Horoscop

Horoscopul Dragostei Rac pe 2018 Rac

Horoscopul Dragostei Rac pe 2018

Dragoste, cuplu, prietenie

În 2018, la fel ca în a doua parte a anului precedent, sectorul amoros și cel social se evidențiază ca fiind câteva dintre ariile de interes ale tale din această perioadă. Așa se face că nu duci lipsă de dinamism pe aceste planuri, ceea ce nu aduce mereu numai evenimente plăcute. Ține cont că cele mai puțin plăcute îți condimentează viața.

În primul trimestru al acestui an, accentul cade pe viața ta sentimentală. Iată așadar prilejul ideal să te concentrezi pe acest sector al vieții tale și să cultivi conexiunea pe care o ai cu persoana iubită. Nu te aștepta totuși să curgă doar lapte și miere. Mai pot apărea provocări menite să vă aducă mai aproape. Tratați-le așa cum se cuvine.

Începând cu a doua jumătate a lunii aprilie, lucrurile ar putea evolua mai puțin repede pe plan amoros. Poate că ți-ai dori să duci relația cu partenerul la nivelul următor, dar apar impedimente care vă țin în loc. Profitați de acest răgaz pentru a regla raportul de forțe din cuplu. Pe plan social, se dinamizează atmosfera și cunoști oameni faini.

Din septembrie încolo, sectorul sentimental ar putea prinde un avânt binemeritat. Mai puțin decât până în toamnă, simți apăsarea unor dubii în ceea ce-l/o privește pe cel/a de lângă tine, semn că ușor-ușor situația se schimbă în bine. Chiar și așa, nu înseamnă că această dezmorțire te scutește de eforturi pe acest plan. Dar bucură-te de beneficii.

Cândva din octombrie până la mijlocul lui noiembrie, s-ar putea ca responsabilitățile casnice sau părinții tăi să ajungă să se interpună între tine și persoana iubită. Dacă îți dorești pace și armonie între tine și cel drag, poate ar fi mai bine să nu amestecați pe nimeni altcineva în bucătăria cuplului. Burlacii/țele sunt favorizate în acest trimestru.

După cum poți constata din paragrafele de mai sus, dragoste plutește în aer în acest an, dar cu toate acestea, așteaptă-te să vină la pachet și cu scântei, mai ales dacă focul arde cu putere. Pe plan social, nu se îmtâmplă atât de multe lucruri, semn că ți se dă ocazia să muncești la consolidarea prieteniilor pe care le-ai legat în ultimii câțiva ani.  

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: