Horoscop

Sagetator, luna Aprilie 2019 Sagetator

Sagetator, luna Aprilie 2019

Dragoste și viața în doi:

Soarele se găsește în casa V (iubire, flirturi și aventuri sentimentale, copii și creativitate) până la 20 aprilie 2019, când locul său este luat de Venus (planeta iubirii). Dar casa iubirii va fi tranzitată și de Mercur (guvernatorul casei parteneriatelor Săgetătorului) începând cu 17 aprilie. Drept urmare, indiferent dacă ești singur sau căsătorit, te așteaptă o perioadă deosebit de fastă din punct de vedere sentimental - o perioadă care îți va aduce bucurie și chef de viață.

Viața amoroasă se redinamizează. Îți revine cheful de aventură, de flirt, de joacă, de cuceriri și de recuceriri. Pentru mulți Săgetători se redeșteaptă marile idealuri amoroase, dorința de a face parte dintr-o relație care să aibă o semnificație mai profundă și care să îi poarte spre cunoaștere și descoperiri. Partenerul de viață te poate lua prin surprindere cu gesturi romantice; îți acordă mai multă atenție sau ar putea aduce vorba despre posibilitatea de a avea un copil.

Marte (guvernatorul casei V: iubirea) se găsește în casa VII a Săgetătorului (parteneriate, căsnicie). Euniversum.com semnalează că e posibil ca o iubire proaspăt înflorită în primăvară să parcurgă rapid drumul spre starea civilă. Sau persoana pe care o cucerești se și visează imediat cu verigheta pe deget, deși tu n-ai chef de chestii serioase, ci doar de distracție și voie bună.

Muncă și bani:

Jupiter, aflat în Săgetător (zodia sa de domiciliu) își începe retrogradarea la 10 aprilie 2019. E posibil să fii mai stângaci sau, dimpotrivă, exagerat de energic - ceea ce poate produce încurcături și nemulțumiri și în viața profesională, dar și în cea personală.

Se poate ca unii Săgetători să fie mai recalcitranți dacă li se fac sugestii sau dacă li se dau ordine, chiar și de către cei îndreptățiți să o facă. Totuși, cu multe planete în tranzit prin casa V, te bucuri de creativitate și inspirație, mai ales dacă ai o activitate independentă.

Euniversum.com subliniază că în a doua jumătate a lunii aprilie 2019 ai putea să îți promovezi cu mare succes un produs, să te faci cunoscut. La 20 aprilie Soarele intră în casa muncii și a sănătății Săgetătorului, deschizând noi posibilități de dezvoltare și schimbare profesională. Dacă nu ești mulțumit de ceea ce faci, recalifică-te sau prospectează posibilitățile de muncă în afara țării.

Cu banii nu stai tocmai pe roze și ai putea ajunge să regreți anumite cheltuieli cam fără măsură făcute în trecut. Unii Săgetători ar putea să țină cu dinții de venituri într-un mod oarecum egoist și limitativ. Te avantajează însă să pui în comun cu alții, să investești împreună cu alții sau să fii atent dacă ai putea să atragi investiții și susținere pentru ideile pe care dorești să le pui în practică.

După 24 aprilie 2019, Pluton și Saturn retrogradează prin casa veniturilor și a resurselor personale, așa că banii vin mai greu decât de obicei.

Formă fizică și moral:

Pentru că Jupiter (planeta guvernatoare a Săgetătorului) își începe mersul retrograd la 10 aprilie 2019, nivelul tău de energie ar putea să oscileze. E posibil să treci de la hiperagitație la lene, de la entuziasm la delăsare.

La acest lucru ar putea contribui și tranzitul lui Mercur prin casa IV (până la 17 aprilie 2019), dar și al lui Venus (până la 20 aprilie). Este favorizată astfel reconfigurarea emoțională - ai putea avea parte de tot felul de descoperiri despre tine, unele nu neapărat plăcute. Dar în final te vei simți eliberat de poveri, iar sufletul tău va păși spre vindecare.  

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: