acorzi atenție stresului, suprasolicitării și oricăror simptome supărătoare. Remedii se găsesc și ar fi bine să nu lași anumite afecțiuni să devină cronice sau să necesite tratamente costisitoare. 

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: