Horoscop

Pesti, luna Decembrie 2018 Pesti

Pesti, luna Decembrie 2018

Dragoste și viața în doi:

În decembrie 2018, te faci remarcat atât din punct de vedere amoros, cât și din cel profesional.

E posibil chiar ca luna aceasta să trezești interesul unei persoane cu statut social bun. Sau poate îți găsești jumătatea printre oamenii cu care interacționezi în interes de serviciu, sau într-o instituție publică.

Sunt însă și Peşti singuri care ar putea avea vise prea măreţe, care au tendința să trăiască după idealuri amoroase atât de înalte încât e imposibil să îi vadă pe muritorii de rând care le fac curte şi care încearcă prin orice mijloace să le trezească interesul. Dacă chiar vrei să scapi de singurătate, euniversum.com recomandă să fii mai atent la oamenii din jur și mai racordat la realitatea obiectivă.

Peștii care au pereche tind să se gândească serios la a se așeza la casa lor, la a oficializa parteneriatul, la a-și asuma angajamente pe termen lung. De Crăciun ai putea fi cuprins de emoții şi să nu mai știi ce să spui sau cum să faci propunerea. Sau poate nu vei şti cum să răspunzi la o eventuală cerere în căsătorie. Există riscul de a transmite un mesaj neclar - de a-ți face perechea să se îndoiască de intențiile tale. Lucrurile se rezolvă însă cu bine și petreci sfârșitul anului într-o atmosferă romantică, plină de speranțe pentru viitor. 

Muncă și bani:

Din punct de vedere profesional, te afirmi cu mai multă dificultate la începutul lui decembrie 2018. Tinzi să gafezi, să te supra-apreciezi sau să îți faci iluzii legate de bani.

Oricât de capabil ai fi, e important să fii prudent în ceea ce privește resursele. Euniversum.com avertizează că ai putea fi acuzat că ai deturnat banii firmei, că nu ești la zi cu decontările, că ai rătăcit ordinele de deplasare etc. Este foarte important să fii atent la ceea ce se petrece în jur, pentru că ești foarte vizibil; iar această sabie are două tăișuri. În a doua jumătate a lui decembrie 2018 se pot clarifica lucrurile din zona financiară, mai ales dacă ai fost acuzat pe nedrept.

Colegii te pot ajuta foarte mult. Dacă dai dovadă că știi să lucrezi în echipă, să-i asculți pe cei mai în vârstă sau cu mai multă experiență decât tine, ai șanse să te pui mult mai bine în valoare în ochii șefului - chiar şi să fii promovat înainte de Crăciun.

Dacă ești antreprenor sau dacă ai de semnat contracte noi de colaborare, de prestări servicii, de asociere etc., fă acest lucru până de Crăciun. După aceea riscurile de a fi înșelat sunt foarte mari. 

Formă fizică și moral:

În decembrie 2018 poţi fi de multe ori confuz în legătură cu potenţialul tău, ceea ce ar putea să te descurajeze periodic.

Euniversum.com recomandă să operezi cu idei și concepte la nivel intelectual şi obiectiv - nu te lăsa sufocat de emoții.

La nivel fizic, poţi avea o predispoziție spre retenția de apă. Asta nu înseamnă că trebuie te hidratezi mai puțin, ci să cauți alimente şi ceaiuri care să te ajute să elimini mai bine surplusul. 

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: