Horoscop

Pesti - Horoscopul dragostei pe 2019 Pesti

Pesti - Horoscopul dragostei pe 2019

Ȋn 2019 eşti prietenos şi dornic să cunoști cât mai multă lume; poate chiar să și călătorești alături de prieteni sau colegi (dar nu neapărat pe distanțe mari).

Cei mai mulți Pești nu par foarte dornici să-şi schimbe statutul matrimonial. Așadar, dacă ești singur, e foarte posibil să rămâi așa. Probabil preferi să ții relațiile într-o zonă platonică. Patru dintre cele cinci eclipse din 2019 îți activează axa iubirii și a prieteniei, iar acest lucru te poate forța la un moment dat să clarifici situația unor relații pe care le menții cu bună ştiinţă într-o zonă de confuzie.

Dacă ai mai flirtat cu câte un prieten/cu câte o prietenă dar ulterior ai optat pentru alte persoane cu care să ai relații pasagere, e posibil să ți se ceară să îți declari intențiile, să alegi, să îți clarifici sentimentele.
Luna iulie 2019 poate fi deosebit de intensă din punct de vedere amoros. Poate aduce noi începuturi atât în cuplurile mai vechi, cȃt și pentru Peștii care doresc totuși o relație amoroasă. Cei care au jonglat cu mai multe relații, mai ales în anturajul apropiat, pot avea zile mai amare pentru că vor fi confruntați cu propria neseriozitate şi cu promisiunile încălcate. Euniversum.com semnalează că evenimentele acestei perioade te pot obliga să faci schimbări, chiar dacă majoritatea Peștilor ar prefera să evite să ia decizii sau să acționeze în vreun fel.

Mercur, planeta care guvernează parteneriatele Peștilor, retrogradează în 2019 în semne de Apă, cu excepția perioadei 8-19 iulie (când retrogradează în Leu). Se poate spune că este un an favorabil revizuirii propriilor sentimente față de anumite persoane, dar și a atitudinii față de iubire și față de căsătorie, în general.

În perioada 5-28 martie, Mercur retrogrdează chiar în Pești, ceea ce înseamnă că apar oportunități amoroase dar lucrurile se leagă mai greu. Euniversum.com avertizează că nu este recomandat ca în acest interval să faci cereri în căsătorie, să planifici nunta, să faci cununia civilă etc. Este însă o perioadă bună să îți asculți partenerul de viață sau persoana alături de care dorești să îți petreci restul vieții.

E posibil ca uneori să ți se pară mult și greu de suportat, dar, odată cu revenirea lui Mercur în mers direct, nu vei regreta efortul depus anterior. Vei avea un simț al direcției mult mai bun în ceea ce privește propria căsnicie sau o relație pe care o dorești oficializată.
În perioada 19 iulie - 1 august 2019, Mercur retrogradează în casa iubirii Peștilor, astfel încât crește riscul să transmiți mesaje eronate potenţialilor parteneri sau să interpretezi greșit ceea ce ți se spune. Evită să tragi concluzii pripite şi să dramatizezi. Euniversum.com te sfătuieşte să ceri lămuriri și să ai răbdare, pentru că perioada în care nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă se prelungește și în august.

Ȋn noiembrie 2019, când Mercur retrogradează în casa IX a Peștilor, pot apărea diferențe notabile și greu de gestionat între convingerile tale și cele ale perechii tale. De asemenea, dacă ai o relație la distanță sau cu o persoană din străinătate, pot apărea confuzii sau neînțelegeri în privinţa intențiilor.

Partea bună este că aceste experiențe te pot ajuta să comunici mai eficient în plan amoros și să fii mai atent la persoana iubită - la dorințele sale reale și nu la ceea ce consideri tu că își dorește sau că ar trebui să își dorească. 

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: