Horoscop

RAC - Horoscopul anului 2018 Rac

RAC - Horoscopul anului 2018

Rac 2018: Noi proiecte de viitor, revoluție în plan relațional

În 2018, în centrul atenției Racilor se află chestiunile legate de viața sentimentală, copii, creativitate, parteneriate, prietenie, precum și de revizuirea proiectelor de viitor.

Tensiunile familiale care probabil că ți-au tulburat anul precedent se risipesc ca norii după furtună. Tranzitul lui Jupiter prin casa V a Racului promite o abordare mai optimistă a chestiunilor ce țin de casă și de familie, inclusiv o îmbunătățire a bugetului. Așadar, se creează condițiile necesare pentru rezolvarea unor conflicte mai vechi, pentru eliberarea de resentimente și emoții negative.

Și relațiile cu copiii, dacă ai, sunt mult mai armonioase în 2018 și reușești să îi călăuzești cu mai multă ușurință pe drumul cel bun. S-ar putea chiar să vă și distrați împreună, îmbinând responsabilitățile și îndeplinirea unor sarcini cu jocul și buna dispoziție.

Este momentul să te lași purtat de această pasă tinerească și să te apuci de un sport, să faci mai multă mișcare, să îți îmbunătățești forma fizică. În scurt timp, s-ar putea să observi că te simți mai bine nu doar din punct de vedere fizic, ci și psihic, iar stresul nu se mai acumulează în doze dăunătoare.

În 2018 sunt avantajați Racii care vor să aibă copii, iar acest lucru le poate schimba radical în bine dinamica relației. De asemenea, cresc șansele Racilor care își caută pereche sau care doresc să își oficializeze relația - dar li se recomandă prudență, pentru că au tendința să își idealizeze potențialii parteneri.

Pe parcursul anului 2018 nu lipsesc incidentele sau dubiile, dacă ținem cont de retrogradarea planetei Marte, care are loc în lunile de vară în casele relaționale ale Racilor. Dar nici retrogradarea lui Venus prin casa iubirii, în toamnă, nu este de trecut cu vederea.

În plus, casa parteneriatelor Racului este marcată în 2018 și de prezența lui Saturn (alături de Pluton), astfel că se creează condițiile necesare pentru ca tu să dobândești un plus de maturitate și de realism și să identifici eventualele relații toxice din viața ta.

Racii sunt însă într-o dispoziție iertătoare și idealistă în acest an, fiindcă Jupiter și Neptun se află în relații armonioase. Trigonul Jupiter-Neptun se perfectează în lunile mai și august și te face să te simți în largul tău, să îți exprimi direct sentimentele față de ceilalți și să dai dovadă de devotament și compasiune.

La 15 mai 2018 Uranus părăsește casa carierei Racului și pășește în casa proiectelor de grup, a prietenilor, a beneficiilor care vin din exercitarea profesiei, dar și a planurilor de viitor, unde va sta 7 ani. Prin urmare, schimbările care au avut loc în ultimii ani în viața profesională a Racilor conduc, începând din 2018, la reactualizarea proiectelor pe termen lung și la reformularea priorităților legate de viitor.

Acum ai, în sfârșit, posibilitatea să redevii tu însuți, să nu te mai simți obligat să faci ceea ce crezi că așteaptă ceilalți de la tine. Iar această eliberare ar putea conduce la o adevărată revoluție în plan relațional. Este anul în care poate avea loc reconfigurarea cercului de prieteni, anul în care abandonezi anumite grupuri sau anumite cercuri socio-profesionale, pentru a adera la altele noi, care au poate o viziune mai practică, mai ușor aplicabilă asupra proiectelor comune.

În 2018 mulți Raci sunt mai dispuși să iasă din spațiul lor de siguranță, să socializeze mai mult și chiar să riște mai mult în ceea ce privește anumite asocieri ori colaborări sau în ceea ce privește viitorul lor, în general.

Cum Uranus este stăpânul casei VIII a Racului, în 2018 poți fi avantajat dacă te implici în activități de cercetare. Sau poate că un proiect mai vechi de cercetare primește acum fondurile ncesare pentru a fi pus în aplicare pe termen lung. De asemenea, îți pot aduce beneficii activitățile umanitare, implicarea în proiecte cu impact social, colaborarea cu organizații mari sau cu companii multinaționale.

Solidaritatea, prietenia și altruismul sunt valori de care ar fi bine să îți amintești de-a lungul acestui an. Ele te pot ajuta să te remarci și să aduni în jurul tău oameni care să te sprijine.

Perechile de eclipse din 2018 activează axa financiară a Racului, dar mai are loc, la 13 iulie, o eclipsă de Soare chiar în Rac. Ai putea folosi energia acestei eclipse pentru a începe o înnoire personală, o reinventare. Ai posibilitatea să inițiezi proiecte personale care se pot dovedi și bănoase în următoarele șase luni.

Este vremea să îți exprimi fără ezitare punctul de vedere și dorințele, să îți revendici drepturile, să te străduiești să te cunoști mai bine, să te autoevaluezi. Acolo unde ai dubii, poți încerca să te vezi prin ochii celorlalți sau să sondezi opinia lor despre tine.

Pe de altă parte, eastrolog.ro îți recomandă să ai grijă să nu devii arogant sau egocentric și să încerci să găsești o cale de mijloc între aspirațiile tale și dorințele celor din jur.  

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: