Horoscop

Pesti, luna Aprilie 2019 Pesti

Pesti, luna Aprilie 2019

Dragoste și viața în doi:

Iubirea și relațiile reprezintă centrul tău de interes în aprilie 2019. Sunt multe decizii de luat, dar înainte de toate euniversum.com subliniază că este important să înțelegi dacă relația amoroasă din care faci parte e suficient de echilibrată.

În primele două decade ale lunii aprilie 2019 tinzi să fii mai centrat pe tine și pe nevoile și dorințele tale, iar perechea îți poate reproșa acest lucru. Este, cu siguranță, mare nevoie să te faci auzit și apreciat, să explici care sunt așteptările tale; dar fii deschis și spre ceea ce își dorește perechea ta. Aceasta ar putea să îți reproșeze și faptul că faci promisiuni fără acoperire sau că te lași purtat de vise, prea departe de concret.

În a doua jumătate a lunii aprilie 2019, persoana iubită ar putea deveni mai revendicativă - are nevoie să simtă că valorează cu adevărat ceva pentru tine.

Peștii singuri ar putea avea tendința de a se repezi în orice fel de relație sau de a grăbi o relație abia înfiripată. Tranzitul lui Mercur (de la 17 aprilie 2019) și tranzitul lui Venus (de la 20 aprilie) prin Berbec îi susțin pe Peștii mai timizi care doresc să facă primul pas în a aborda o persoană care le place sau în a-și declara sentimentele într-o relație mai nouă care pare să meargă foarte bine. Ai grijă, totuși, pentru că intuiția îți mai joacă feste!

Muncă și bani:

Jupiter, prezent în casa X (carieră, ambiții și statut socio-profesional) - casă pe care o și guvernează - intră în mers aparent retrograd la 10 aprilie 2019. Până în august, Peștii au tot timpul din lume să își regândească direcția în carieră, să-și revizuiască proiectele pe termen lung și să găsească strategii noi de creștere profesională.

Dacă nu ești mulțumit de ceea ce faci acum, de profesie, de mediul în care lucrezi sau de posibilitățile de a promova, reorientează-te! Poate că e nevoie de un curs de specializare sau de recalificare și cu siguranță e nevoie de schimbarea perspectivei asupra ideii de succes sau asupra carierei. Este perioada cea mai bună pentru a te îndrepta spre o activitate care să îți placă într-adevăr și care să te reprezinte.

Din punct de vedere financiar ai putea avea parte de surprize foarte plăcute. Luna Nouă din 5 aprilie 2019 are loc chiar în casa banilor munciți și a resurselor personale. Euniversum.com te încurajează să cauți noi surse de venit sau să îți stabilești țeluri financiare mai realiste.

Unii Pești pot beneficia de o creștere a veniturilor, dar acest lucru nu se petrece fără efort. Depinde de tine, însă, cum gestionezi surplusurile, pentru că ai putea fi tentat de cumpărături impulsive. Peștii mai strâmtorați cu banii ar putea să primească ajutorul perechii de viață.

Formă fizică și moral:

Tonusul Peștilor e foarte bun și în aprilie 2019, mai ales în prima jumătate a lunii. Te simți puternic și cuceritor, dar ai grijă la o predispoziție spre a aștepta prea mult și de la tine și de la ceilalți! S-ar putea să ai parte de dezamăgiri usturătoare, dar măcar te vei trezi la realitate.

Din dorința de a fi în centrul atenției în familie, ai putea stârni conflicte; dar ți-ai putea stârni și ție un flux de amintiri și/sau de emoții puternice. Vorbește despre ele, dar nu agresiv și nu acuzator.

Dacă dorești să îți schimbi direcția în viață, vei avea nevoie de sprijinul familiei. 

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: