Horoscop

SCORPION-Horoscopul anului 2018 Scorpion

SCORPION-Horoscopul  anului 2018

Scorpion 2018: Redresare financiară, afirmare profesională

2018 este pentru Scorpioni un an cu potențial mare de progres și chiar de redresare profesională și financiară. Tenacitatea și abilitatea de strateg care te caracterizeaza, te pot conduce spre succes și este momentul să îți pui în practică ideile și cunoștințele acumulate în anii precedenți.

Până la 8 noiembrie 2018, tranzitul lui Jupiter, Marele Benefic, prin casa I a Scorpionului îți aduce oportunități de dezvoltare și afirmare personală. Jupiter formează în acest an aspecte armonioase cu Pluton, stăpânul Scorpionului, și cu Neptun, sprijinindu-te să-ți concretizezi cele mai înalte aspirații și idealuri. Creativitatea, talentele și concepțiile contribuie în mod decisiv la impresia pe care o faci celor cu care interacționezi și contează ori de câte ori apare o miză profesională, financiară sau chiar romantică.

Mulți Scorpioni pot descoperi în 2018 că le stă în putere să își îmbunătățească situația și să facă schimbări în mediul în care muncesc și trăiesc. Te poți afirma cu mai multă ușurință, îți poți demonstra valoarea la locul de muncă, emani încredere și optimism.

Se recomandă atenție la tendința de a te supraevalua și de a exagera în promovarea competențelor pe care le deții. Atunci când simți că totul îți merge din plin, eastrolog.ro îți recomandă să nu te lași dominat de entuziasm și să îți ții în frâu tendința de a-ți propune să faci mai mult decât te țin puterile.

Jupiter guvernează casa II a Scorpionului (casa banilor munciți și a resurselor personale), iar tranzitul său prin casa I arată că de tine depinde să-ți crești veniturile și să le gestionezi într-un mod realist. Este recomandabil să eviți cheltuielile exagerate pentru propria persoană sau pentru imagine. Poți să investești mai inteligent în cursuri de calificare sau de specializare ori în orice altceva te-ar putea ajuta să îți șlefuiești talentele și competența.

De altfel, prezența lui Saturn în casa III a Scorpionului, o casă a comunicării și a învățăturii, te susține în consolidarea cunoștințelor de bază, dar mai ales în consolidarea unor cunoștințe de natură practică, a unor metode de lucru etc. Prin urmare, în 2018 este recomandabil să urmezi cursuri care îți pot fi utile pentru ceea ce dorești să faci pe termen lung.

De asemenea, mulți Scorpioni pot depăși în 2018 anumite dificultăți sau rețineri în ceea ce privește comunicarea. Scorpionii care au de susținut examene, însă, trebuie să depună eforturi serioase pentru a face față cantității de informație și pentru a fi la înălțimea cerințelor examinatorilor.

Retrogradarea co-guvernatorului Scorpionului, Marte, activează casa III în perioada 13 - 27 august. În acest interval este indicat să cântărești bine ceea ce spui, scrii sau semnezi și sa fii atent la comunicarea verbală și non-verbală. Este indicat să eviți agresivitatea verbală și să fii atent(ă) la predispoziția de a-ți irosi energia în discuții sterile sau în deplasări fără obiective clare. În perioada în care Marte retrogradează, dificultățile de concentrare te pot conduce la conflicte, la frustrări și la o predispoziție de a te risipi în prea multe direcții. "Cine fuge după doi iepuri nu prinde niciunul", iată o realitate simplă și aplicabilă Scorpionilor pe parcursul acestui tranzit. Este indicat să iei lucrurile pe rând, pas cu pas, și să nu-ți pierzi răbdarea.

În 2018 nodurile lunare tranzitează casele IV și X ale Scorpionului, adică se află pe axa formată de casa familiei și casa carierei. În plus, perechile de eclipse din acest an au loc tot în casele IV și X. Prin urmare, se întrevede un an activ din punct de vedere profesional, un an în care poți face pași importanți către realizarea obiectivelor tale pe termen lung.

Din punct de vedere relațional, anul 2018 este favorabil întemeierii unor alianțe și parteneriate noi. Energia conferită de astre te ajută să fii mai deschis, mai prietenos, mai expansiv. Ar fi bine să nu te încăpățânezi în ideile și principiile tale, în tiparele tale mentale, ci să mizezi pe cooperare și dialog.

Având în vedere că la 15 mai 2018 Uranus își începe tranzitul prin casa parteneriatelor Scorpionului, s-ar zice că ești mai atras de persoane nonconformiste, independente, rebele. Sau s-ar putea ca persoana iubită să pretindă mai multă libertate de mișcare ori să dorească să revizuiască termenii relației.

Din altă perspectivă, însă, tranzitul lui Uranus în casa parteneriatelor ar putea prevesti o schimbare de domiciliu neașteptată sau care nu decurge chiar cum ți-ai planificat.     

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: