Horoscop

Sagetator - Horoscopul dragostei pe 2019 Sagetator

Sagetator - Horoscopul dragostei pe 2019

Până la 6 martie 2019, Uranus activează pentru Săgetător casa iubirii, a flirtului, a creativității și a copiilor, ceea ce predispune la o viață amoroasă plină de evenimente incitante.

Săgetătorii singuri nu sunt prea atrași de relații stabile, iar acest lucru se poate reflecta într-o predispoziție spre aventuri de-o noapte, spre a jongla cu mai multe relații în același timp etc. Ar fi bine să ai grijă la sarcini nedorite.

Cu Jupiter, guvernatorul Săgetătorului, prezent până la 2 decembrie 2019 chiar în casa I (personalitate), tinzi să fii mai centrat pe nevoile tale, pe proiectele personale, pe propria evoluție. Acest lucru generează o nevoie mai mare de libertate decât de obicei, ceea ce poate destabiliza atât cuplurile mai vechi, cât și pe cele abia înfiripate.

Din fericire, prezența lui Jupiter în casa I îți poate accentua calități precum optimismul, jovialitatea, generozitatea, dorința de a socializa; drept urmare, ești în general o prezență plăcută şi atrăgătoare pentru potenţialii parteneri. Dacă ești căsătorit, ai putea să îți molipsești și partenerul de viață cu entuziamul creator, cu dorința de a explora împreună și separat, cu un romantism mai puțin sufocant.
Mercur - planeta care guvernează parteneriatele și căsătoria Săgetătorilor - retrogradează în 2019 în semne de Apă (cu excepția perioadei 8-19 iulie când retrogradează în Leu) și îți activează case sensibile, emoționale, care au legătură cu inconștientul, subconștientul și cu tiparele relaționale moștenite din familie.

Se poate spune astfel că perioadele 5-28 martie, 19 iulie - 1 august și 31 octombrie - 20 noiembrie pot fi prilej de revelații interesante vizavi de modul în care înțelegi rolul și rostul familiei, al intimității și al resurselor comune în cuplu.

Revenirile lui Mercur la mersul direct sunt intervale deosebit de favorabile comunicării de la suflet la suflet, mai ales în cazul cuplurilor cu vechime, pentru clarificarea unor subiecte mai sensibile, intime. Euniversum.com semnalează că la revenirile lui Mercur în mers direct există o mai mare deschidere spre a împărtăși reciproc nevoi, dorințe, așteptări.
Casa iubirii Săgetătorului este mai puternic activată de planete în primele cinci luni ale lui 2019, perioadă mai favorabilă pentru Săgetătorii singuri, dar mai degrabă pentru cei care au chef de relații pasagere, nicidecum de angajamente pe termen lung. Ca să eviți orice fel de complicații, euniversum.com recomandă să fii onest și să avertizezi din timp că ai chef de joacă și nu de pus pirostriile.

Luna aprilie și prima jumătate a lunii mai 2019 pot marca însă o perioadă favorabilă Săgetătorilor care își caută pereche pe termen lung, pentru că Marte, planeta care guvernează casa iubirii Săgetătorului, se găsește în tranzit prin casa căsătoriei. În această perioadă, mulți Săgetători care au relații amoroase neoficializate dar stabile ar putea să se gândească la căsătorie.

De la 21 mai până la 21 iunie 2019, Soarele îți activează casa căsătoriei, apoi se mută pentru o lună în casa intimității, cu Mercur și Venus (planeta relațiilor și a iubirii) mereu în preajmă. Este o perioadă în care pot apărea conflicte legate de resursele comune, mai ales dacă depinzi de banii soțului ori ai soției; dar și conflicte legate de spațiul personal, de libertatea din cadrul cuplului. Dar pentru mulți Săgetători va fi o perioadă de maxim romantism și erotism, de reconfirmare a angajamentelor luate în cuplu, de consolidare a încrederii reciproce și a intimității.

Ȋn 2019, banii sunt un subiect complicat și generator de conflicte în relațiile amoroase. Euniversum.com recomandă să îl tratezi cu răbdare și corectitudine.

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: