Horoscop

Rac, luna Aprilie 2019 Rac

Rac, luna Aprilie 2019

Dragoste și viața în doi:

Pe de-o parte, ești predispus spre visare și romantism, spre poezie și idealuri amoroase înalte; pe de altă parte, ești pus în fața unor complicații parteneriale mai vechi care acum reclamă atenția ta.

Mulți dintre Racii căsătoriți simt în aprilie 2019 că au de depus mult efort pentru a ține lucrurile pe linia de plutire. Este important să știi când să te recentrezi pe tine, când să nu te lași cotropit de autoritatea perechii tale. Pe de altă parte, în anumite cupluri ar putea să se creeze un conflict între predispozițiile Racilor spre gelozie, dependență, posesivitate și nevoia perechii lor de a impune limite.

Racii care își caută pereche ar putea fi atrași de figuri paterne/materne protectoare, de persoane cu multă experiență de viață, care ar putea să îi protejeze, să le ia responsabilitățile de pe umeri. Dar euniversum.com semnalează că dacă cedezi tentației ai putea comite o mare eroare. Tranzitele lunii aprilie 2019 te încurajează să îți asumi propriile alegeri și direcții în viață, inclusiv pe cele relaționale.

La finele lunii aprilie 2019, atât Pluton (24 aprilie), cât și Saturn (30 aprilie) afectează zodia Racului în mers aparent retrograd, deschizând o îndelungată perioadă în care vei avea mult de lucru la căsnicia ta sau la o relație amoroasă pe care o dorești pe termen lung.

Muncă și bani:

Luna Nouă din 5 aprilie 2019 are loc în casa carierei, a succesului și a reputației socio-profesionale și îți oferă energia necesară pentru a intra într-o nouă etapă în plan profesional - sau pentru a alege o nouă direcție în viață. Dar lucrurile nu se mișcă atât de repede pe cât ți-ai dori. Euniversum.com recomandă să nu le forțezi și să-ți acorzi timp pentru planificare.

În aprilie 2019, Marte (planeta care guvernează cariera și ambițiile socio-profesionale ale Racilor) tranzitează casa XII (sacrificii, izolare, dar și vindecare). În plus, Jupiter, aflat în domiciliu în casa VI a Racului (muncă și sănătate), intră în mers aparent retrograd la 10 aprilie 2019. Drept urmare, în plan profesional ar fi mai degrabă o perioadă de bilanț și de reevaluări, de refacere a strategiilor pe termen lung, de reorganizare a activității sau poate chiar de prospectare a pieței muncii pentru a schimba locul de muncă.

Te-ar putea ajuta o recalificare, dar și munca de voluntariat, actele de caritate, promovarea drepturilor celor care nu se pot apăra singuri. Aceste gesturi altruiste, încărcate de iubire și de compasiune, te-ar putea face mult mai vizibil pe scena socială decât orice altceva. Așa se pot naște oportunități neașteptate în plan profesional.

Formă fizică și moral:

Cu Jupiter retrograd prin casa sănătății, te-ai putea aștepta la tot felul de simptome năstrușnice, dar și la reveniri ale unor răceli sau ale altor afecțiuni (nu neapărat grave) pe care nu le-ai tratat corespunzător în ultima vreme.

Fă-ți timp pentru a-ți revizui obiceiurile alimentare și pentru a face mai multă mișcare atunci când simți că agitația interioară este excesivă. Cu Marte în casa XII, fluxul gândurilor și al îngrijorărilor ar putea fi crescut și e nevoie de perioade îndelungi de odihnă, dar și de reorganizarea priorităților. 

www.eastrolog.ro

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: