Horoscop

Scorpion - Horoscopul dragostei pe anul 2019 Scorpion

Scorpion - Horoscopul dragostei pe anul 2019

Evenimentul cel mai important al lui 2019 din punct de vedere relațional este revenirea lui Uranus, la 6 martie, în casa parteneriatelor Scorpionului. Uranus a părăsit această casă în noiembrie anul trecut, dar acum revine și va sta aici pentru aproximativ 7 ani.

Problema spațiului personal în viața de cuplu va deveni din ce în ce mai prezentă în viața ta amoroasă, dar dacă dorești ca relația ta să supraviețuiască și să prospere, euniversum.com recomandă să lași deoparte gelozia și să acorzi libertate de mișcare perechii tale.

Scorpionii care nu şi-au asumat oficial angajamente preferă în 2019 relaţiile neoficiale; îi interesează să înțeleagă mai bine ce înseamnă, de fapt, viața de cuplu, dar nu neapărat să își asume ceva pe termen lung.

Dacă anul trecut stăpânii casei iubirii Scorpionului - Jupiter și Neptun - s-au aflat în relații armonioase, încurajând visatul și romantismul în exces, autoiluzionările și chiar o oarecare credulitate, în 2019 Jupiter și Neptun sunt în careu. În plus, intervine și Saturn cu un sextil cu Neptun, încurajând realismul şi pragmatismul.
Sub imperiul acestor influențe complexe, la care se mai adaugă și tranzitul lui Uranus, mulți Scorpioni pot rupe brusc o relație amoroasă. Alții pot considera că merită efortul pe termen lung, dar perechea nu e încă pregătită să facă un pas decisiv spre căsătorie decât dacă are libertate de mișcare. Iar acest lucru poate fi dificil pentru un Scorpion.

Pe de altă parte, în 2019 viața sentimentală a Scorpionilor poate fi plină de surprize şi de răsturnări de situație dintre cele mai incitante. Se pot naște sau încheia relații peste noapte. Aceste experiențe te învață să te bucuri de moment și să lași deoparte nevoia absolută de control asupra celuilalt.

Scorpionii singuri vor trece probabil de la o aventură la alta, iar mediul online se poate arăta deosebit de ofertant pentru cei care doresc să se avânte în cât mai multe aventuri.
Cu Uranus în tranzit prin casa parteneriatelor, Scorpionii sunt mai atrași de persoane neconvenționale, originale, deschise spre a încerca mereu lucruri noi. În acest context, stabilitatea este greu de atins și nici nu e indicat să o forțezi.

Poți avea parte de relații care să presupună despărțiri și împăcări repetate, iar acest lucru poate avea loc și în cuplurile mai vechi în care se simte nevoia de o redefinire a regulilor de funcționare.

Uranus este guvernatorul casei familiei Scorpionului, ceea ce ar putea însemna că poți cunoaște o persoană interesantă prin intermediul celor dragi. Acest lucru poate avea loc fie întâmplător, fie părinții se gândesc să pună la cale o întâlnire cu o persoană despre care cred că ți s-ar potrivi ca pereche.

Perioade mai tulburi din punct de vedere sentimental sunt luna iulie și primele două decade din august, lunile octombrie și noiembrie și ultima săptămână din decembrie 2019.

Euniversum.com recomandă prudență în perioada în care Mercur - guvernatorul casei intimității Scorpionului - retrogradează prin casa iubirii: 5-28 martie 2019. Ai putea transmite un mesaj eronat sau te faci înțeles cu greu de potenţiali parteneri. De asemenea, ar fi bine să eviţi încercările de a cuceri pe cineva. Mai bine revezi povești de iubire trecute pentru a înțelege ce a mers prost.

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: