Horoscop

Sagetator - Horoscopul dragostei pe 2018 Sagetator

Sagetator - Horoscopul dragostei pe 2018

Dragoste, cuplu, prietenie

Cât privește viața de cuplu și cea socială, anul 2018 se arată chiar mai puțin ofertant decât cel precedent, semn că responsabilitatea ta este să cultivi relațiile pe care le ai deja și nu neapărat să pornești altele noi. Nu că nu se va arăta oportunitatea de a face și acest lucru, dar s-ar putea să te distragă de la cele care au perspective de viitor.

Primul trimestru al anului pare să nu aducă noutăți pe acest plan, semn că ți se dă liber arbitru să acționezi cum crezi tu de cuviință. Poate nu ar strica totuși dacă ai depune eforturi în direcția consolidării relației de cuplu și a poziției tale în anturajul pe care îl frecventezi. Oricare ar fi situația, cert e că pot crește mult în aceste trei luni ale anului.

În prima jumătate a lui aprilie, se prea poate ca lucrurile între tine și partener să se împotmolească. Poate că s-a instalat o stare de plistic și monotonie între voi ori chiar s-a stins flacăra pasiunii. Dacă crezi că mai poate fi salvat ceva, acționează înainte ca totul să se piardă. Preia tu inițiativa și vezi dacă cel drag te urmează în acest demers.

Progrese în această direcție ai putea avea în al treilea trimestru al anului, dar depinde de nivelul de implicare de care dai dovadă. Din iulie încolo, te simți bine în pielea ta, iar cei din jurul tău, inclusiv persoana iubită, vor fi atrase inevitabil de acest lucru. În caz că reușești să menții această stare de bine, vei avea multe de câștigat pe viitor.

În octombrie și/sau noiembrie ai putea fi pus/ă în situația de a-ți tria serios anturajul. Poate că unele persoane pe care le-ai crezut de încredere ți-au ascuns lucruri care te-au afectat într-un mod sau altul. Nu-i nimic rău în a te despărți de unii oameni care par să nu mai gândească la unison cu tine. Câteodată evoluați în direcții diferite.

După cum se poate vedea din paragrafele de mai sus, se prefigurează un an 2018 în care noile începuturi nu sunt subiectul principal. Este drept că pot exista unele intrigi și puncte culminante, dar important este acum felul în care conduci povestea de iubire sau cele de prietenie în care ești implicat/ă. Poți ajunge departe cu ele dacă îți dorești. 

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: