Horoscop

Rac, luna Decembrie 2018 Rac

Rac, luna Decembrie 2018

Dragoste și viața în doi:

Racii se bucură de armonie sentimentală, în special în a doua jumătate a lunii decembrie 2018. Astrele predispun la dialog și pot trezi dorința de consolidare a relațiilor matrimoniale.

După 6 decembrie - când Mercur, planeta comunicării, își reia mersul direct prin casa iubirii, a flirturilor și a aventurilor sentimentale a Racului - pot ieși la lumină o serie de secrete sau de adevăruri neplăcute legate de viața amoroasă. Pe de altă parte, se creează oportunități favorabile să laşi în urmă trecutul și experiențele sentimentale dureroase.

Mulți Raci ar putea visa în această perioadă la o căsătorie, deși nu s-au întâlnit decât virtual cu „marea iubire".

A doua jumătate a lunii decembrie 2018 aduce mai mult realism afectiv, atât pentru Racii căsătoriţi, cât și pentru cei care caută aventura romantică ori abia au descoperit-o. Racii căsătoriți fac pași importanți înspre consolidarea relației și își pot recuceri perechea cu gesturi romantice, dar și cu o viață socială mai activă.

Dacă tot vin sărbătorile de iarnă, nu te grăbi să organizezi petreceri la tine acasă. Socializaţi mai mult, scoate-ți jumătatea în oraş, plecați într-un sejur etc.

Racii singuri se bucură de jocurile seducției, de cuceriri şi pasiune, dar cu mai multă maturitate decât de obicei. Poate chiar și cu o doză însemnată de pragmatism, ceea ce îi împiedică să intre în săptămâna oarbă, cum se spune în popor.

Muncă și bani:

Munca te solicită, dar pentru că ești într-o etapă de dezvoltare, nici nu simți oboseala. Faci lucrurile cu plăcere și poți uita adesea că mai ai și alte obligații, mai ales față de cei dragi. 

Cei mai mulți Raci vor să intre în noul an cu proiecte noi la activ. Nu îi interesează bilanțuri și retrospective. Racii aflați în căutarea unui (nou) loc de muncă sau în căutare de clienți ar putea avea noroc, mai ales în ultima decadă a lui decembrie 2018.

Dacă îți dorești mai multă libertate de mișcare în plan profesional, ar fi bine să acționezi în acest sens în a doua jumătate a lunii. Ai putea câștiga mai mulți bani dacă te decizi să părăsești căile bătătorite de alții și să îți asumi riscuri, să încerci metode de lucru noi etc.

Din punct de vedere financiar, lucrurile stau mai bine în ultima decadă a lui decembrie 2018 - închei contracte noi sau pui la punct parteneriate profitabile. Dacă ai datorii, fă un efort să le plătești cât mai repede! 

Formă fizică și moral:

După 13 decembrie 2018, se pot clarifica anumite aspecte legate de starea ta de sănătate. Primești vești bune de la medic sau o serie de analize alungă orice fel de suspiciuni care te măcinau încă de luna trecută.

Evită tratamentele după ureche și prezintă-te la medic dacă ai simptome neașteptate chiar înainte de Anul Nou! În rest, încearcă să eviți excesele alimentare de sărbători, mai ales dacă ești proaspăt ieșit de la dietă.  

www.eastrolog.ro

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: