Horoscop

Horoscopul Dragostei Rac pe 2019 Rac

Horoscopul Dragostei Rac pe 2019

În 2019, casa relațiilor Racului rămâne gazda lui Saturn și a lui Pluton - doi "musafiri" aducători de lecții importante despre asumare, maturitate, adevăr și deschidere spre schimbare și consolidare. Este o perioadă în care Racilor li se reamintesc angajamentele luate sau sunt puși în situația de a înțelege în ce măsură perechea de viață și le respectă sau nu pe ale sale.

În plus, casa relațiilor Racului este activată în 2019 de două eclipse de Soare (6 ianuarie și 26 decembrie) și de o eclipsă de Lună (17 iulie). Nu s-ar spune că ai parte de un an ușor, ci mai degrabă de momente sensibile, generatoare de tensiuni și crize care să te îndrepte spre schimbarea raporturilor de forțe în parteneriate, asocieri, căsnicie. Complicațiile anului trecut se resimt și în 2019, dar de această dată va trebui să iei o serie de decizii mult mai tranșante pentru a ajunge la un echilibru cu tine, dar și cu perechea de viață. Ți s-ar putea cere chiar şi să îți asumi noi angajamente.

Eclipsele pot declanșa evenimente care să te ajute să înțelegi ce anume nu merge bine în căsnicie, ce se poate repara și ce nu. Chiar dacă ai parte de un mariaj armonios, în 2019 soțul sau soția ar puta trece printr-o serie de momente dificile sau prin etape de viață mai neplăcute, care să vă tulbure ritmul şi buna înțelegere. E nevoie de precauție și de răbdare de ambele părți pentru a nu strica ceva bun și funcțional doar pentru chestiuni de conjunctură.
Nu te lăsa atras în dramele perechii tale, nu le lăsa să te consume, dar oferă-i sprijin. S-ar putea ca expresia "la bine și la rău" să devină de mare actualitate, iar provocările să conducă la sudarea unor căsnicii care vor rezista în timp. Euniversum.com recomandă să eviți deciziile radicale; să lași loc de discuții şi de perspective noi. Pe de altă parte, relațiile disfuncționale ajung la final și nu prea mai e loc de întors.

Prezența lui Saturn în casa parteneriatelor Racului ar putea să definească o perioadă în care mulți Raci caută să își oficializeze relațiile amoroase, dar mai degrabă din nevoia de securitate sau de a răspunde prejudecăților sociale decât din iubire. Racii singuri sunt mai atrași de persoane mai în vârstă sau cu mai multă experiență de viață, dar prezența lui Pluton în casa VII poate aduce în viața lor persoane dominatoare sau care să le schimbe viziunea asupra iubirii.
În 2019, momentele pasionale, emoţionante şi romantice nu lipsesc din viața Racilor. În acest sens se remarcă lunile februarie și martie, a doua jumătate a lunii mai, a doua jumătate a lui octombrie, prima jumătate a lui noiembrie şi toată luna decembrie.

La 2 decembrie 2019, Jupiter își începe tranzitul prin casa parteneriatelor Racului. Senzația de apăsare se mai disipă și se conturează o viziune mai optimistă şi progresistă. Pentru unii Raci acest tranzit poate aduce o relație amoroasă nouă, o relație cu mult potențial pe termen lung, care poate ajunge chiar la căsătorie.

Euniversum.com te sfătuieşte ca în 2019 să faci un efort conștient de a fi mai spontan, mai deschis, mai creativ în relațiile romantice - să nu te gândești imediat la ce sarcini ar trebui să își asume fiecare. În octombrie și decembrie îți poți revigora mult mai ușor viața amorosă. Îți revine pofta de flirt, de seducție, de a-ți asuma riscuri în amor. Cuplurile cu vechime se animă, regăsindu-și verva de-altădată.

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: